Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej kurwa o 14 mial byc online, jest 15;31 w kulki sobie lecicie?

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM NA TS MÓWIŁ ŻE PROBLEMY SĄ 30-40 MIN POWINNO BYĆ WSZYSTKO WIEĆ SPOKOJNIE CZEKAĆ NIE SPAMOWAĆ

like like

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Download off . Pliki pousowane z hostingow.

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

NIE MA ATAKÓW NA SERWER TYLKO NA STRONE CBA I TERAZ ROBIA NA .PL I BD WSZYSTKO OKEJ ! :)

Daj Like jak pomogłem

Opublikowano

Tyski, wypierdalaj z tego tematu kasztanie jebany.. o 15:00 miales wyjsc i nie wracac a napisales w te 40min od 15 cale 7 postow w ktorych placzesz ze serwer nie dziala. Nie rozumiem takich ludzi, na chuj placzecie? startu wam to nie przyspieszy..

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

to tak na pocieszenie dodam że nie tylko my musimy czekać i nie tylko admini serwa mają problemy

Dzisiaj, 12:11

Serwery gry pod wpływem ataku DDoS

Jak zauważyliście, od kilku dni dostęp do serwerów gry jest chwilami niemożliwy a sama gra utrudniona przez lagi.
Źródłem problemów jest atak DDoS .

Na chwilę obecną pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość i przeczekać chwilowe niedogodności.

Zespół Metin2PL.

@EDIT coś się bugneło tutaj pisze:

Dzisiaj, 12:11

Serwery gry pod wpływem ataku DDoS.

Jak zauważyliście, od kilku dni dostęp do serwerów gry jest chwilami nie możliwy a sama gra utrudniona przez lagi.

Źrudłem problemów jest atak DDoS.

Na chwilę obecną pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość i przeczekać chwilowe niedogodności.

Zespół Metin2.pl

Opublikowano

Zachowania pewnych osobników po prostu nie rozumiem. Starają sie chłopaki serwer postawić a wy (mowa tutaj o tych napalonych nerdach bez życia realnego) siedzicie przed kompem w nerwach odświeżając strone co 2 sekundy. Co wam da, że wystartujecie równo z serwem? 5 min w TOPce? Jezu ogarnijcie sie. Jak już nie mozecie sie doczekać to chociaż nie spamujcie. Postawią serwer to napiszą tutaj o tym a nie co minute powstaje nowy bezsensowny post jakiegos dzieciaka, który od rana z niecierpliwością czeka na start. Jak ktos chce to tutaj link do torrenta z clientem ( Im więcej ludzi bedzie pobierało tym szybciej pójdzie, pod warunkiem, że będą seedować) który wrzuciłem juz pare postów wczesniej, lecz niestety zginął w tym bezsensownym chłamie (czyt. spamie)

http://www56.zippyshare.com/v/23955628/file.html

Pozdrawiam. I jeszcze raz ogar ludziska :)

19481.png
Opublikowano

zrozumcie to że administracja mówi że ataków nie ma już ! ts3.tunadole.pl na dole macie tam rescarii :)

Daj Like jak pomogłem

Opublikowano

Czekamy, na na Passy do dedyka był włam na dedyka, serwer dzisiaj wystartuję.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Póki nie zmienicie plików które jak wyczytałem kilkanaście stron wcześniej nie są w 100% wasze, to będziecie mieć włamy.

Nigdy nie wiesz co jest w środku ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...