Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hax

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czaka zabronisz mu wrzucenia czita na którym może spokojnie sobie powbijać Kille.?

No nie wiem czy to jest zachowanie godne moderatora.

Nie chce wrzucić czita to nie wrzuca proste. ;>

Pewnie i tak wbijesz mi tu warna bo nie masz co robić od tak o sobie.

Jego HAX - jego zachowanie

Opublikowano

Czaka - nie będę tego komentował, nie będę cię obrażał albo pisał, co o tobie myślę - nie w tym rzecz, po prostu niektóre sytuacje trzeba przemilczeć. Nie jestem jakimś debilem, który pisze bez zastanowienia. Nie warto dla kolejnego warna, gdyż pewnie byś mi go dał za jakiś powód z kosmosu, niezwiązany z prawdziwym powodem. Pamiętaj, że to jest forum, na którym każdy ma prawo mieć jakieś (jakieś, ale swoje) zdanie na poszczególny temat. Moje jest właśnie takie, nie zmienię go. Nie będę wyłudzał +, ponieważ nie po to to piszę. Jeśli ktoś uważa tą wypowiedź za godną nagrodzenia, proszę bardzo.

Czaka zabronisz mu wrzucenia czita na którym może spokojnie sobie powbijać Kille.?

No nie wiem czy to jest zachowanie godne moderatora.

Nie chce wrzucić czita to nie wrzuca proste. ;>

Pewnie i tak wbijesz mi tu warna bo nie masz co robić od tak o sobie.

Jego HAX - jego zachowanie

Skoro jest jakiś Hack, w 100% niewykrywalny, dlaczego go nie poszuka ?? Dlaczego ktokolwiek niczego nie zrobi ?? Ja mam robić wszystko sam ?? Ostatnie zdanie - mój Hax, mój wybór.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Czaka - nie będę tego komentował, nie będę cię obrażał albo pisał, co o tobie myślę - nie w tym rzecz, po prostu niektóre sytuacje trzeba przemilczeć. Nie jestem jakimś debilem, który pisze bez zastanowienia. Nie warto dla kolejnego warna, gdyż pewnie byś mi go dał za jakiś powód z kosmosu, niezwiązany z prawdziwym powodem. Pamiętaj, że to jest forum, na którym każdy ma prawo mieć jakieś (jakieś, ale swoje) zdanie na poszczególny temat. Moje jest właśnie takie, nie zmienię go. Nie będę wyłudzał +, ponieważ nie po to to piszę. Jeśli ktoś uważa tą wypowiedź za godną nagrodzenia, proszę bardzo.

Skoro jest jakiś Hack, w 100% niewykrywalny, dlaczego go nie poszuka ?? Dlaczego ktokolwiek niczego nie zrobi ?? Ja mam robić wszystko sam ?? Ostatnie zdanie - mój Hax, mój wybór.

To jest bardzo zabawne ze względu na to, że piszesz to na forum o cheatach. Chcesz pogadać o BFH w normalny sposób? Zapraszan na oficjalne forum BFH.

Opublikowano

@UP

1. Naprawdę to jest forum o cheatach ?? Dobrze, że mi przypomniałeś. Pamiętaj, każdy, wszędzie ma swoje zdanie na różne tematy.

2. Nie pouczaj mnie, ja nie prosiłem o żadne "lekcje" z zakresu "wiedzy o forum".

3. Zabawne jest to, że napisałeś ten post po to, aby ... No właśnie, po co ? ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

No dobra, dobra.... Jest to forum o cheatach tak?

Ale z tego co wynika chcecie od użytkownika BFH Polska "wyłudzić" cheata, którego on sam szukał i on go znalazł. Po co ma go wrzucać oficjalnie, prosto na forum skoro nie chce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...