Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Społeczność gry i poziom graczy

szymonex524

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem... Jak mam "swoją" 5-tkę polaków - graczy, to nawet dobrze nam idzie, ale są czasem złe dni, że po prostu za cholerę coś przegrywa się :P

Hmm, jaki płacz? Napisałam, iż taką osobę zapraszam na TS, bo pisać nie warto, gdyż tylko ta osoba potrafi napisać "jesteś kur**", 'wjechać na rodziców, itp. :)

Ignoruje na końcu gry <zaraz po wygranej/przegranej>.

Tak btw.: Jest jakiś limit znajomych na LOLu ?

ok. 300 i więcej dodawać nie mogłem ^^ wczoraj poszło na bloka z 250 także mi ok 20znajomych zostało ;<

a co to tematu: ludzie tacy owszem są wkur******y na potęge ale bez przesady.... czasami brakuje mi sił do tych ludzi i ich reportuje. największe sukinsyny trafiają się na rankedach. jest wygrany ranked zaczynają płakać że dostaliśmy ace na ryj dziękuje surr z mety... oczywiście nie za każdym razem trafia się noob.. ostatnie 2ranki z zajebistym teamem trafiłem. tylko najbardziej boli to że ci którzy starają się grać jak najlepiej, 0flamu. 100%chillu mają największy hejt ludzi z innego kraju. dlaczego? bo nasi zajebiści ludzie z naszego zajebistego kraju jedyne co potrafią zrobić to: flame i /surrender

dziękuję tyle w tym temacie ;x

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano
Opublikowano

Ja jak zaczynałem grać w lola(załozyłem konto przed podzieleniem serwerów west/nodric) to zupełnie inna gra.Grały wszystkie postacie które były a nie "META", adc na mida, i się cisneło z usmiechem na ustach i pingiem 1,5k.Nikt nie wyzywał, raz się wygrywało raz przegrywało.

Lol ma niepotrzebny rozgłos;/

ADC mid to meta na levelach w przedziale ~10-20, dlaczego? Bo w tych levelach graja gracie, którzy grają po raz pierwszy, jak ktoś robi refa to dobija max 10lvl.

Co do tych Met to się zgodzę, jest to dosyć duży problem dla graczy z niższego poziomu, ponieważ tacy najczęściej to takie niedzielne ciotki, nie oglądają streamów, nie interesują się całą grą tylko pykają w brązie.

Po co ciągnąć tą dyskusję, w lolu teamplay to podstawa, nie porównujcie Lola do gier MMORPG, bo tutaj praktycznie sam możesz osiągnąć dużo, nie potrzebujesz innego gracza.

Pls, stahp QQ or report.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nie nakręcam, bo nie odzywam się do czasu, aż taki typek nie najeżdża na rodziców.

A raczej wtedy taką osobę zapraszam na TS, bo w pisaniu każdy jest cwany, a niektórzy na TSie słowa wydusić z siebie nie potrafią, a co dopiero, aby zaprosić takową osobę na herbatkę :huh:

Flame był, jest i niestety będzie... <_< Bo lepiej kogoś zbluzgać, wyżyć się, działać negatywnie na drużynę, zamiast dogadać się, zaplanować działanie (tzw. team fight) i wygrać lub przegrać, ale z honorem.

Dlatego są drużyny rankingowe żeby sobie pograć z przyjaciółmi wchodzisz na Skype i grasz (1.Nie musisz pisać 2.Nikt cię nie będzie "hejtował" 3.Grasz z kolegami)

Opublikowano

ADC mid to meta na levelach w przedziale ~10-20, dlaczego? Bo w tych levelach graja gracie, którzy grają po raz pierwszy, jak ktoś robi refa to dobija max 10lvl.

Co do tych Met to się zgodzę, jest to dosyć duży problem dla graczy z niższego poziomu, ponieważ tacy najczęściej to takie niedzielne ciotki, nie oglądają streamów, nie interesują się całą grą tylko pykają w brązie.

Po co ciągnąć tą dyskusję, w lolu teamplay to podstawa, nie porównujcie Lola do gier MMORPG, bo tutaj praktycznie sam możesz osiągnąć dużo, nie potrzebujesz innego gracza.

Pls, stahp QQ or report.

Jak dobijałem 30lv(29 ok.. juz nie pamietam dawno i nie prawda) to grało się tristaną na midzie pod ad, w co 2 grze była trist/lb/rammus dużo częsciej trafił się trundle i kilka innych postaci które teraz są praktycznie nie spotykane bo popowstawały zedy, kaziki i inne gówna co złoża na kilka hitów stare dobre postacie którymi się cieło 2 lata temu.

Opublikowano

ja rowniez nie mam juz sily na ludzi ktorzy obrazaja i przeztwaja

kazdy gra tak jak umie przecierz i nie widze powodu do obrazania to tylko gra dzieci opanujcie sie!!!!!

Za wysoka.

Opublikowano

Wytluamczcie mi jedna rzecz, kazdy (lub przynajmniej wiekszosc) twierdzi ze polacy (lub polaczki jak kto woli) to zlo, flamerzy, placzki, no skille.

Tematy o takich osobach powstaja czesto na tym forum jak i innych, skoro tyle jest porzadnych osob na forach to jakim cudem tak wielu trolli na lolu? Nie maja kont na forach? Maja... i w wiekszosci to oni zakladaja te tematy bo kazdy jest zly tylko nie oni.

Nie chce nikogo obrazac, moze jestescie wyjatkowi i sie myle, ale zapewne polowa z was placze w co drugiej grze...

Opublikowano

Polaczki nie potrafią przegrywać, zwalają winę i flamują innych bo sami nie umieją się przyznać... w większości o to chodzi.

Jesli to do mnie kierowane to nie zrozumiales co chcialem przekazac.

Dyskutujemy sobie na forum, wszyscy jestesmy kulturalni, mili i wgl swietnie gramy, gdzie w tej chwili sa te wszystkie trolle z lola? Czemu nie pisza na forum? Siedza pochowani w jaskiniach i czekaja by rozwalic komus gre? Nie, wiekszosc to ta sama spolecznosc tylko tu udaja dojrzale osoby a w grze placza i wyzywaja.

Opublikowano

Jeśli chodzi o "normal game" to nikt nie powinien się spinać bo nie ma o co. W takich grach się tylko walczy o IP/XP możesz iść Tariciem na mida i tak mnie to nie obchodzi bo to normal... Co do "ranked game" gram taką postacią którą mi przyjdzie grać (czyli oni sobie zaklepią ADC to ja pójdę gdzie indziej żeby nie robić kłopotów bo po co?) najważniejsze jest to żeby się dogadać a nie "flame`ować". Przegracie no to szkoda następnym razem może się uda. Wygracie super fajnie. Są osoby które robią to specjalnie czyli na złość od tego jest tzw. "report" nie piszcie na "/all" coś w stylu "Report that noob jungler" co ci to da? Myślisz, że oni nie widzą, że robią na złość? Otóż to, że widzą i wiedzą o tym i sami "zreportują" takich graczy. A jak ktoś nie chce mieć takich złośliwych graczy to jest od tego "duo ranked" lub "ranked team".

Opublikowano

Jesli to do mnie kierowane to nie zrozumiales co chcialem przekazac.

Dyskutujemy sobie na forum, wszyscy jestesmy kulturalni, mili i wgl swietnie gramy, gdzie w tej chwili sa te wszystkie trolle z lola? Czemu nie pisza na forum? Siedza pochowani w jaskiniach i czekaja by rozwalic komus gre? Nie, wiekszosc to ta sama spolecznosc tylko tu udaja dojrzale osoby a w grze placza i wyzywaja.

To była pewna aluzja do wszystkich, nie było to kierowane bezpośrednio do Ciebie, taka drobna uwaga do wszystkich.

Co do tego co mówiłeś jest jedno określenie "dwulicowe suki" :).

Opublikowano

U mnie prawie na każdym rankedzie zdarza się jakiś noob, np. w ostatniej grze Olaf i Graves byli afk, Graves wrócił po 10 minutach i pisał "noob team" i kazał reportować albo taki Kassadin mający na midzie 30 farmy w 20 minucie. . .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

To była pewna aluzja do wszystkich, nie było to kierowane bezpośrednio do Ciebie, taka drobna uwaga do wszystkich.

Co do tego co mówiłeś jest jedno określenie "dwulicowe suki" :).

To się nazywa hipokryzja, nie "dwulicowe suki". Poza tym, nazywając tak osoby, które tutaj wypowiedziały się odnośnie "społeczności gry", sam jesteś takowym (bez urazy, ale poczułam się urażona, gdyż nie lubię, gdy ktoś mnie obraża, nie mając dowodów na to, iż ~jak w tym przypadku~ bluzgałam kogoś na LOLu) marginesem społecznym <jak to nazwałam, w którymś z poprzednich postów>. I wybacz, ale ja nie piszę na grze, że ktoś jest idiotą, bo feeduje, bądź wyzywam kogoś rodziców. Jedynie na TSie przy znajomych pod nosem sobie "pomruczę" lub znajomego zbluzgam, że grać nie umie <czasem dla żartów, mimo, iż ma lepsze staty ode mnie, i z tego rodzi się spina>. Ale żeby kogoś obcego w LOLu wyzywać, bo nie idzie mu, nie ma mowy.

W sumie, to ta dyskusja może być przykładem "flejmu". Bo jakby nie patrząc... Już zaczynają sypać się obrazy :P

Opublikowano

To samo z Combatem, dawniej (2 lata temu) grałem spokojnie, nie było gimbusów i tego innego dziadostwa. Gdy wróciłem to tych 2 latach to zaczęli wyzywać:

,,O boshe jakha lamha'', ,,Ten noob nie umi grać'' itp. Dokładnie jest tak jak mówisz, i to z każdą grą. Ale co poradzić taki żywot Gimby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...