Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co przeczytać?

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie mianowicie co przeczytać? Mam na oku:

-Zwiadowcy 2 książkę

-Metro 2033 (dokonczyc)

-Wiedzmin

-The Walking Dead: Narodziny Gubernatora

Więc jak?:D

Opublikowano

Wiedzmin jakoś ciekawie brzmi , ale chłopie z jakiej ty epoki jesteś że ty czytasz książki

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Wiedzmin jakoś ciekawie brzmi , ale chłopie z jakiej ty epoki jesteś że ty czytasz książki

Mam nadzieję, że żartujesz. Jeśli nie to właśnie na własne życzenie zrobiłeś z siebie największego idiotę ever...

Wiedźmin, zdecydowanie. Sapkowski - klasyka fantastyki a wciąga jak cholera.

Potem polecam Achaję Ziemiańskiego, podobne klimaty i świetna fabuła :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiedźmin,Wiedźmin i jeszcze raz Wiedźmin ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mam nadzieję, że żartujesz. Jeśli nie to właśnie na własne życzenie zrobiłeś z siebie największego idiotę ever...

Wiedźmin, zdecydowanie. Sapkowski - klasyka fantastyki a wciąga jak cholera.

Potem polecam Achaję Ziemiańskiego, podobne klimaty i świetna fabuła :)

spytaj jakieś gimbuza chyba by cię wyśmiał , co to w ogóle jest książka ???

Zależy co lubisz czytać bo to są różne książki

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jakbym mógł to bym cię zamordował.

To, że ludzie są coraz bardziej głupsi to nie znaczy, że masz się równać do ich poziomu...

I tak, ludzie są coraz głupsi. Internet wam wyprostował fałdy w mózgu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W przeciwieństwie do Ciebie najwidoczniej nie znamy żadnego 'gimbuza'. Czytaj Wiedźmina. Metro 2033 i Zwiadowców polecili mi koledzy ale sam nie czytałem :D

Opublikowano

Na początku fajna wydawala mi się Metro 2033, ale z kartki na kartkę coraz gorzej wg mnie. Lubie tematyke postapokaliptyczna, ale Metro po prostu nie wchodzi, a szkoda. Szkoda, że co raz mniej ludzi czyta książki, mam 14 lat i sam do 13 roku zycia bylem negatywnie nastawiony na literaturę, żałuję bardzo.

Opublikowano

No proszę Cię. Czyżbyś pałętał się tylko w multimediach? Niektórzy ludzie lubią zagłębić się w dobrą książkę, przy ciepłym napoju. Uszanuj to.
Opublikowano

A ja ci polecam poczytać

Harry Potter wszystkie części

I to co mój kolega zamówił Pre-Order to :

S.T.A.L.K.E.R. Ołowiany Świt

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Tak się składa że jestem z gimbazy, i kocham czytać książki. Jakiś problem? Że ty jesteś ograniczony umysłowo, i nie czytasz książek. To nie znaczy że inni też nie. :)

Co do tematu, Wiedźmin, Gra o Tron. ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Sam spytaj.

Gimnazjum to gimnazjum, ale chyba znajdzie tam się ktoś taki, kto czyta książki.

@topic

Z tych akurat Wiedźmin. Osobiście bym polecał co innego, ale skoro taki wybór postawiłeś, to nie widzę innej możliwości.

Ja i tak zostanę przy dobrej mandze <3

QtiV6xY.gif

Opublikowano

zależy co lubisz jeżeli fantastykę to polecam ci coś z world of warcraft jeżeli post apokalipsa to the walking dead narodziny gubernatora a jeśli chcesz coś mrocznego i krótkiego to polecam "opowieści tajemnicze i szalone"

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ooo, ubiegłeś mnie o minutę :D "Cel snajpera" jest świetny, choć w innej tematyce. Szkoda, że autora już nie ma wśród nas :(

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zwiadowców czytasz? ^.^ Jesteś jedyną osobą, która napisała, że zna tę książkę. Czytaj oczywiście Zwiadowców! Nie tylko drugą część, ale wszystkie. :) Każda jest świetna!

Opublikowano

Tak, czytam zwiadowcow, ale mam na razie przerwę, chcę poznać inne książki. Co do Gra o Tron, to tam chyba rozdzialy dziela się na "opowiesci co innego bohatera", np. James opwiada swoje przygody nastepny rozdzal i Wil swoje?

Opublikowano

Nie jesteśmy w stanie Tobie doradzić choćby z tego względu, że nie wiemy jakie są Twoje zainteresowania. Rozumiem jakbyś w kilku zdaniach opisał siebie, następnie dał spis książek, żebyśmy Ci coś wybrali. W takiej sytuacji jednak mamy związane ręce. Ja osobiście nie przeczytałbym nic, bo nie lubię czytać, lecz na przymus to Wiedźmin jako pierwszy poszedłby w łapę.

Opublikowano

Wiedzmiń. Bez niego ani rusz. To jest pozycja obowiązkowa dla czytelników. Nie ważne co czytasz, same erotyki, same wojenne.. Wiedzmaka musisz przeczytać. A po Wiedzminie polecam ksiązki tego gościa :

http://lubimyczytac.pl/autor/3479/miroslav-amboch

:)

BTW - Te Metro.. czy to własnie na podstawie ksiązki została wydana gra? Bo nie orientuję się zbytnio w temacie - nie bijcie.

Opublikowano

Przeczytaj sobie całą serie Zwiadowcy :)

Polecam również Kroniki Wardstona

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...