Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczenie

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do drugiego posta: masz rację, szybko się wkurzyłem, ale to jest denerwujące- piszę o czymś innym, a ktoś wtrąci zupełnie coś innego, zinterpretowane tak, jakby wogl tego nie czytał. OK, może szybko się denerwuje, ale to i tak mniej, niż miałem 2tydz temu. Wtedy to byle słowo potrafiło mnie wkurzyć. Może nie jeste ideałem spokojności, ale człowiek uczy się na błedach, jak to powiedziałeś. Koniec dyskusji, ustalone co i jak.

Opublikowano

Dokłdanie. Nie ma co się spierać. Tak czy owak, wyjdzie na to samo... Wszystko zależy od wielu rzeczy. A kolega co temat zakładał, z czasem się nauczy sam ogarniać sytuacje i radzić sobie wszędzie ;)

Nie siła lecz technika, robi z ciebie zawodnika.

Cieszę się, że to sobie wyjaśniliśmy

Niestety, bardzo szybko już się denerwujemy, z powodu pseudo-znawców na tym forum, i nie tylko

- jakie parametry ma czołg (jeden ma BiA i dosyłacz, drugi to stok),

Jak mamy poznać, jakie mają skille? :<

A co do reszty, zgadzam się w 100%

zależy od mapy, czołgu, przeciwnika, sytuacji, rozplanowania, ziemniaka, ułożenia słońca względem ziemi i księżyca, mapy, tego co dzieje się na radiu maryja, itd, itp

shoob.png

Opublikowano

hehe tyle piszecie a ja sie dalej pytam bo nie wiem :

więcej expa dostane jak walne 150 dmg w kw-1s i go dobije czy 300 w kw-1s co ma 100%

np stoi obok mnie 2 moich strzelili w tego co ma 150hp i zbili mu do tych 150 i ja moge albo w tego strzelac albo w tego co jest obok niego i ma 100%

Opublikowano

hehe tyle piszecie a ja sie dalej pytam bo nie wiem :

więcej expa dostane jak walne 150 dmg w kw-1s i go dobije czy 300 w kw-1s co ma 100%

Więcej dostaniesz expa za 300 w kw-1s

Ale bardziej się opłaca się dobić, bo potem możesz ubić jeszcze drugiego, a tak jesteś 1 vs 2 ;)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...