Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą passy odrazu damy wam , stronę z rejestracją i startujemy.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Nie wiemy , kiedy przyjdą passy nie od nas teraz zależy kiedy przyjdą passy, jak nie będzie do 19 zadzwonimy do nich i przedstawimy sytuację, OVH ma teraz 1000 takich zgłoszeń także, czekajmy z cierpliwością na passy i odrazu , startujemy dostaniecie 50% expa na start na 6H!

Opublikowano

Nie wiemy , kiedy przyjdą passy nie od nas teraz zależy kiedy przyjdą passy, jak nie będzie do 19 zadzwonimy do nich i przedstawimy sytuację, OVH ma teraz 1000 takich zgłoszeń także, czekajmy z cierpliwością na passy i odrazu , startujemy dostaniecie 50% expa na start na 6H!

emm 50% expa na start na 6h ? nie zgadzam się tą opcją ;p zakładając że serwer ruszy o 19(obstawiam 20/21) to do 1 będzie 50% expa ;/ a nie każdy może siedzieć do 1 >.< połowa się o 22 zmyje... lepiej zróbcie to jutro od 12-18 albo coś takiego.

co do serwa czekamy.

Opublikowano

Czyli jak przyślą o 18.59 to dacie na 6h expa??:D Lepiej do 22 exp i całą niedziele większy drop i exp :) Taka moja propozycja bo nie każdemu się chce grać do 23-24... :)

Opublikowano

LafaR sory , ale jak ty poprawnie (gramtycznie) nie potrafisz zdania złożyć , to co będzie z serverem...Bardzo chciałbym , żeby server wypalił , ale szanse są znikome

Opublikowano

Czyli jak przyślą o 18.59 to dacie na 6h expa?? :D Lepiej do 22 exp i całą niedziele większy drop i exp :) Taka moja propozycja bo nie każdemu się chce grać do 23-24... :)

I nie każdemu się chce grać w niedziele.... weś to pod uwage.

Opublikowano

najnowsze info z ts przeinstolwują dedyka potrwa to 2-3h wiec okolo 20:30 serwer on !!!!!

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Serwer Officjalnie startuje do 20:30 Przeintaluwujemy dedyka, i startujemy odrazu.

Opublikowano

Kurwa parioda jakas. Totalny fail.

Jak ci się coś nie podoba to wypieprzaj , chociaż znając życie i tak będziesz tu grał złotko ;)

Ostatnia szansa, jak dziś nie wystartujecie macie - 30% graczy .

ps. Od trzepcie się od jego ortografii wielcy poloniści , nie każdy potrafi pisać tak pięknie jak wy gimbusy .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

kurwa juz to widze ze o 20:30 wystartujecie, ja pierdole cztery starty i chuja wam wyszlo, jebac was suczki

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...