Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FunCraft [Survival+Frakcje+MCMMO][Koszt Gildii 1 Ksiazka][Klasy juz 20.04.2013][EVENTY godzina 20:00]

bizosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pamiętam nicku typka, mój to Sonny.

Jak widzicie goscia ktory na fly lata ss. i na GG:33800090

Opublikowano

Jak widzicie goscia ktory na fly lata ss. i na GG:33800090

Nie można tego po prostu wyłączyć , lub jakoś zablokować? (Nie gram długo w mc :D)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nie można tego po prostu wyłączyć , lub jakoś zablokować? (Nie gram długo w mc :D)

da sie jak najbardziej :)

Opublikowano

Wszystko byłoby okej, ale całość psuje nieogarnięta administracja, która trolluje graczy... Miałem tyle itemków, ale jakiś admin, który latał i dopiero po chwili się skapnął, że nie ma vanisha znikł i dalej trollował, aż mnie zabił...

Zapraszam również do mnie:

http://www.mpcforum.pl/topic/921520-151-tropicalcraft-survivalfrakcje/

Opublikowano

Przepraszamy za administracje pamiętasz nick tego użytkownika ?

Rekrutacja nadal on Na Moderatora, Reklamatora pisać podania wzór podania w temacie u góry !

Opublikowano

Serwer Juz dziala Poszukujemy Budowniczego,Moderatora,Technika pilne. Podania pisać na skype:szymon21341

Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma skype a chciał by mieć budowniczego to prosze pisać pod tematem :)

Opublikowano

Rekrutacja na Moderatora,Budowniczego i technika nadal jest AKTUALNA !!! Pisać podania pod tematem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...