Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMX 13 90

Mrs.killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oluś.. brony ty jeden. Zrozum mnie.. Miałem na myśli, że interesuję sie tematem xD Bo moduły zamierzam kupować.

TERAZ ROZUMIESZ ??

@Edit:

Bdw. Wracaj do MyLittlePony, bo jak długo nie oglądasz to cię nerwy niosą.. -MOWIE OGÓLNIE O ZACHOWANIU NA FORUM, NIE O TOPICU !! :P:P

1. Sezon skończył się już dawno

2. Myślę o opuszczeniu fandomu

3. Nerwy ponoszą bardziej od debilizmu na forum

4. Nie zadzieraj z fandomem

5. Czaję, zinterpretowałem to jako, że uważasz, że znasz się na tym czołgu

6. Ja w twoim poście widzę jeszcze obrazę

7. Luneta nie ma sensu, to tak jak nałożyć do niego siatkę kamuflującą... TO NIE JEST KAMPER, TYLKO SKAUT

(Nie skaut kamikadze, tylko skaut aktywny)

shoob.png

Opublikowano

A czy scout aktywny nie może na chwile się zatrzymać podświelić i np zorientować się w sytuacji ? Lorneta daje +25% a optyka tylko 10% ,

Wszystko zależy od mapy, sytuacji i przeciwnika. Przecież nikt ci nie zabrania się zatrzymać chociażby na chwilę. Na jednej mapie lepiej będzie jak sobie będziesz jezdził za pagórkiem a na drugiej jak będziesz stał w krzaku i spotował jak enemy team jedzie np pod młyn na malinówce.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja nie mówie, żeby nim nie scoutować ale nie jest taki jak np. T-50-2 (typowy scout). Jest supportem i mini scoutem w jednym. A pozatym czy ja mówie, że w WZ-132 ma 950m zasięgu !?

AMX 13 90: Zasięg widzenia 400m, Zasięg sygnału 400m

WZ-132: Zasięg widzenia 390m, Zasięg sygnału 600m

Opublikowano

AMX sprawdzi się najlepiej jako czołg wsparcia, pierwsze kilka min najlepiej przeczekać w bezpiecznym miejscu i poczekać na ewentualnych samobójców. Później jak więksi wezmą na siebie ognień przeciwnika podlatujesz ładujesz magazynek i spadasz.

Opublikowano

No właśnie nie. Pierwsze sekundy trzeba wykorzystać na jak największą liczbe wyświeceń (tutaj możesz się zachować jak scout), tylko musisz uważać aby się nie zatrzymać, uniknać wrogich strzałów i nie wdać się w bójki z innymi scoutam (przeciwnika) bo przypominam AMX 13 90 ładuje magazynek 40s !

Opublikowano

Ja nie mówie, żeby nim nie scoutować ale nie jest taki jak np. T-50-2 (typowy scout). Jest supportem i mini scoutem w jednym. A pozatym czy ja mówie, że w WZ-132 ma 950m zasięgu !?

AMX 13 90: Zasięg widzenia 400m, Zasięg sygnału 400m

WZ-132: Zasięg widzenia 390m, Zasięg sygnału 600m

Chcę się ciebie zapytać, jesteś debilem czy udajesz?

Od kiedy porównuje się stockowe czołgi?

Radia mają takie same (750 m zasięg sygnału)

Dla twojej informacji, porównuje się WYMAXOWANE CZOŁGI

-,-

Więc powiedziałeś, że ma 950, bo porównuje się WYMAXOWANE (czyli 750 + 200 = 950)

I to nie jest typowy kamikadze-skaut (jak T-50-2) tylko aktywny

@down

Napisałem to bardziej, żeby nie było, że spam ;)

shoob.png

Opublikowano

W sumie tak, mój błąd ^^

NIE MÓWIE, ŻE TO JEST SCOUT KAMIKADZE ! ! ! Nigdzie tak nie napisałem ! Mówię, że na początku bitwy warto się nim przejechać, tak jak sie jedzieszie scoutem, bo można wykryć nawet arte (bez czogłow).

Opublikowano

Chcę się ciebie zapytać, jesteś debilem czy udajesz?

Od kiedy porównuje się stockowe czołgi?

Radia mają takie same (750 m zasięg sygnału)

Dla twojej informacji, porównuje się WYMAXOWANE CZOŁGI

-,-

Więc powiedziałeś, że ma 950, bo porównuje się WYMAXOWANE (czyli 750 + 200 = 950)

@down

Napisałem to bardziej, żeby nie było, że spam ;)

Olek przestań szukać dziury w całości.. -_-

Polecam dla cb:

http://www.youtube.com/results?search_query=My+Little+Pony
-=-

Moim zdaniem temat do zamknięcia. Nie można mówić ogółem co się przydaje, bo to zależny od mapy. -jak mówił Xanter

Raz się przyda moduły do scouta stacjonarnego, a raz do LT jako wsparcie :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...