Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na (nie) pójście do szkoły.

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wam się już nudzi , idziesz na wagary i tyle . Albo gadasz matce że bus uciekł

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jak matki nie ma w domu od 8 to zostaje sie w domu, czesto razem z kumplem ( typu on niby idzie do szkoly to przychodzi do mnie i vice versa)

Na wagary mozesz isc w lato, nie jak na dworze pizdzi. I musisz miec dobre miejsce + jakis zegarek. Bo jak nie masz dobrego miejsca to straz cie zgarnie. I nigdy nie chodz na wagary "na miasto".

Opublikowano

Jak mamy nie ma w domu to po prostu nie idź do szkoły, powiedz że zaspałeś i się obudziłeś o 12 bo budzik nie zadzwonił :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Mówisz że masz tylko 2 godziny i nie warto iść. Albo że wczoraj ostro popłynełeś z kolegami i jeszcze pijany jesteś.

Opublikowano

@up Ty się kurwa śmiej, kiedyś z kumplami paliłem xD

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jak matki nie ma w domu od 8 to zostaje sie w domu, czesto razem z kumplem ( typu on niby idzie do szkoly to przychodzi do mnie i vice versa)

Na wagary mozesz isc w lato, nie jak na dworze pizdzi. I musisz miec dobre miejsce + jakis zegarek. Bo jak nie masz dobrego miejsca to straz cie zgarnie. I nigdy nie chodz na wagary "na miasto".

Wut? Byłem w cholere razy na mieści na waxach, dużo razy mijałem niebieskich i straż i nic nie robili ..

Ja zawsze mówie mamie, że jej pomoge w czymś :]

Opublikowano

Ja tam mówie, że mnie gardło boli, i że zostane bo sie bardziej rozchoruje i przewaznie zostaje i git :D U mnie zmieniak + cola nie działało :D A wpie*doliłem 2 zmieniaki + cała szklanka coli :D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Ja jak byłem młody to po prostu wyłączałem budzik i "zasypiałem"

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jakim trzeba być mózgiem, żeby okaleczać się tylko po to, żeby wymigać się od szkoły? Taki problem po prostu NIE IŚĆ?

mama bezie ich bić :|

....

Opublikowano

o boże co wy za pytania zadajecie te forum to chyba jakieś "Przedszkole" (przy Rejestracji konta powinno pokazywać się dowód osobisty aby zapobiec takich tematów)

mam dla ciebie lepszą rade

podetnij sobie żyły

Nima :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...