Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival+Frakcje][Klasy][Powiekszony Exp x2][Ogarnieta Administracja][Autorski Plugin Klasy by FUSH & Jok3rStars][Dobry spawn + Golemy na Spawnie][40

SobieZgrajca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1sharpp dalej nie możesz wyjść z netheru pisz na skype do szymojoker SKYPE:szymon21341 GG:15563921

Opublikowano

SobieZagram dzięki za pomoc, pograłem sobie trochę i właśnie reaktywuje gildie, bo odeszło z niej aż 7 osób oO. Wkurza mnie tylko to, że nie ma antyreloga, wszyscy się zaczepiają, a jak przychodzi co do czego to spierdalają z serweara. Taki żelazek idzie na 4 hity, ale z diax trzeba powalczyć trochę dużej ( zmarnować kilka jabłek, zboje itd,). Wszystko kosztuje i w zamian powinienem chociaż dostać jego eq, a nie zmarnowane 24 diaxy na następny set, oraz 9 blok złota na kox jabuszko :(

PS: Zapraszam do gildii Champions, oferuje żelazny set, oraz diax miecz dla każdego nowego członka, domek w wiosce, lub działkę w zamku (oczywiście wszystko jest zabezpieczone ownerem). Pomoc w pvp, oraz zdobywaniu różnych itemów. Często przebywam na serwerze więc jak mnie zobaczycie piszczie na /msg, a jak nie odpisuje to po prostu spamcie -.-.

Chcesz mozesz soja z moja ja mam nick Vitalek123 :)

Pozytywny8397renderpremier.pngKoleszka

Opublikowano

Nick:Szokko
Ile Grasz na serwerze:Dopiero zaczynam ale znam się na komendach itd
Dlaczego ty:Jestem ogarnięty mam własny serwer,I znam wiele pluginów itd
Jak myślisz, co powinienieś robić jako KidModerator:Ogarniać chat i hackerów jak i pomagać graczą jeżeli by tej pomocy potrzebowali
Dlaczego nasz serwer:Spodobał mi się poza tym lubię Serwery Survival
Reklamy[Linki]:Narazie nie robiłem reklam ale jeżeli bym się dostał na kidmoda nagrałbym filmik na YouTube jak i zrobił jakieś reklamy na forach

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Nick:Szokko

Ile Grasz na serwerze:Dopiero zaczynam ale znam się na komendach itd

Dlaczego ty:Jestem ogarnięty mam własny serwer,I znam wiele pluginów itd

Jak myślisz, co powinienieś robić jako KidModerator:Ogarniać chat i hackerów jak i pomagać graczą jeżeli by tej pomocy potrzebowali

Dlaczego nasz serwer:Spodobał mi się poza tym lubię Serwery Survival

Reklamy[Linki]:Narazie nie robiłem reklam ale jeżeli bym się dostał na kidmoda nagrałbym filmik na YouTube jak i zrobił jakieś reklamy na forach

Zobaczymy co da sie zrobic :)

Jestem Jednym z TMR

::)

Opublikowano

Trochę tak ;/

Ale wbiłem na chwilę z innego kompa i działało ;]

Serwer godny polecenia ZAPRASZAM wszystkich ;]

bez gif.

Opublikowano

Może mi ktoś jak na tym serwerze wybrać klase? Bo nikt z administracji nie chce pomoc i nawet z użytkowników. Jeżeli nie zreaguje na to administracja to powiem jedno... Jak pisał TediHD że serwer to g*wno... -.-

Opublikowano

Może mi ktoś jak na tym serwerze wybrać klase? Bo nikt z administracji nie chce pomoc i nawet z użytkowników. Jeżeli nie zreaguje na to administracja to powiem jedno... Jak pisał TediHD że serwer to g*wno... -.-

No wybacz ciagle kazdemu odpisuje. Jak wybrac klase a itak kazdy sie pyta.

a wiec.

PLugin na klasy jest jeszcze naprawiany!!. Wkrotce bedzie mozna wybierac klasy

Jestem Jednym z TMR

::)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...