Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL ? jeśli to nie jest fake.... i naprawdę mają taką władzę niech usuną ten zasrany quest z serwera nie wiem jak reszta ale ja przeżyje bez questa/questów

@UP prawda nie zrezygnuję z niego

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wstanie nie dzis , to jutro nie zrezygnujemy z niego :)

Usuńcie całą baze kurwa ja pierdole żeby pół MPC miało moje passy !!!!!!!!

Nima :rolleyes:

Opublikowano

jak poda te wszystkie pasy to sie do konca zycia nie wyplaci ;p

Do konta na prywatnym serwerze nie masz żadnych praw przeczytaj sobie reglaminy... Serwery bez licencji nie istnieją ( oficialnie)... bo nie mają licencji ile można tłumaczyć?

Opublikowano

To było wiadome ;) Na policje to ty mozesz iść zamkną Ciebie na 48h ( polskie prawo) :) Kur*wa padł to padł na chuj drążyć temat ? Admini nieogarnięci nie będą mieli serverka :)

Ja jestem za Siekerą bo to oni mu ukradli Quest'a i to oni pierwsi zaczeli ;)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Uwaga teraz my mamy władze nad serwerem

Obiecane konta (możecie sprawdzić na innych serwerach może takie same passy) : )

1.Login:polaczek1989 Hasło:jestempolakiem89

2.Login:Ampire342r Hasło: ee34x1c9

3.Login:metin2priv Hasło: jestemanonimowy

dobra teraz ide na "soczek" jak będę to podam wam all konta :)

Chyba że usuniesz mego questa z serwera wtedy zapomnimy o całej sprawie masz 4h na przemyślenie sprawy

za 4h bede :) i się odezwe

Nie ma takich Kont i nie było ! :)

Pozdrawiam

Ps: Proszę się o swoje konta nie martwić ponieważ nie ma większych włamów.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Obiecane konta (możecie sprawdzić na innych serwerach może takie same passy) : )

Chyba że usuniesz mego questa z serwera wtedy zapomnimy o całej sprawie masz 4h na przemyślenie sprawy

Mordo, z tego postu z kolegami śmiałem się z 10min . Haha ^^ , przy okazji jebłem z krzesła i mnie dupa boli . Masz władze chyba nad swoim pitkiem, nie rozśmieszaj ludzi , nie wiem idź na ten soczek bo na nic mocniejszego nie pójdziesz, bo ci się w bani zakręci . Pis Yoł . A co do serwera wiedziałem, że jak Faltharis admin to serwer na 1dzien a nawet nie na 30min z przerwami .

diox.png

Sprawdzajcie :

Opublikowano

Raz już był taki przypadek, że wszystkie passy z pewnego priva zostały udostępnione (bodajże rivendel)
Widzę, że tu się sytuacja powtórzy ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer wstanie nie dzis , to jutro nie zrezygnujemy z niego :)

Serwer dziś nie bd on ?? no o super to pograne mamy .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Ty śmieciu niech moj login sie tam znajde zrobie wszystko kurw... wszystko przysiegam znajde Cie gnoju nie pojdzie Ci to na sucho ty smieciu

Opublikowano

Uwaga!

Teraz ja w imieniu graczy wam coś powiem.

1. Zaatakowaliście serwer z powodu jednego pierd....ego questa?? Co wam do głowy strzeliło?? Quest zajmuje max 2h roboty a postawienie serwera minimum tydzień.... Nie mogliście do administracji napisać o usunięcie questa?? Albo powolne ataki serwera.... W tedy administracja by to zrobiła. Nie można po przyjacielsku??...

2. Zawsze mogą to być twoje konta, żeby zastraczyć... Ale ok niech będzie wam że to są konta graczy... Po co wam one?? Po co je tu piszecie? Nie możecie adminom na pw ?? By zareagowali bo tu taki spam jest że trudno będzie znaleźć...

3. Ty nie masz nic lepszego do roboty od atakowania serwa?? 0 życia prywatnego?? Nie wiem wyjdź z dziewczyną do kina...

WYLUZUJ!!

;)

Opublikowano

Uwaga!

1. Zaatakowaliście serwer z powodu jednego pierd....ego questa?? Co wam do głowy strzeliło?? Quest zajmuje max 2h roboty a postawienie serwera minimum tydzień.... Nie mogliście do administracji napisać o usunięcie questa?? Albo powolne ataki serwera.... W tedy administracja by to zrobiła. Nie można po przyjacielsku??...

2. Zawsze mogą to być twoje konta, żeby zastraczyć... Ale ok niech będzie wam że to są konta graczy... Po co wam one?? Po co je tu piszecie? Nie możecie adminom na pw ?? By zareagowali bo tu taki spam jest że trudno będzie znaleźć...

3. Ty nie masz nic lepszego do roboty od atakowania serwa?? 0 życia prywatnego?? Nie wiem wyjdź z dziewczyną do kina...

WYLUZUJ!!

;)

Dostajemy DDosy od jednej osoby ;) Nikt inny nas nie ddosuje tylko jeden Bot Net

Pozdrawiam

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Mordo, z tego postu z kolegami śmiałem się z 10min . Haha ^^ , przy okazji jebłem z krzesła i mnie dupa boli . Masz władze chyba nad swoim pitkiem, nie rozśmieszaj ludzi , nie wiem idź na ten soczek bo na nic mocniejszego nie pójdziesz, bo ci się w bani zakręci . Pis Yoł . A co do serwera wiedziałem, że jak Faltharis admin to serwer na 1dzien a nawet nie na 30min z przerwami .

haha ale dojebałeś !! te konta nie istnieją ! wystarczy wejsć na kamer modzie i masz Konto Nie Istnieje !! więc to ściema jakich mało .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Teraz nasuwa się jedno pytanie :

Czy serwer będzie dziś ON ?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Uwaga!

WYLUZUJ!!

;)

trudno kompa do kina wziasc a walic konia tez nie wypada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...