Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migdał

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@offtop

Weźcie zbanujcie te wszystkie multi konta bo robi się to żałosne.

@topic

Ja bym od razu poszedł do lekarza i na nic nie czekał. Wątpię żeby ci coś przeszło przez kilka dni. Najlepiej weź nóż, rozerżnij gardło, wyjmij migdała i po problemie xD

Opublikowano

@offtop

Weźcie zbanujcie te wszystkie multi konta bo robi się to żałosne.

@topic

Ja bym od razu poszedł do lekarza i na nic nie czekał. Wątpię żeby ci coś przeszło przez kilka dni. Najlepiej weź nóż, rozerżnij gardło, wyjmij migdała i po problemie xD

Synu dobrej woli jakie znowu multi konta my tu gadamy o sprawach rodzinnych więc proszę cie o wyjście z tematu albo atomówka.

Opublikowano

Synu dobrej woli jakie znowu multi konta my tu gadamy o sprawach rodzinnych więc proszę cie o wyjście z tematu albo atomówka.

Nie warto marnować cennego plutonu i wodoru na to ścierwo!

Opublikowano

Zgaś te światło jesteś otoczony.

Żywcem się nie poddam!

Mam Twoją magiczną pozłacaną patelnię wykutą w kuźniach piekieł przyzywającą demony!

Hahahahaha!

To koniec!

Opublikowano

Żywcem się nie poddam!

Mam Twoją magiczną pozłacaną patelnię wykutą w kuźniach piekieł przyzywającą demony!

Hahahahaha!

To koniec!

Zapomnij, myślisz ,że nie wiem gdzie trzymasz swoje gacie mądrości?! Bez nich długo nie przeżyjesz.

Opublikowano

Zapomnij, myślisz ,że nie wiem gdzie trzymasz swoje gacie mądrości?! Bez nich długo nie przeżyjesz.

Mam Twoją zmywarkę siły umysłu! Bez niej ten temat jest już bezsensu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...