Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft...

Placzek3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. mam problem z minecraftem. gdy chce go wlaczyc, wyskakuje komunikat. wie ktos co zrobic aby minecraft mi sie wlaczal bez problemu? to sie stalo po aktualizacji Skype ale pisze cos o Javie :(
reinstalacja skype nic nie dala. przeinstalowalem tez jave i nic :(
prosze o szybka pomoc!
komunikat:
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.
Opublikowano

ja zrobilem tak

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a -J-Xms640m musi być spacja !

Opublikowano

zreinstaluj jave moze

przeinstalowalem jave... pisze w zgloszeniu :)

Odinstaluj wszystkie javy jakie masz i zainstaluj na nowo :)

Nie Dziala :(

ja zrobilem tak

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a -J-Xms640m musi być spacja !

Mozesz to dokladniej powiedziec? :D

Skorzystaj z linku do najnowszej javy:

http://www.java.com/pl/download/

nie dziala :( przyjmij na gg to pogadamy :)

Opublikowano

Jak nie działa?

Wejdź na java.com i kliknij na "Pobierz bezpłatne oprogramowanie java".

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jak nie działa?

Wejdź na java.com i kliknij na "Pobierz bezpłatne oprogramowanie java".

za kogo ty mnie masz? czytaj opis problemu. napisalem ze przeinstalowalem jave.

Opublikowano

Być może masz aż dwie javy, jedną dla systemu 32 bitowego, a drugą dla 64.

Spróbuj odinstalować obydwie i zainstalować odpowiednią dla swojego systemu.

Mam na dzieje, ze nie jest idiota, no przeciez java na stronie automatycznie sobie dobiera kurna wersje kompatybilna do bitowej twojego komputera, lool.

Jezeli jawa nie pomaga, to uruchom MC jako administrator z pakietem Windows Service Pack 3.

OndteAw.png

Opublikowano

@up

Tu się nie zgodzę.

Java dobiera wersję na podstawie twojej przeglądarki, a sądząc po tym, że nie używa Internet Explorera (chyba jedyna 64 bitowa przeglądarka) pobrało mu 32 bitową.

Potem pewnie zainstalował manualnie 64x, albo pobrał z innej strony.

Opublikowano

Mam na dzieje, ze nie jest idiota, no przeciez java na stronie automatycznie sobie dobiera kurna wersje kompatybilna do bitowej twojego komputera, lool.

Jezeli jawa nie pomaga, to uruchom MC jako administrator z pakietem Windows Service Pack 3.

a czy to sie da zrobic na windows XP ? dodam jeszcze ze usunalem .minecraft bo myslalem ze tam cos sie zjeb@lo i nie wiem czy sie teraz en folder wygeneruje :(

Opublikowano

No pewnie ze da, pobierz jakiegos minecrafta z chomika, albo tutaj z mpc by Geoning, nastepnie > prawy przycisk myszy > wlasciwosci > uruchom jako
adminstrator

OndteAw.png

Opublikowano

No pewnie ze da, pobierz jakiegos minecrafta z chomika, albo tutaj z mpc by Geoning, nastepnie > prawy przycisk myszy > wlasciwosci > uruchom jako

adminstrator

Dzieki :) pisze cos o javie bo ja usunalem znowu pobieram jeszcze raz moze zadziala :P leci + :)

A wiecie jeszcze czym moze byc spowodowane to ze na Gameserv.plnie pokazje mi konsoli jak serwer jest ON? pisze ze nie ma dostepu do serwera. i nie czaje wgrywania pluginow bo zmienili wyglad strony i wogole... pomoze ktos?

Ku*wa nie dziala ^_^ znowu ten sam j3b@ny error ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...