Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w wieku 16 lat można przyjmować hormon wzrostu ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjmowanie hormonów jest niebezpieczne. Hormon wzrostu akurat produkowany jest przez przysadkę mózgową i ingerencja w hormony może powodować jej uszkodzenie.

Jedni się rodzą niscy, drudzy wysocy. Zaakceptuj to zamiast faszerować się lekami :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Miałem 12 lat miałem 197 cm, mam 17 lat i dalej tle samo.

To nie tylko kwestia czasu...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

każdy rośnie w innym wieku, byłem jednym z najniższych z klasy i przez same wakacje urosłem na tyle że ich dogoniłem i niektórych przerosłem ;d, nie martw sie :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

każdy rośnie w innym wieku, byłem jednym z najniższych z klasy i przez same wakacje urosłem na tyle że ich dogoniłem i niektórych przerosłem ;d, nie martw sie :D

Ale Ronaldo to wyjatek :D

Opublikowano

Ja do końca 2 klasy gimnazjum miałem 145cm wzrostu. Przyszła odpowiednia pora, to w ciagu poltora roku(3gim i 1 tech) uroslem prawie 20cm. Obecnie mam lekko ponad 170cm wzrostu, co u mnie w klasie to wynik lekko powyżej przeciętnej. Faszerowanie się hormonami to głupota, serio.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...