Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ukradli statek :D

ArlEamon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- kto tego nie oglądał gorąco polecam, choć filmik jest już dość stary. :))

Złodzieje statków kosmicznych strzeżcie się :D

PS. Jeżeli został już założony podobny temat i jest tam umieszczony ten link proszę o usunięcie.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Uspokuj sie spamerze

aha co do filmiku to spoko :D

@Edit wypierdalac to ty mozesz do swojej matki po kase spamerze. Smieszne jest to ze puscili do do TV a nie o konto zal :|

Opublikowano

Masz sie kurwa czym jarać debilu jebany.

Jakby tobie zajebali to byś płakał i srał pod łóżkiem.

Skąd się tacy ludzie biorą to ja nie wiem, z góry nie chcę zakładać że jesteś jeszcze dzieciakiem więc powiem że masz IQ poniżej 70 co nie jest twoją winą, nic z ciebie wielkiego nie będzie a ja nie mogę mieć o to pretensji oraz nie będę ciebie obrażał ani dyskutował ponieważ jesteś dla mnie trochę za malutki(nie mój poziom). Debil - oznacza upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim, ty akurat z tego co widzę takie posiadasz więc ci powiem że się podpisałeś pod tym postem, udanego dnia życzę NAPINACZU.

Uspokuj sie spamerze

aha co do filmiku to spoko :D

@Edit wypierdalac to ty mozesz do swojej matki po kase spamerze. Smieszne jest to ze puscili do do TV a nie o konto zal :|

Dokładnie.

Opublikowano

Sami się dajecie sprowokować a później płaczecie że dostajecie warny !
Najlepiej nie odpisywać takim spamerom i macie spokój :D
A co do tematu to już to dawno widziałem :D
Ona gra na uproszczonych :D

Opublikowano

każdy już widział ten jebany filmik, nawet na oficjalnym forum,

....................................................................................................................

oj tam co będę komentował, założyciel jest po prostu idiotą i tyle...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

każdy już widział ten jebany filmik, nawet na oficjalnym forum,

....................................................................................................................

oj tam co będę komentował, założyciel jest po prostu idiotą i tyle...

Dziękuje. :-) Jeszcze zamierzasz coś dołożyć trollu bo widzę trzy kropeczki więc chyba jeszcze się rozpiszesz w tym temacie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

- kto tego nie oglądał gorąco polecam, choć filmik jest już dość stary. :))

Złodzieje statków kosmicznych strzeżcie się :D

PS. Jeżeli został już założony podobny temat i jest tam umieszczony ten link proszę o usunięcie.

Moim zdaniem co niektórzy biorą te grę za bardzo poważnie . Era pakowania 300 zł na tydz się skończyła . Więc teraz nikt nie zgłasza tego na policje .

Mam nadzieje że złodziej konta został surowo ukarany .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@up a spojrzałeś się na datę filmu??

Ja z tą panią byłem w klanie na pl1 i konta nie odzyskała tylko mąż jej zrobił prezent na urodziny i konto kupił :D

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Moim zdaniem co niektórzy biorą te grę za bardzo poważnie . Era pakowania 300 zł na tydz się skończyła . Więc teraz nikt nie zgłasza tego na policje .

Mam nadzieje że złodziej konta został surowo ukarany .

Niektóre sprawy toczą się x czasu . Ten filmik widziałem sporo czasu temu .

Ale poprostu mam nadzieje że sprawca odpowiedział za to .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Ciekawe jak to jest mieć taką żonę która bierze gry tak na serio gdy jej męża to poprostu nie kręci ;) Ale jak widać dobre małżeństwo skoro taki prezent jej dał :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja też byłem z nią i jej mężem w klanie, a klan cały czas istnieje.

Pozdrawiam Izyis, Franz i cały klan ELF

kombasss jej mąż ma 2 konta 19lvl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nwm czy większość z was by się tak cieszyła jak by ukradli Wam konta.No cóż coraz bardziej popularni są złodzieje internetowi, a jeśli policja nie potrafi sobie poradzić w realu to co dopiero w internecie <_<

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

mi też ukradli konto na którym grałem 3 lata... wydałem na nie ponad 1 tysiąc zł ;/ Jeżeli ktoś ma jakieś dobre konto do oddania NIE do sprzedania proszę pisać na email:xxx

Pozdrawiam

Opublikowano

o kurwa jaki wstyd -.-

widziałem ten film bardzo dawno ale chciałem sie z wami podzielić sie moja reakcja

Opublikowano

No nwm czy większość z was by się tak cieszyła jak by ukradli Wam konta.No cóż coraz bardziej popularni są złodzieje internetowi, a jeśli policja nie potrafi sobie poradzić w realu to co dopiero w internecie <_<

No zgadzam się.

Policja gówn* zrobi w internecie.

I nie rozumiem tych co się śmieją z tego...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No zgadzam się.

Policja gówn* zrobi w internecie.

I nie rozumiem tych co się śmieją z tego...

Szczerze to ja na seroi nie wiem czy mam się smiać czy plakać bo jedna dużo jest w tym prawdy."Zero smutku,zero złości wyjeb... po całości" :)

Opublikowano

Hmm zacznę od tego że policja zanim ruszy taką sprawę trzeba czekać 2-3 miesiące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...