Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na (nie) pójście do szkoły.

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim trzeba być mózgiem, żeby okaleczać się tylko po to, żeby wymigać się od szkoły? Taki problem po prostu NIE IŚĆ?

No niektórych rodzice nie są tacy ze rozumieja słowa "nie chce mi się" "mam dość tej zasranej szkoły"

Ja moge sobie nie iść ze 2/3 razy w miesiącu jak mi się nie chce i nie ma problemu.

Kiedys kombinowałem i moj sposób up jest sprawdzony ;x

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsza symulacja.

Jak chodziłem do gimbazy to powiedziałem mamie, że mnie boli w kroku, ale wstydzę się powiedzieć komukolwiek i czy mógłbym przeleżeć ten ból w łóżku (przy komputerze xD)

Opublikowano

-_- Co za sposoby... Czy to taki problem zostać w domu i nie iść do szkoły? Proste nie chce Ci się to nie wstawaj, bądź siedź w domu i po kłopocie.

Opublikowano

Godzine przed wyjsciem do szkoly wypij 0.7 l i powiedz ze wolisz wypic w domu niz gdzies na miescie zeby cie policja nie zlapala . xD

BUM

Opublikowano

Ty sie cieszyc powinieneś, że do szkoły chodzisz a nie... ;) Powiedz mamie najwyżej, że źle się czujesz albo po prostu, że ci się nie chce bo w nastroju nie jesteś i tyle.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Powiedzieć po prostu : "Mamo dzisiaj nie chce mi się iść i nie idę do szkoły" ? moja mama zrozumiała i mnie nie puściła do szkoły :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zawsze mnie zadziwiało do jakich czynów są zdolni niektórzy tylko po to, aby nie pójść do szkoły. Bez przesady ludzie. ;p To nie więzienie i naprawdę nie musicie się aż tak 'poświęcać'. Wystarczy troszkę poudawać dnia poprzedniego, że brzuch boli, że źle się czuję, termometr włożyć do gorącej herbaty i powiedzieć 'mamo, wolałbym zostać w domu, bo nie chcę się rozłożyć, a u nas w klasie to połowa osób już chora i nauczyciele nie są zadowoleni, że chorzy chodzimy na lekcje'. :D U mnie zawsze skutkowało.

Opublikowano

No niektórych rodzice nie są tacy ze rozumieja słowa "nie chce mi się" "mam dość tej zasranej szkoły"

Ja moge sobie nie iść ze 2/3 razy w miesiącu jak mi się nie chce i nie ma problemu.

Kiedys kombinowałem i moj sposób up jest sprawdzony ;x

Ile razy nie zdałeś?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Pasjonat
Opublikowano

Na mnie np. ziemniaki, mleko i te całe ogórki nie działają, bo nawet jak tak zjem to nic :D

Jak chcecie sposobów to symulacja, nic innego.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Zrób sobie pisakiem kropki i powiedz, że masz ospę. Hm, symulacja? Może nie przejść, jeśli chodzi o jednodniową ''chorobę'' to polecam wymieszać dużo jedzenia różnego surowego itd.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Powiedzieć po prostu : "Mamo dzisiaj nie chce mi się iść i nie idę do szkoły" ? moja mama zrozumiała i mnie nie puściła do szkoły :D

Najlepszy sposob :D

Opublikowano

:) Jak mi się nie chce, to nie idę! Zaleta bycia dorosłym ;) Ale ktoś szkołę musi skończyć więc ciągłe nie chodzenie odpada :P

Opublikowano

jesteś niepoważny i masz tok myślenia 10 latka ( w sumie to możesz mieć tyle lat skoro założyłeś ten temat )

nie dość, ze z powodu niechodzenia do szkoły masz zaległości które potem trzeba nadrabiać to jeszcze chcesz się truć tylko po to aby tam nie pójść? jebnij się w łeb...

Opublikowano

jesteś niepoważny i masz tok myślenia 10 latka ( w sumie to możesz mieć tyle lat skoro założyłeś ten temat )

nie dość, ze z powodu niechodzenia do szkoły masz zaległości które potem trzeba nadrabiać to jeszcze chcesz się truć tylko po to aby tam nie pójść? jebnij się w łeb...

DORDO KURWA! CO SIĘ DZIEJE ŻE NIE TROLLUJESZ?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Pasjonat
Opublikowano

GUWNO

guwno.jpg

DORDO KURWA! CO SIĘ DZIEJE ŻE NIE TROLLUJESZ?

NO SPAM. Każdy zgłoszony....

Opublikowano

UP@ I ty również zgłoszony :)

TOP@ Co to wgl. jest za temat? Nie chodzenie do szkoły = zaległości - > odrabianie.
No, ale jak masz to w dupie, zjedz surowego ziemniora, idź do kibla, włóż sobie dłoń całą do usty i wyrzygaj się, powiedz, że się źle czujesz.. Zawsze działa.

@Down I po chuj powtarzasz?! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...