Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać do nauki last-hitów.

Doriano11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy champion do "nauki last hituw" to Caitlyn . Ma świetną animację ataku podstawowego i nigdy nie ma problemu z farmieniem nią . Z takich walczących wręcz Xin Zhao .

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trustana-Vayne-Graves-MF, maja strasznie szybka animacje, dzięki czemu farma jest latwa, a dla njedyswiadczonych Zed, idealny pasyw.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ludzię ja z wami nie mogę. Koleś pyta o postać która nauczy go LASTHITOWAĆ. Nie FARMIĆ. To są dwa inne pojęcia.

Lasthit- zabicie moba który ma mało hp z autoataku.

Nie rozumiem czemu wy się wypowiadacie, wy mu wymieniacie postacie głównie którymi będzie srał skillami do farmy.

Jak chce się nauczyć lasthitować pownien picknąć jakiegoś ap melee jak kassadin i lasthitować tylko z auto attacków. Jeśli nauczysz się lasthitować postaciami typu kassadin./ryze/anivia to z innymi postaciami nie będziesz miał problemu. Nie żaden mordekaiser czy diana. Oni mają banalną farmę przez pasywę ( chodzi mi o dianę ). Chcesz się nauczyć lasthitować, pickuj postać z trudnymi lasthitami i ćwicz do upadłego na customach bez botów, najprostszy sposób tyle.

xxx

Opublikowano

@up Farmi... Tak Farmi. Farmienie a Lasthitowanie to są całkowicie dwie inne rzeczy.

Ludzie czy wy macie przynajmniej jakieś pojęcie o tej grze ?

Zaczynam się przekonywać do Vmana i IWillDominate (High ELo flajmerzy).

Poważnie ludzie. Jeśli nie znacie się w temacie to się nie wypowiadajcie. Może najpierw nauczcie się grać w tą grę. Poznajcie podstawowe pojęcia jak : cs, aoe dmg, cc, etc. Potem się dziwić skąd się biorą ludzie którzy pojęcia o grze nie mają a grają rankedy na nordicu.

xxx

Opublikowano

Ja osobiście polecam szokowy system nauki lasthitowania.

Elise lub Anivia.

Dwa championy z najgorszymi animacjami LS. Jeżeli nauczysz się LS nimi aby mieć nimi 70 w 10 minucie to znaczy że umiesz już dobrze lasthitować.

Po takiej nauce i powrocie do innych championów LS okażą się łatwe jak bułeczka. Chyba że robisz Anivię pod manę i mana regen i po prostu po zdobyciu 6lvl. zbierasz wszyściutko na R + Q i ewentualne E na Cannon Minionie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

jednak widzę że nie ogarniacie counter picków, chociaż można uznać że w tej grze jeżeli ktoś ogarnia dobrze postać to nic go nie jest wstanie zniszczyć w lane.

Polecam Ci jedynie granie ADC, najlepiej typowie na srebrze nie ogarniają focusu, najczęściej rzucają się na fragi i wszyscy biją tanka, rzadko zdarzają sie mecze gdy przeciwnik ma dobry focus.

z adc obecnie najlepiej jest grać:

cait, mf, twitch

top lane już w ostateczności na hard carry:

rene, ew. kha.

Opublikowano

Przeczytałem ostatnie kilka postów i powiem tak: Sence znalazł dużą ilość debili nie czytających ( albo rozumiejących ) tematu.

Więc tak.

Postacie do nauki LAST HITÓW:

Soraka - ze względu na chujowe animacje aa

Ryze - tak jak u soraki

Elise w formie człowieka - tak jak up

Melee

Tu dobór jest trudny. Dałbym fiorę, ale ona ma boosta z w co daje jej zbyt duży boost ( magowie na 3 hity, mając 1 lvl )

Więc:

Mordekaiser, ze względu na chujowe aa

Renekton oraz

garen

graphic.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...