Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migdał

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2-3dni boli mnie lekko lewy migdał :/ (jak ziewam,przełykam coś itp.) Wiem powinienem iść do lekarza,ale poczekam do końca tygodnia może przejdzie...słyszałem,że owoce pomagają :) Może jak ktos miał taki problem to niech napiszę co bral itd.

Znacie jakieś domowe sposoby na leczenie go? Dzięki ;)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Jesli nie boli cie gardlo, nie czujesz sie chory, brak jakichkolwiek objajow choroby tylko duzy migdalek, wiadomo, spuchniety to boli przy przelykaniu np sliny to mozliwe, ze pozostalosci z choroby, niewyleczona do konca choroba. Lub wytna i tyle

Ja mam dokladnie to samo, tylko, ze od jakiegos miesiaca, mam tak wielkie migdalki, ze prawie jeden drugiego dotyka :D, tak samo jak ty odczuwam lekki chwilowy bol przy polykaniu, tak jak ty ziewaniu i wiem ze napewno mi wytna migdalki tylko nie chce isc do lekarza :D. A co najlepsze w tym jest, ze jestem zdrowy xD. Lub zostaly mi wielkie migdalki po anginie ropnej. Nie chce mi sie isc do laryngologa :D

Opublikowano

Bolą Cię migdałki?! Wycinaj!

Nie bolą mnie tylko jeden boli lewy :) Jak coś jem i przełykam to lekko boli,a tak to nie :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

boli cię gardło jeszcze ?? może angine masz

Nie boli mnie gardło,ale przez 2 dni jakoś się tak dziwnie czułem...

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Nie boli mnie gardło,ale przez 2 dni jakoś się tak dziwnie czułem...

nie przejdzie do 7 dni , idź do lekarza , moze jest powiększony i trzeba wyciąć , ale nie ma co spekulować .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

nie przejdzie do 7 dni , idź do lekarza , moze jest powiększony i trzeba wyciąć , ale nie ma co spekulować .

Powiększony nie jest ,bo patrzałem w lustrze i dobrze widać wszystko. :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Powiększony nie jest ,bo patrzałem w lustrze i dobrze widać wszystko. :)

może jakaś infekcja , zjedz tabletki na gardło i powinno przejść , mnie też boli czasami ale rzadko i przechodzi

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Bracie mój po tylu latach się spotykamy.

Ty mały gnoju, nie pamiętasz jak ukradłeś mi żonę?! Kochana Namiba. Zabiłeś Naszą miłość! Giń palcu!

Opublikowano

sam jesteś szatanem kuhwa i nie obrażaj brata rodzonego

Pewnie przez Ciebie dawne królestwo Joseon się rozpadło bydlaku! Żądam Twojej krwi ( i cynamonu) ale bardziej krwi!

Opublikowano

Pewnie przez Ciebie dawne królestwo Joseon się rozpadło bydlaku! Żądam Twojej krwi ( i cynamonu) ale bardziej krwi!

Skończył się cynamon, moimi żyłami płynie olej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...