Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

START 10 MAJA | DebianCraft | Strona | Autorskie Pluginy | Teamspeak | Administracja +16 | +50 Slotów | Dedyk 24/7 | Własne Maszyny | ItemShop |

silve_craft

Ankieta serwerów DebianCraft  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak !
      36
    • Nie !
      19
    • Nie wiem !
      15
  2. 2. Podoba Ci si? prezentacja?

• Tak !
      44
    • Nie !
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

———————————————————————————————————————————————

Informacje | 8 maja 2013

Data otwarcia została ostatecznie ustalona i jest to:

10 maja 2013 - godz. 18:00

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

;) Ja już nie mogę doczekać się startu dawno nie widziałem tak dobrze zapowiadającego się serwera :)

Opublikowano

Wystartujemy z 40 slotami, a od soboty do środy damy tylko 20 / 30 bo musimy jeszcze troszkę ramu dodać! Lecz w środę będzie już 60 :)
Takie zabezpieczenie przed lagami.

Opublikowano

Ja już nie mogę się doczekać :D sądze że to będzie jeden z najlepszych serwerów ;)

Gość michal12386
Opublikowano

ja bym chciał zostać adminem znam pluginy : essentials,chestshop,multivesre,creativegates,lwc,worldguard,worldedit i wiele innych ^.^

nick:michal12386

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać :# Serwer będzie super! ;) Czy na spawnie będzie świnka z jedzeniem na start? :D

Opublikowano

Aby serwer nie lagował i nie crashował się start jest przesunięty na godzinę 20:00!

Powód: Instalacja brakujących oprogramowań i utworzenie backup'a, oraz zmiana wirtualizacji systemu.

Pozdrawiamy i Przepraszamy !

Ekipa DebianCraft !

Opublikowano

Serwer nie będzie super, zobaczcie sobie co vip dostaje :) Diax eq = gówno serwer, wszedzie gdzie jest vip z diax eq na start, to gowno a nie serwer, serio.... jak tu normalni gracze maja pograć, gdy na starcie wyjdzie vip i sobie pozabija -.-

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Zbieranie całego eq diamentowanego wychodzi ok. 1h grania. Sami sprawdzaliśmy.

Całą godzinkę kopania stone'a. Uzbierałem ok. 30 diamentów, 2 stacków żelaza, ok. 1,5 stacka złota i 43 emeraldy.

Ps. Z fortune jeszcze szybciej się kopie.

Ps2. Vipy i SuperVipy nię będą od razu sprzedawane. Jeśli więcej graczy zagłosuje na to, żeby zmienić eq dla Vip'a i SuperVip'a to zmienimy.

Pozdrawiamy

--------------------------------------

Ja już się nie mogę doczekać :# Serwer będzie super! ;) Czy na spawnie będzie świnka z jedzeniem na start? :D

Niestety nie, ale po wpisaniu komendy: /kit tools
Zalecam po pierwszym relogu brać!

Dostaniemy ok. 10 chleba/mięska i kamienne narzędzia.

Opublikowano

Szkoda że o 20:00 :D no ale trudno... I tak poczekam bo serwer zapowiada się super.

Serwer nie będzie super, zobaczcie sobie co vip dostaje :) Diax eq = gówno serwer, wszedzie gdzie jest vip z diax eq na start, to gowno a nie serwer, serio.... jak tu normalni gracze maja pograć, gdy na starcie wyjdzie vip i sobie pozabija -.-

Zgadzam się z silve diax eq to max 1 godzina kopania.Vipy muszą być bo serwer się sam nie utrzyma. ;)

Opublikowano

Server jak zaden inny NIC nowego .... nuda zrobisz set prot 4 miecz 5 2 i nuda nikt nie bedzie chcial sie bic border pewnie 5tys kratek co jest totalnym bez sensem.... taka jest moja opinia zrobcie cos innego nowego a nie to samo ... server tylko dla zarobku nic innego

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...