Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Serwerem 4FunCraft - ORAZ KILKA INFORMACJI !

GoonZ6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, otóż na Serwerze 4FunCraft [Może ktoś zna, opinie dam poniżej] Dostałem HeadAdmina, Spoko, moim celem dla serwera było zrobienie plików na ich serwer [survival*Frakcje*RPG] Dobra zrobiłem pliki ładnie pięknie, wszystko spolszczone w pliku .class noi, gdy zrobiłem im pliki zostałem Zbanowany, Ranga mi odebrana OP również, serwer nadal korzysta z moich plików, i Nasuwa się pytanie, Co mam zrobić aby te pliki zniknęły z tego serwera ? Nie chcę aby Ktoś korzystał z czegoś nad czym siedziałem cały dzień za darmo. Proszę o ODP co mam zrobić !

Co do Opini 4FunCraft

Serwer gdy zrobiłem pliki miał 30-40 graczy, gdy mnie zbanowano liczba graczy spadła do 15-20

Na serwer nie opłaca się wchodzić, Nie z tego powodu że dostałem bana, lecz z tego powodu że tak naprawdę to ja ten serwer pilnowałem, właściciel sobie siedział na Skype [Nawet nie wchodził na serwer] i Rozkazywał co mam robić, Nie interesował się w ogóle serwerem oto macie SS:

SS:

xJtH6gM.png

Sory że na białym tle, oczywiście rozmowa ciągnęła się dalej :D

Napiszcie mi co o tym sądzicie :D

Opublikowano

Z tym raczej nic nie zrobisz... Mozesz oczywiście znaleźć jego adres i jeśli jestes pakerem załatwić go :P. A tak na serio to wątpię czy da sie z tym coś zrobic, ew idź na policję, ale nie wiem czy zainterweniują ;c

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Hmm... Mozesz uprzejmie go przekonać aby cię odbanował/użył swoich plików, lub włamać się na konsolę serwera :). To jest jednak nielegalne ;x

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Po 1 pliki serwerowe są od [FUSH] Zabrałem ci op za nie płacenie za serwer czekałem od 2 mies. A ty nic nie dawałeś tylko sie kozaczyłeś HeadAdminem. Skargi były na ciebie. I tyle mam do powiedzenia i nie kłam że jesteś w Angli jak nawet języka nie umisz. A i jeszcze jedno Miałeś nick DooMeS a nie FUSH. Pozdrawiam !

Opublikowano

raczej gdy odszedles Liczba graczy powiekszyla sie do 40 a gdy grales to bylo po 15graczy.

Jok3rStars zareklamowal server. i gra po 40ludzi dziennie. wiec nie pykaj tu kitow chlopcze

Jestem Jednym z TMR

::)

Opublikowano

Dziwne dziwne :)

Bo jakoś ten serwer to ja robiłem, Bo FUSH'a jeszcze wtedy nie było jak zapadła decyzja na zrobienie serwer Survival+Frakcje+RPG

Po 2 Napewno pliki są moje, Bo spolszczenia pluginu blFriends itd. jest moje.

FUSH zrobił tylko 1 autorski plugin, i nie wciskaj tutaj kitu...

Exp, również powiększałem ja

Opublikowano

Dziwne dziwne :)

Bo jakoś ten serwer to ja robiłem, Bo FUSH'a jeszcze wtedy nie było jak zapadła decyzja na zrobienie serwer Survival+Frakcje+RPG

Po 2 Napewno pliki są moje, Bo spolszczenia pluginu blFriends itd. jest moje.

FUSH zrobił tylko 1 autorski plugin, i nie wciskaj tutaj kitu...

Exp, również powiększałem ja

Po 1 nic nie zrobisz z plikami które mają, po 2 trzeba było użyć mózgu, po 3 jeśli zrobił byś autorskie pluginy i podpisał je to można by było coś zrobić.

Kłótnie to raczej na PW załatwiaj, bo szczerze to g*wno to obchodzi użytkowników MPC wasze kłótnie.

Świetny serwer, Survival+Frakcje+RPG, zdecydujcie czy to Survival czy RPG bo to różnica.

Wpiszcie sobie w google co to znaczy RPG oraz survival.

Opublikowano

WTF? Co tu się dzieje ? Już na konsole się włamują -,-. A jeśli mape rozwalił to już wasza w tym wina, nie macie jakiś zabezpieczeń na ten serwer?

Jak by zniszczył wystarczyło by kliknąć Zabij serwer i jest brak zapisu ale jeśli macie automatyczne zapisywanie mapy to problem jest :DxD

Opublikowano

Goon, nie przejmuj się ja też raz zrobiłem pliki na serwer i mnie zbanowali - nic sobie z tego nie robię... Szczerze mówiąc mam nadzieję, że tamten serwer upadł :D Nie martw się!

n39chx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...