Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vertuis

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Cieszę się ,że rośnie zainteresowanie Vertuisem ,

jednak w raz z tym rośnie liczba pytań na ,które nie jestem w stanie odpowiedzieć .

Nie było mnie parę dni ,prawda .

1.Bronie na 75 poziom

Owe możemy zdobyć zabijając Lodową Wiedźmę znajdującą się w grocie wygnańców - poziom drugi

Po zabiciu Lodowej Wiedźmy ukaże się Silna Lodowa Wiedźma posiadająca 10k hp oraz abs na wszystkie możliwe bronie w 100%

Została już zabita wiele razy na testach ,gracze znaleźli na nią sposób :)

2.System ulepszań

Nie ukrywam ,że to nie koniec naszego systemu ...

W najbliższym czasie rozpoczniemy dokładną pracę nad nowymi zbrojami dla każdej klasy

PS. Jeżeli grasz jakąś klasą i nie podoba Ci się wygląd zbroi masz wyjście albo zdobyć : pięć Precli Krakowskich oraz pięć porcji pysznych ciasteczek i wymienić je na jeden z dwóch nowych kostiumów , lub dokonać zakupu w is.

3.Support

Już powstaje okno supportu

Pozdrawiam ,jeżeli pominąłem jakieś pytanie śmiało piszcie odpowiem :)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście narzuca się pytanie kiedy start !

Z pewnością na 90% ,

Nie dzisiaj .

Poślizg jeden dzień .

Dla moda:

Dopuszczalne dwa tygodnie .

Co do tematu [tj.prezki]

Aby zdobyć jakiegokolwiek towarzysza [zwierzątko] musimy zdobywać : Symbole Zwierzaków

Możemy je dropnąć zabijając Zbuntowanych Spaślaków w Zbuntowanej Krainie lub otwierając Szkatułkę Rycerskiego Pająka [5 sztuk]

Potem udajemy się do Treserki Zwierząt [znajduje się w Ozai] i przeglądamy sobie jej cennik

Np.

Pieczęć Lodowego Fenixa - 45 symboli

Pieczęć Ognistego Fenixa - 45 symboli

Pieczęć Lwa (40h) - 50 symboli

Pieczęć Dzika (480h) - 90 symboli

I wiele innych !

Opublikowano

Ja tez mam pytanie

Czy będzie anty exp na serwie ? i zielona roska bo tez mi na niej zależny :P bo widzę niby u npc ale czy będzie na oficjalnej wersji serwa

Opublikowano

Ja tez mam pytanie

Czy będzie anty exp na serwie ? i zielona roska bo tez mi na niej zależny :P bo widzę niby u npc ale czy będzie na oficjalnej wersji serwa

Jest pierścień Anty-Expa

Zielonej rosy nie będzie - każda klasa została wyrównana

Co do 6th -ego skilla

Np. 6 skill u mentala bije najmniej ze wszystkich atakujących

Tak samo u każdej klasy

PS.Na serwerze Vertuis spotkacie Elitarne Kamienie Dusz mianowicie :

-Inteligencji

-Zręczności

-Hp

-Siły

Ulepszamy do +5 na ulepszanie tych kd potrzebne są rudy w masowych ilościach !

Od poziomu 135 jest dostępna mapa:

53280942213433901735.png

Opublikowano

Dzisiaj raczej nie .

@Dodaliśmy nowego npc ,mianowicie Historyka .

Po osiągnięcie 100 poziomu ujawni się pierwsza misja u tej wyjątkowej osoby .

Poprosi nas o zdobycie Zwoju Mutacji , musimy zabić Dowódcę Wygnańców [Generał Setaou]

Otrzymamy nagrodę w postaci stałego bonusa .

Potem mamy misje na 110 , 120 i 130 poziom .

Opublikowano

Smok, tak się zastanawiam, czy dzisiaj nie mógłbyś zrobić czegoś w postaci otwartej bety? Ludzie by weszli, pobawili się, a przy okazji wykryli ewentualne bugi/błędy, co Ty na to? =)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Tylko jest jeden malutki problem, a mianowicie rejestracja nie działa. ^_^

@Down, cieszy się serce me. Także dlatego, że w tak szybkim tempie odpisujesz. :D

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

No to daliście klapy panowie, nie zapowiada się serwerów gdy nie startują na czas. Rozumiem każdemu może się zdarzyć, ale czy wy chcecie startować z serwerem gdy Ludzie pracują,uczą się,chodzą na praktyki/ mają obowiązki ? A po za tym, większość ludzi ma teraz testy 3 klas a w tym Ja. I według mnie to jest totalne dno ponieważ nikt nie ma za bardzo czasu grać od pon-piątek. Chyba że to no-lify i nie wychodzą z domu tylko grają całymi dniami na komputerze. A po za tym, jeżeli ma jutro być start serwera, jak wy se to wyobrażacie? Większość osób będzie miało sapy,dlaczego? Odpalacie gdy tak jak powiedziałem ludzie mają pełno obowiązków i to nie będzie fair w stosunku do nich.

Takie jest moje zdanie, i radziłbym wam lepiej już wystartować w następny weekend. Niż w tygodniu :)

EDIT:

PS - Zapomniałem dodać, żeby nie było tak, że potem to będą ludzie mieli sapy do Administracji a Administracja będzie miała na to wysrane centralnie :) I Wiem że zaraz poleci na mnie masa hejtów, ale to mnie raczej nie obchodzi bo akurat znalazłem sobie garstkę czasu by zagrać na nowym serwerze a tu taka dupa, a tak to muszę się jeszcze przygotować do testów 3 klas :) / Zapomniałem dodać, że jeszcze będzie bardziej nie fair bo 1-2 Klasy będą mieli wolne :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

No to daliście klapy panowie, nie zapowiada się serwerów gdy nie startują na czas. Rozumiem każdemu może się zdarzyć, ale czy wy chcecie startować z serwerem gdy Ludzie pracują,uczą się,chodzą na praktyki/ mają obowiązki ? A po za tym, większość ludzi ma teraz testy 3 klas a w tym Ja. I według mnie to jest totalne dno ponieważ nikt nie ma za bardzo czasu grać od pon-piątek. Chyba że to no-lify i nie wychodzą z domu tylko grają całymi dniami na komputerze. A po za tym, jeżeli ma jutro być start serwera, jak wy se to wyobrażacie? Większość osób będzie miało sapy,dlaczego? Odpalacie gdy tak jak powiedziałem ludzie mają pełno obowiązków i to nie będzie fair w stosunku do nich.

Takie jest moje zdanie, i radziłbym wam lepiej już wystartować w następny weekend. Niż w tygodniu :)

EDIT:

PS - Zapomniałem dodać, żeby nie było tak, że potem to będą ludzie mieli sapy do Administracji a Administracja będzie miała na to wysrane centralnie :) I Wiem że zaraz poleci na mnie masa hejtów, ale to mnie raczej nie obchodzi bo akurat znalazłem sobie garstkę czasu by zagrać na nowym serwerze a tu taka dupa, a tak to muszę się jeszcze przygotować do testów 3 klas :) / Zapomniałem dodać, że jeszcze będzie bardziej nie fair bo 1-2 Klasy będą mieli wolne :)

No to twój problem ze masz egzaminy bo wiekszosc nie jest z gimnazjum i nie ma ;) Wiec dobrze robia.

Opublikowano

No ja pierdole tu nie chodzi kto jest z gimnazjum ja jestem w zawodówce a mam zajebany cały tydzień mam wolną tylko niedzielę i czwartek czasem i co jedni se pograją w poniedziałek, wtorek, środa i tak dalej a ludzie z ponadgimnazjalnych nie zawsze w tygodniu mają czas tylko weekendy

Opublikowano

No ja pierdole tu nie chodzi kto jest z gimnazjum ja jestem w zawodówce a mam zajebany cały tydzień mam wolną tylko niedzielę i czwartek czasem i co jedni se pograją w poniedziałek, wtorek, środa i tak dalej a ludzie z ponadgimnazjalnych nie zawsze w tygodniu mają czas tylko weekendy

Denerwujesz się, a sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.: )

A po za tym, zobaczymy na starcie. c;

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...