Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie punktu w dziale WarRock

Spe@ker

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz usun?? ten idiotyczny punkt z regulaminu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty speaker nie badz taki mądry... bo jak Ci przypilnuje hostingi gdzie zarabiasz i podciągnę pod reflink to nie bd wcale hackow publikował ....

I gdzie niby to sie zgryzie z globalem ? hmmm

A i ciekawe czy bys mu to napisał jak byl GM'em...

A tego "waszego" "wszechstronnie" "uzdolnionego" RMCF'a masz szeroko i głęboko ^_^

Opublikowano

Wrzucam na hosting gdzie można pobierać raz na 30minut, zresztą i moderator działu WR także tam wrzuca :)

Mówisz, że wiesz iż jest źle interpretowany kod injectora to po co usuwać to? Przecież jak sam mówisz jest on źle zinterpretowany. Jedno zaprzecza drugiemu ^^

Nie trzeba znać działu WarRock, żeby napisać, iż jest on idiotyczny.

A tego "waszego" "wszechstronnie" "uzdolnionego" RMCF'a masz szeroko i głęboko ^_^

Uploaded raz na 30 minut? haha, chyba raz na 24 h - nie raz się userzy rzucali ... że nie moga pobierać,. bo to nie ma sensu jak ten "nasz punkt "

pozdro

UP@ ... cytuj cytuj

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ty speaker nie badz taki mądry... bo jak Ci przypilnuje hostingi gdzie zarabiasz i podciągnę pod reflink to nie bd wcale hackow publikował ....

Czyżbyś groził użytkownikowi próbując go uciszyć?
Opublikowano

Speaker jesteś żałosny, bo najpierw płaczesz, że wrzucałem pliki na uploaded a potem sam to robisz, więc zastanów się za nim coś powiesz, bo jedno drugiemu zaprzecza.

Skoro dział WR jest wg Ciebie idiotyczny to po co go wgl odwiedzasz ? Nikt Ci nie każe przecież a jeżeli myślisz, że robisz łaskę, bo do niego wchodzisz to się mylisz chłopcze.

Gdybyś miał trochę więcej rozumu to byś nie oceniał tak RMCF'a bo go nawet nie znasz, a szeroko i głęboko to my mamy Ciebie i to co mówisz na ten temat jak i na temat regulaminu, który jest zgodny z obowiązującymi normami na mpc.

Opublikowano

Pisałem to cały czas :D

@UP Nie chodziło mi, że dział jest idiotyczny tylko punkt.

Nie żeby coś, ale forum powinno być dla userów a nie dla modów. A z tego co tutaj widzę to tylko modzi chcą aby ten punkt został, a inni są za usunięciem. Po drugie, wy jako modzi nie będziecie chcieli aby został usunięty, ponieważ to proste i logiczne. Tutaj jest dział "Sugestie" i zaproponowałem pomysł i widać, że większości użytkownikom to pasuje.

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w dziale jest mało userów i powinniście ich przyciągać, a nie odsuwać od swojego działu. Nie jeden temat jest usuwany za niepoprawny skan.

Teraz kolejny wątek, robię cheaty nwm ~1 do 1,5 roku i nigdy żadnego wirusa nie wrzucałem, więc też moglibyście odstąpić w dodatku jak jeszcze daję skan z domowego oprogramowania.

@down masz racje ;f

To smutne jak człowiek który nie zna RMCF'a i nie wie czego dokonał dla mpc po prostu go oczernia ;f

Może i nie znam, ale znam go za swoich czasów i nie wspominam go za dobrze. Każdy może mieć swoje zdanie. Ale za każdym razem jak o coś się zapytam z regulaminu to odrazu do RMCF odsyłacie.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pisałem to cały czas :D

@UP Nie chodziło mi, że dział jest idiotyczny tylko punkt.

Nie żeby coś, ale forum powinno być dla userów a nie dla modów. A z tego co tutaj widzę to tylko modzi chcą aby ten punkt został, a inni są za usunięciem. Po drugie, wy jako modzi nie będziecie chcieli aby został usunięty, ponieważ to proste i logiczne. Tutaj jest dział "Sugestie" i zaproponowałem pomysł i widać, że większości użytkownikom to pasuje.

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w dziale jest mało userów i powinniście ich przyciągać, a nie odsuwać od swojego działu. Nie jeden temat jest usuwany za niepoprawny skan.

Teraz kolejny wątek, robię cheaty nwm ~1 do 1,5 roku i nigdy żadnego wirusa nie wrzucałem, więc też moglibyście odstąpić w dodatku jak jeszcze daję skan z domowego oprogramowania.

Może i nie znam, ale znam go za swoich czasów i nie wspominam go za dobrze. Każdy może mieć swoje zdanie. Ale za każdym razem jak o coś się zapytam z regulaminu to odrazu do RMCF odsyłacie.

Inni - czyli Ci co w dziale warrock byli raz w życiu? Bo talon 5 % na święta? Abo coś? ...

A jak te cheaty, które są wstawiane i są usuwane to zauważ, że zaraz ja je potem publikuję ale zgodnie z regulaminem...

wiesz dlaczego napisałeś tę sugestię? Bo nie możesz zarabiać na uploaded, pozdro.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Lol, a co to ma do upload? Nawet nie wrzuciłem na hosting upload. Japierdole.

Właśnie TY! A może ktoś inny chce wrzucic :>

@Tak, chyba za czasów normalniejszego składu moderującego.

@Down O co tu się spinać? Jakiś debil wprowadził ten punkt i nie chcą usunąć. W żadnym innym dziale takich głupot nie ma. A są napewno większe działy od WR.

@To miała być sugestia a rozpoczęła się kłótnia. Dobra może mnie poniosło...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Radziłbym skonsultować tą sprawę z jakimś GM, bo zaczyna się robić nie potrzebny flame.

O wszystko musicie się spinać...;c

#up

Debil? Po czym wnioskujesz, że debil? Znasz "go" chociaż?

Co jak by ktoś Ciebie nazwał debilem, nawet nie wiedząc kim naprawdę jesteś?

Uszanuj innych ludzi, po kiedyś ktoś Ciebie może nazwać debilem.

Opublikowano

Właściwie, to jeżeli moderatorzy nie mają zamiaru tego usunąć, to nie da rady i tyle.

Sugestia rozwiązana ;)

Co do tematu, to właściwie jestem neutralny, ale to moderatorzy tego działu oraz global moderatorzy+ o tym decydują.

Btw. Napisałeś sugestię bo tylko Ty masz taki problem? Ehh.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@UP No chociażby tak, bo nikt więcej cheatów nie wrzuca (tylko wilczek).

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

To ja jestem za tym aby wrzucający cheata nie wrzucał na uploaded gdzie jest limit 1 pobieranie darmowe w ciągu dnia ( mówie tutaj o Speakerza ) gdzie wiadomo.. jak wrzuci 7 cheatów to trzeba 7 dni czekać aby przetestować każdy z nich ? ... w końcu na tym zarabiasz c'nie? Dla mnie powinien to być reflink :X

Bo to jest reflink ;)

Co do sugestii gdybym w dziale CS miał taki punkt nie miał bym co robić.

Tak.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nie będziemy tego zmieniać... co za problem usunąć injector .... i wstawić sam plik dll?

Wyjdzie poniżej 40 % a spis injectorów jest w dziale download...

Poza tym powyżej 40 % jest już mocno zawirusowany - co, że nieszkodliwe - ale antywirus szaleje itd... Trojany, nie trojany itd.

Nie, nie, nie

Bezsensowny punkt. Gdyby chodziło o procent zawirusowanych plików, to ok. Ale wam chodzi o wykrywalność wirusa w pliku przez 40% antywirusów, co jest idiotyzmem. To nie jest żaden wyznacznik "mocnego zawirusowania", po prostu, jeden av wykryje, inny nie.

Na tak.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie będziemy tego zmieniać... co za problem usunąć injector .... i wstawić sam plik dll?

Poza tym powyżej 40 % jest już mocno zawirusowany - co, że nieszkodliwe - ale antywirus szaleje itd... Trojany, nie trojany itd.

Nie, nie, nie

Wilczek dobrze prawi. Zawsze to było i nikomu nie przeszkadzało. Kogoś, kto nie wie, że te wirusy są niby "nieszkodliwe" te ponad 40% może razić. Na nie.

Nothing to do here.

Opublikowano

Nie, nie, nie

Moderatorzy na nie, ja także. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...