Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wirus

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gdy instaluje patcha do wr psp wyskakuje mi że jest wirus.

Więc mam pytanie czy ten wirus jest groźny ??

Jeszcze zanim pokaze ze wirus czy coś to jak patchuje sie to pisze odmowa ścieżki dostępu .

Czy wystarczy wyłączyć antywirusa czy nie ?

Edit: wyłączyłem anty wirusa i ruszyło . Mam pytanko czy jak później go włącze czy będę mógł grać w wr czy mi go też będzie blokował ?

EDIT 2 : Teraz mam problem bo gdy włączam updaterwr to pisze że nie można połączyć się z serwerem patch'y oco chodzi ??

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Nie on wcale nie jest groźny tak jak z globalem jak ci wyskakiwał to znaczy no słóchj to jest tak że np jest to z internetem tak jak cs wyskakuje bo to avast wykrywa ale w 100% nie groźny:)

Opublikowano

Tak dokładnie jak to ci to wyskakuje to jest tak jak z metin2 że trzeba go pobrać odnowa albo zainstalować chyba że nie masz programów wymaganych

Opublikowano

Tak dokładnie jak to ci to wyskakuje to jest tak jak z metin2 że trzeba go pobrać odnowa albo zainstalować chyba że nie masz programów wymaganych

Metin to nie warrock.......

Teraz mam problem bo gdy chce włączyć grę wyskakuje mi że nie można połączyć się z serwerem patch'y oco chodzi ??

Podmień stary na nowy uptader.

I pisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/853484-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-warrock-private-server-project/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...