Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Masakra w Bostonie

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masakra_w_bostonie_640x480.jpg

Siema.Pewnie każdy z was już słyszał o zamachu w bostonie.Co o tym myślicie Al-Kaid'a ? chce się zemścić za bin ladena czy to coś innego.Chciałbym poznać waszą odpowiedź co myślicie o tym.

Spam=Report

Hejt=Report

Obrazy=Report

Trolling=Report

Nad tematem będzie czuwała Miyoshi.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Osobiście wątpię, że to al-kaida, czy inna większa organizacja, bo takie zazwyczaj się od razu ukazują w mediach i chwalą, że się udało i zrobią tak jeszcze raz. Ogólnie nikt z nas, "szaraczków" nie dowie się kto naprawdę za tym stoi, bo dzisiejsze media manipulują ludźmi jak stadem debili. Ameryka to jedna wielka kupa nie wiadomo czego. Podsłuchy, FBI, CIA i tony teorii spiskowych. Nawet istnieje teoria, że zamachy (np. 11 września - WTC) są organizowane przez Amerykę, żeby miała pretekst to podbijania innych państw.

7m9a.png

Opublikowano

Precz z Amerykańskim Imperializmem!

Dobra na serio już. Żal mi tych co tam zginęli, i są ciężko ranni, ale z drugiej strony. Sama Ameryka prosi się o zamachy przez to, jak postępuje na arenie międzynarodowej. Bo nie powiecie mi, że 11 września przeszedł do historii, bo Bin Ladenowi się nudziło. To musiało być zaplanowane od jakiegoś czasu, i dopiero wczoraj dokonali rzezi.

Czy Polska jest zagrożona? Jak najbardziej, ponieważ jesteśmy. "Sojusznikiem Ameryki" Ale w mniejszym stopniu jesteśmy zagrożeni niż Amerykanie, bo my nie pchamy się gdzie popadnie, tylko po to by zdobyć ropę jak to było w Iraku.

Opublikowano

Osobiście wątpię, że to al-kaida, czy inna większa organizacja, bo takie zazwyczaj się od razu ukazują w mediach i chwalą, że się udało i zrobią tak jeszcze raz. Ogólnie nikt z nas, "szaraczków" nie dowie się kto naprawdę za tym stoi, bo dzisiejsze media manipulują ludźmi jak stadem debili. Ameryka to jedna wielka kupa nie wiadomo czego. Podsłuchy, FBI, CIA i tony teorii spiskowych. Nawet istnieje teoria, że zamachy (np. 11 września - WTC) są organizowane przez Amerykę, żeby miała pretekst to podbijania innych państw.

tak samo jak lot na księżyc prawdopodobnie to fałsz

Co do tematu amerykanie są do wszystkiego zdolni , ale nie wyklucza też grup terrorystycznych .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ja osobiście myślę że te ataki to jakiś znak że coś się zaczyna może to jakiś "gang" podłożył bombę i to oni chcieli zwrócić na siebie uwagę.W wywiadzie dla mediów Obama napisał że pociągnie do odpowiedzialności kogoś lub grupę za to zrobili to co da im krzesło ? jak ich wg znajdzie.Podobno 2 inne bomby też były podłożone ale nie wybuchł tak jak chcieli.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Bin Laden to fikcja...

To był człowiek trenowany przez CIA, i finansowany przez rząd Amerykański.

Poza tym,jakby Al Kaida chciała pomścić osobę "fikcyjną '' to raczej by wzieła sobie większy cel nie?a nie kilku biegaczy i przed metą buuum ;_:

Opublikowano

tumblr_mbcl2105PP1rvxie0.gif

Czy każdy temat, dyskutujący o faktach bieżących na tym forum musi być taki idiotyczny?

raport za spam poleciał , to jest forum , nie wież wyjdź ,.

Co do tematu .

Lepiej wiedzieć o takich zdarzaniach , ja akurat nie wiedziałem i z tego tematu sie dowiedziałem co Ci idioci w ameryce wyprawiają , żeby nie było z tego grubszej afery

Opublikowano

raport za spam poleciał , to jest forum , nie wież wyjdź ,.

Co do tematu .

Lepiej wiedzieć o takich zdarzaniach , ja akurat nie wiedziałem i z tego tematu sie dowiedziałem co Ci idioci w ameryce wyprawiają , żeby nie było z tego grubszej afery

Bin Laden to fikcja...

To był człowiek trenowany przez CIA, i finansowany przez rząd Amerykański.

Poza tym,jakby Al Kaida chciała pomścić osobę "fikcyjną '' to raczej by wzieła sobie większy cel nie?a nie kilku biegaczy i przed metą buuum ;_:

Ja osobiście myślę że te ataki to jakiś znak że coś się zaczyna może to jakiś "gang" podłożył bombę i to oni chcieli zwrócić na siebie uwagę.W wywiadzie dla mediów Obama napisał że pociągnie do odpowiedzialności kogoś lub grupę za to zrobili to co da im krzesło ? jak ich wg znajdzie.Podobno 2 inne bomby też były podłożone ale nie wybuchł tak jak chcieli.

Precz z Amerykańskim Imperializmem!

Dobra na serio już. Żal mi tych co tam zginęli, i są ciężko ranni, ale z drugiej strony. Sama Ameryka prosi się o zamachy przez to, jak postępuje na arenie międzynarodowej. Bo nie powiecie mi, że 11 września przeszedł do historii, bo Bin Ladenowi się nudziło. To musiało być zaplanowane od jakiegoś czasu, i dopiero wczoraj dokonali rzezi.

Czy Polska jest zagrożona? Jak najbardziej, ponieważ jesteśmy. "Sojusznikiem Ameryki" Ale w mniejszym stopniu jesteśmy zagrożeni niż Amerykanie, bo my nie pchamy się gdzie popadnie, tylko po to by zdobyć ropę jak to było w Iraku.

Karmicie się bzdurami, spekulacjami i stereotypami a potem narzekacie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dołujące jest to, że ludzie żyjący w XIX wieku, którzy powinni być ucywilizowani, swoje problemy załatwiają w sposób zgoła niemoralny. Takimi akcjami narażają życie wielu rodzin, dzieci... zero myślenia. Byleby pokazać kto jest silniejszy. Wydawało mi się, że czas dyktatury minął dawno temu...

Opublikowano

Dołujące jest to, że ludzie żyjący w XIX wieku, którzy powinni być ucywilizowani, swoje problemy załatwiają w sposób zgoła niemoralny. Takimi akcjami narażają życie wielu rodzin, dzieci... zero myślenia. Byleby pokazać kto jest silniejszy. Wydawało mi się, że czas dyktatury minął dawno temu...

świat się nie do końca zmienia , teraz liczy się polityka . A najgorsze jest to że my nie mamy nic do powiedzenia a my tworzymy społeczeństwo .

Opublikowano

No tak jak te Martin czekał na tatę żeby go uściskać a zginął przez bombe :( jego mama została strasznie ranna i miała przeprowadzoną bardzo z komplikowaną operacje.A tata został poważnie ranny.

@TOP

Ja bym posadził na krzesło tych co zrobili i pewnie tylko dla "zabawy"

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Wg. mnie tego nie zrobiła jakaś zorganizowana grupa, czysta amatorszczyzna. Gdyby to zrobiła taka Al-Kaida to by było więcej ofiar śmiertelnych niż tylko 3 osoby...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

szczerze to raczej nie alkaida :( ale smutne to co sie tam stalo :(

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

@ up.

Boże głupiego udajesz czy jak?

2 posty wyżej masz odpowiedź..

3 osoby

KURWA stawiaj przecinki, bo jest różnica w "BOŻE GŁUPIEGO UDAJESZ?", a "BOŻE, GŁUPIEGO UDAJESZ?"

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

porażka... A co mają powiedzieć ludzie z Syrii? Ale AMERYKA Ważniejsza zjebane Media...

http://www.youtube.com/watch?v=0S9WZrodI3c&playnext=1&list=PLB27C95799F53619C

A czego oczekujesz od mediów zajmujących się związkami partnerskimi i Kasieńką W.? Telewizja to jeden wielki chłam, w którym puszczają to, co dla rządu jest wygodne, albo to, co jest "modne", żeby zagłuszyć porażki.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...