Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vertuis

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem w 3 technikum a dziennie przeznaczam na gre 5-6 godzin.Wiadomo w weekendy wiecej.Z ocenami nie mam problemow,lecz rowniez jestem za tym aby start odbyl sie w piatek:-)

Opublikowano

Denerwujesz się, a sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.: )

A po za tym, zobaczymy na starcie. c;

Patryś ja to pisałem do typa z postem niżej twojego xD

Nom start w piątek to najlepszy pomysł

Opublikowano

Ludzie przestańcie jęczeć co administratora obchodzi jakis gimbus ktory marudzi ze ma testy i zamiast uczyc sie ma ochote zagrac w metina... moim zdaniem bez sensu jest przesuwanie startu przez jakiegos typa ktory pracuje i ma 1 dzien wolny w tygodniu bo i tak o topke nie ma co wolaczyc albo jakis gimnazjalista ktoremu mama wylaczy komputer o 22 krzyczac do nauki testy za tydzien czy ile tam. START POWINIEN BYC JUTRO CI CO CHCA GRAC ZAGRAJA PRZESTANCIE WKONCU MARUDZIC

Opublikowano

Spokojnie ludzie nie panikujcie znając smoka i tak pewnie przełoży date startu ;) Ten cały vertuis już z dobry miesiąc startuje. Smok kilkakrotnie zapowiadał date startu serwera i ani razu się nie wywiązał z obietnicy a więc teraz pewnie będzie tak samo. Co do serwera nic specjalnego sobą nie prezentuje ale może jeśli wystartuje przed ve*ox to zawitam.

Opublikowano

bedefix jak nie wiesz to nie pisz. startowal raz na dedyku potem smok zrobil hamaka i teraz znoe dedyk wiec nie startuje od miesiaca bo caly czas istnial.
denerwuje mne te nabijanie postow przez glupie komentarze

sygnatura.png

Opublikowano

bedefix jak nie wiesz to nie pisz. startowal raz na dedyku potem smok zrobil hamaka i teraz znoe dedyk wiec nie startuje od miesiaca bo caly czas istnial.

denerwuje mne te nabijanie postow przez glupie komentarze

Człowieku na jakim dedyku raz był postawiony na no-hamachi potem niby miał być dedyk (za 70zl) przez tydzień koleś wkręcał ludziom że czekają na maszyne po tygodniu wkręcania ludziom kitu co do maszyny powiedział że maszyny nie ma bo ktoś tam przelewu nie zrobił potem miała być druga maszyna z innym sponsorem (za 250zl) trwało to z tydzień może dwa i potem sponsor się wycofał pisząc na na mpc że smok dba tylko o siebie i coś tam jeszcze dokładnie nie pamiętam i tyle słyszałem o tym vertuis i teraz nagle znowu stawia dedyka i jak zwykle przekłada datę startu.

Mam nadzieje że wyjaśniłem ci dokładnie historie vertuis i pana smoka który jest nad wyraz ,,słowny`` .

Opublikowano

Znając życie się ta data przesunie lub wystartuje serwer przez 2 dni i znów Off.

Spokojnie ludzie nie panikujcie znając smoka i tak pewnie przełoży date startu ;) Ten cały vertuis już z dobry miesiąc startuje. Smok kilkakrotnie zapowiadał date startu serwera i ani razu się nie wywiązał z obietnicy a więc teraz pewnie będzie tak samo. Co do serwera nic specjalnego sobą nie prezentuje ale może jeśli wystartuje przed ve*ox to zawitam.

Oceniając coś po przeszłości popełniacie wielki błąd .

Na pierwszy rzut oka wszystko się zmieniło .

Wszystko się zmienia i nigdy nie trwa wiecznie .

Wyobrażacie sobie ,żeby teraz PL przeprowadziła atak na Niemcy ,bo oni nas kiedyś tam zaatakowali ?

25.04 ->start

Opublikowano

Oceniając coś po przeszłości popełniacie wielki błąd .

Na pierwszy rzut oka wszystko się zmieniło .

Wszystko się zmienia i nigdy nie trwa wiecznie .

Wyobrażacie sobie ,żeby teraz PL przeprowadziła atak na Niemcy ,bo oni nas kiedyś tam zaatakowali ?

25.04 ->start

Ile Ty zaraz masz zamiar zmieniać datę Startu? Ty chyba ludzisz denerwowac lubi i nimi maniupilować. Za duzo razy przekładasz. a jak juz wystartujesz to 1 dzień serwer wytrzyma i to samo. Albo powożnie do tego podchódz albo zakoncz na zawsze pracę z Vertuis. Podziwiam Twoją pracę bo niezły serwer zrobiłeś ale nie podchodzisz do tego poważnie. I tak połowa graczy to napewno już do Ciebie zaufanie straciła i nie raz się zawiodła.

Opublikowano

Nie rozumiem was najpierw było źle w wtorek to przeniósł start, teraz jak przeniósł na piątek tym bardziej wkurzeni (pomyślcie zanim coś napiszecie).

Serwer jak najbardziej polecam grałem na becie i było bardzo miło, myślę że serwer wytrzyma ,,polaczkow".

Opublikowano

Do zespołu Team serwera Vertuis [2013]

[TGM]Adulon - Opiekun gry, Eventy/zabawy, pomoc w grze

Start przełożony na czwartek

Nie jest to moja wina lecz naszego sponsora

Mieliśmy problemy z bankiem

Przepraszamy

Opublikowano

Jak zwykle i o jakich zmianach ty tu mówisz ;/ chyba jakiś rekord pobiłeś w tym przekładaniu startu 7 albo i 8 raz przekładasz datę. Jestem ciekawy jaką bzdurę w czwartek wymyślisz.

Nie hejtuje mówię jak jest obiecujesz ludziom a potem jak zwykle w dzień startu przekładasz ;/ A co do serwera może i bym wbił ale dzisiaj startuje ve@@@ a więc tego nawet nie ma sensu pobierać ;). Powodzenia życzę i mam nadzieje że temu sponsorowi chociaż za maszynę kasa się zruci bo tłumu raczej u was nie będzie.

Opublikowano

Jak zwykle i o jakich zmianach ty tu mówisz ;/ chyba jakiś rekord pobiłeś w tym przekładaniu startu 7 albo i 8 raz przekładasz datę. Jestem ciekawy jaką bzdurę w czwartek wymyślisz.

Tak bardzo mnie za to obwiniasz jak to nie moja wina

Tyle już sponsorów mi próbowało pliki gwizdnąć .

Hejtuj dalej , a pewnie jako pierwszy wbijesz :)

AW.

Potwierdzenie start w czwartek

Opublikowano

Tak bardzo mnie za to obwiniasz jak to nie moja wina

Tyle już sponsorów mi próbowało pliki gwizdnąć .

Hejtuj dalej , a pewnie jako pierwszy wbijesz :)

AW.

Potwierdzenie start w czwartek

Mowiles ze juz dales na forum swoje pliki ze ich nie sellasz wiec dajesz innym ;) A teraz piszesz ze ci pliki chcieli gwizdnać

Opublikowano

Ale się czepiacie ;p

Dlatego lepiej smok590 złożyć się z kimś znajomym, niż szukać w internecie kogoś łapczywego na pliki ;>

Opublikowano

klient jest jeszcze w dopracowywaniu ale poinformujemy was gdy będzie już na necie

Administracja Vertuis

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...