Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Glanceron ?

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka słyszałem że na Glanceron są te walki można bardzo dobrze podropić pirórka itp . Mnie bardziej interesuje ten zarobek . Są różne tuty ale nie za bardzo rozumiem system działania tego . Naprzykład ta aura co jest chyba na dole ona chyba sprawia że przez określony czas moge dropić a po jego upływie nie . I do jakiego lv można tam dropić itemki np wejde na glacka 36 dropkiem z sp1 to do którego lv on mi wystarczy ? bez pomocy innych ludzi ?? A i jakie tam bić potworki na 36lv te enkidu itp a później ?? . Z góry dzięki :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Na 36 lvl się tam sam nie wybieraj. Po krótkim czasie wytropi Cię sin i walnie z niewidki na hita, więc nie ma co próbować.

Wbij większy poziomów i tam idź.

Na przyszłość takie pytania proszę pisać w głównym dziale.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Opss mój błąd można go przenieść do właściwego działu ?? Może ktoś dokładniej mi to opisze ?

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Na 36 lvl się tam sam nie wybieraj. Po krótkim czasie wytropi Cię sin i walnie z niewidki na hita, więc nie ma co próbować.

Wbij większy poziomów i tam idź.

Na przyszłość takie pytania proszę pisać w głównym dziale.

Sin go wytropi ... Pierwszy lepszy typek go na hita dednie :P Lepiej na takim małym lvl tam nie chudź

giphy.gif

Opublikowano

Nie zgodzie sie z @upami. Polecam ci pustynie na glacy bo dobrze dropi na twoim lvlu, a exp też nieźle Ci poleci. Na pewno nie bij sam bo padniesz, szukaj ludzi i niech 1 osoba lura, a piórek na glacy nie dropi :P

Opublikowano

Mozesz chodzic ale na duzo nie licz :/

Ladowarki mozesz dropic

Sadze ze powinienes sobie dac narazie spokoj :D

I poczekac az bedziesz miec sp2 jezeli chodzi o lucznika :-)

Sin i bedziesz mogl expic / dropic

----

Ps.

Ja poszedlem na 40lvl mialem rengera +9 a teraz mam 51lvl i nie chce mi sie grac :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...