Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Masakra w Bostonie

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czego oczekujesz od mediów zajmujących się związkami partnerskimi i Kasieńką W.? Telewizja to jeden wielki chłam, w którym puszczają to, co dla rządu jest wygodne, albo to, co jest "modne", żeby zagłuszyć porażki.

no dobra ale ludzie sie na to nabierają i to jest przykre. jedna osoba poniosła smierć w usa i tragedia na cały świat natomiast w Syrii ONZ szacuje, że trwający od marca 2011 roku konflikt kosztował życie ok. 70 tys. osób.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Przecież USA jest uważane za niemalże "stolicę świata", co się dziwić. Media pokazują co chcą, a najlepiej żeby to było jak najpotężniejsze państwo wtedy przyciąga dane

wydarzenie jeszcze,więcej widzów. Media niczego nie robią dla informacji, tylko dla pieniędzy i oglądalności.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Jak pierdolicie o grach to jeszcze głupotę da się jakoś ukryć, ale jak trzeba się wypowiedzieć na poważniejszy temat to mam wrażenie, że wy wszyscy bierzecie informacje z facebooka czy innych gówien. Nie wiadomo kto to zrobił, ale wy już wiecie, że to wina Al-Kaidy, turków, stada arabów na wielbłądach.

Po pierwsze osoba bin laden to fikcja

A po drugie?

bo takie zazwyczaj się od razu ukazują w mediach i chwalą, że się udało i zrobią tak jeszcze raz.

Zamierzasz jakoś poprzeć to czy tylko pierdolisz żeby się wypowiedzieć?

Ogólnie nikt z nas, "szaraczków" nie dowie się kto naprawdę za tym stoi, bo dzisiejsze media manipulują ludźmi jak stadem debili.

Jak się wie gdzie szukać informacji, to się wszystko znajdzie.

Sama Ameryka prosi się o zamachy przez to, jak postępuje na arenie międzynarodowej.

wut

Czy Polska jest zagrożona? Jak najbardziej, ponieważ jesteśmy.

Nie bój się, wyjebanie bomby w centrum jakiegokolwiek większego europejskiego miasta > wyjebanie bomby gdziekolwiek w Polsce.

tak samo jak lot na księżyc prawdopodobnie to fałsz

No, a Mieszko I był raperem.

Czy każdy temat, dyskutujący o faktach bieżących na tym forum musi być taki idiotyczny?

Forum o grach = niska średnia wieku = 0 wiedzy.

Ja bym posadził na krzesło tych co zrobili i pewnie tylko dla "zabawy"

Dla zabawy to się tygodniowo puka puste panie, albo sra do jeziora.

ile osób zginęło?

3 potwierdzone.

porażka... A co mają powiedzieć ludzie z Syrii? Ale AMERYKA Ważniejsza zjebane Media...

To, że w Syrii jest wojna to wie chyba każdy i jak tam coś wyjebie to wielkich wiadomości z tego nie ma. Ten atak był w kraju, w którym jest "spokój" i taka sytuacja jest niecodzienna. Ludzie dostają czego chcą, nie mów mi tylko, że Syria Cię bardziej interesuje od USA.

A czego oczekujesz od mediów zajmujących się związkami partnerskimi i Kasieńką W.?

No chuj, to zagraniczne media też mają coś z tym wspólnego? Szukaj dokładniej.

Inb4 warn, bo wystawiłem dusze paru nastolatków na zagrożenie w postaci kilku przekleństw.

Opublikowano

Dla mnie to śmieszne. To jest głupota ludzka. Takie sytuacje zawsze będą się pojawiać, ciekawi mnie tylko po co to? Zemsta? Czemu akurat Boston? :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Dla mnie to śmieszne. To jest głupota ludzka. Takie sytuacje zawsze będą się pojawiać, ciekawi mnie tylko po co to? Zemsta? Czemu akurat Boston? :P

Bo było tam dużo ludzi, a Ci co "atakują" oczekują rozgłosu :)

Opublikowano

jak były wybory w usa , to wszyscy w polsce pierdolili , nie ma co się dziwić , usa jest potęgą

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

W iraku zabiją ponad 100 cywili i nic się nie dzieje a gdy zginą 3 osoby w USA i żałoba na cały świat..

Opublikowano

Ostatnio plantowałem bombę w cs'ie na de_boston, więc to chyba moja wina :/

Wybacz mi Ameryko

@Top

Medialny show musi być, jaka to ameryka jest biedna i wszyscy ją atakują

Chociaż z drugiej strony szkoda dziewczynki co jej nogę ujebało, psycha zryta 4ever

s2c77Oa.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale czy ja mieszkam w Polsce czy w U.S.A. Co mnie obchodzi jakiś atak w Ameryce, oni nawet pewnie nie wiedzą, że był wypadek w Smoleńsku ale my musimy wiedzieć o jakimś zamachu... żałosne. Takie jest moje zdanie\

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale czy ja mieszkam w Polsce czy w U.S.A. Co mnie obchodzi jakiś atak w Ameryce, oni nawet pewnie nie wiedzą, że był wypadek w Smoleńsku ale my musimy wiedzieć o jakimś zamachu... żałosne. Takie jest moje zdanie\

Jak wazna jest Polska, jak wazne jest U.S.A.? Co tu duzo mowic, stalo sie. Szkoda, ale sie stalo. Pewnie jakby cos takiego wybuchlo w Europejskim kraju, tez by o tym mowili. Bo tu nie chodzi o tych 3 co zgineli, tylko o to ze to byl zamach na wysokim poziomie. Mozna sie spodziewac ze za rok czy dwa cos takiego moze wybuchnac Tu, w Eurpie.

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak wazna jest Polska, jak wazne jest U.S.A.? Co tu duzo mowic, stalo sie. Szkoda, ale sie stalo. Pewnie jakby cos takiego wybuchlo w Europejskim kraju, tez by o tym mowili. Bo tu nie chodzi o tych 3 co zgineli, tylko o to ze to byl zamach na wysokim poziomie. Mozna sie spodziewac ze za rok czy dwa cos takiego moze wybuchnac Tu, w Eurpie.

Nie będzie w europie.

Muzułmanie bardziej nie lubią USA.

Opublikowano

w ogule to zal ze ameryka niby taka waazna jest,sami propaganduja swoje dzialania tym ze wysylaja rzolniezy do iraku i egiptu aby zabijali i zwalczali remiz.. zresztom wtc 11/09 tez jest fake bo byly eksplozje przed wlotem dzioba samolotu w budynek wiec?spisek amerykanów + tego co ubezpieczyl kilka dni wczesniej wtc na takie "ataki" terrorystyczne i wyciognol grubom kase :))

Nienawidze ameryki !

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Chuj mnie obchodzi co się dzieje w Bostonie, ja żyje w Polsce, wiec ona powinna mnie interesować..

i jak coś to dzięki za raport :)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

ile osób zginęło?

3

Dołujące jest to, że ludzie żyjący w XIX wieku, którzy powinni być ucywilizowani, swoje problemy załatwiają w sposób zgoła niemoralny. Takimi akcjami narażają życie wielu rodzin, dzieci... zero myślenia. Byleby pokazać kto jest silniejszy. Wydawało mi się, że czas dyktatury minął dawno temu...

czyli mamy 1800 rok ;o? grubo

@top

No cóż, to nie jest bez przyczyny, Amerykanie wkraczają i eliminują cząstki z osad Al-Kaidy, to Al-Kaida wkracza do Ameryki

@OFFTOP

Czemu bomba wybuchła akurat przy fladze POLSKI ;<?

Opublikowano

Według mnie to głupota z strony tych "pseudo Terrorystów" , co Ci ludzie im zrobili ? Najbardziej szkoda mi tego 8 letniego chłopca który zginął i jego siostry która straciła nogę..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Bomba była domowej roboty, prawdopodobnie byli to amatorzy.

Najbardziej szkoda mi tego 8 letniego chłopca który zginął i jego siostry która straciła nogę..

Popieram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...