Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hax

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś hack do BFH, który jest na chodzie? Szukałem i żaden nie działa, a jak już jest to ankieta i nr telefonu.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Sory ale jak lamisz w BFH to współczuje :D Ja koksze bez hacków... Co do pytania ja nigdy nie znalazłem działającego hacka :/

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

po 1 rundzie wbiłem 3,5 lv, nabijam po 10+ killi, więc nie gadaj, że lamię.

Sory ale jak lamisz w BFH to współczuje :D Ja koksze bez hacków... Co do pytania ja nigdy nie znalazłem działającego hacka :/

Opublikowano

po 1 rundzie wbiłem 3,5 lv, nabijam po 10+ killi, więc nie gadaj, że lamię.

Skoro jesteś taki pro, to po co ci Hack ??? Nie rozumiem celu tego tematu, grasz dobrze, nie lamisz, więc nie używaj Hacków ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie mam pojęcia do czego zmierzają wasze odpowiedzi. To forum samo w sobie jest uosobieniem cheaterów because Multi PLayer Cheats ; > Więc grzecznie się zapytał czy są hacki a wy odrazu pojazd. Nie potrzebnie siedzicie na tym forum skoro komentujecie każdego lepszego gracza który chce sobie po cheatować.

Opublikowano

Skoro jesteś taki pro, to po co ci Hack ??? Nie rozumiem celu tego tematu, grasz dobrze, nie lamisz, więc nie używaj Hacków ...

Nie chce mi się nabijać tych LvL, wolę to zrobić szybko, bo caraz częściej trafiam z 10 lv na 30 i mało mogę zrobic.

Opublikowano

Nie chce mi się nabijać tych LvL, wolę to zrobić szybko, bo caraz częściej trafiam z 10 lv na 30 i mało mogę zrobic.

Coraz częściej. Wystarczy wyjść i spróbować poszukać jeszcze raz. Gdyby dołączyło cię do tego samego servera - w co wątpię - zmień mapę z domyślnej na inną. Problem minął ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

możesz również spróbować pobrać jakiegoś starego czita i go edytować(np. hex editorem itp.) przez co zmienisz jego kod i może PB nie wykryje tylko nie wiem jak to jest z PB bo w niektórych grach działa.

jak czegoś nie łapiesz P.W

Opublikowano

Coraz częściej. Wystarczy wyjść i spróbować poszukać jeszcze raz. Gdyby dołączyło cię do tego samego servera - w co wątpię - zmień mapę z domyślnej na inną. Problem minął ;)

Ten temat nie jest założony po to byś mi gadał jak mam rundę wybierać tylko po to by znaleźć hack'a. Jeśli nie masz żadnej sensownej odpowiedzi do tego tematu to Ci podziękuję.

Opublikowano

Ten temat nie jest założony po to byś mi gadał jak mam rundę wybierać tylko po to by znaleźć hack'a. Jeśli nie masz żadnej sensownej odpowiedzi do tego tematu to Ci podziękuję.

Podałbym ci Hacka, niewykrywalnego w 100%, ale patrząc na twoje zachowanie, zmieniłem zdanie ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Wszystko jest możliwe, pamiętaj. Wystarczy poszukać ^^ Nie wieżysz, podam link na PW xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Wszystko jest możliwe, pamiętaj. Wystarczy poszukać ^^ Nie wieżysz, podam link na PW xD

Ja też poproszę :)

Co do pytania to poszukaj na YT i w filtrze daj na ostatni miesiąc ;)

"Nie sprzęt ,lecz technika ,czyni z Ciebie zawodnika"

Nie obrażę się ,jeśli dostanę LIKE ;)

Opublikowano

up i 4 up wyslesz mi na pw? albo niech go ktos wstawi bo narazie zaden hack nie jest nie wykrywalny w 100% :D

Nie będę go wstawiał, ponieważ za chwilę liczba hackerów wzrosłaby gigantycznie. To wiązałoby się w tym, że inni gracze mieliby problemy z normalnym graniem na serverze bez cheaterów. Poszłoby ogrom raportów ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie będę go wstawiał, ponieważ za chwilę liczba hackerów wzrosłaby

gigantycznie. To wiązałoby się w tym, że inni gracze mieliby problemy z

normalnym graniem na serverze bez cheaterów. Poszłoby ogrom raportów

...

No to kurwa co ty robisz na forum o cheatach? Jak coś to też poproszę niewykrywnwgo haxa.
461151420292002410470.png
Opublikowano

@UP 2UP

To jest BFH, jeśli chcesz grać, to nie używaj Hacków. Nie będę promował aima, ponieważ nie w tym rzecz, aby grać na Hackach ... Nie radzisz sobie ??? To poćwicz, nie sięgaj od razu po cheaty, to samo pytanie do was - co wy tu robicie ??

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

1.Hmmm... Szukam hacków do gier ?

2.Po co prawisz kazania o tym żeby nie bocić tylko ćwiczyć ? (to forum jest po to żeby udostępniać hacki a nie o tym jak ćwiczyć...)

3.Czego sam nie 'ćwiczysz' tylko bocisz ? Bo jak masz hacka to go raczej używasz, a masz więc...

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

@BFH polska

A gdzie jesteś? Na Forum 'Nie podajemy hacków a pouczamy' ? Twoje posty mnie już wkurwiają, to co Ty piszesz, to przechodzi ludzkie pojęcie. Jeżeli masz takiego hacka to go udostępnij TU na forum, bo to jest Forum o hackach.

1363954418-U247153.png

Trudne? No raczej nie.

@top

Hacki nie są jeszcze 'gotowe' na 1.0.5. Jak zostanie zrobiony, pewnie będzie ukazany na Youtube.

svh03y.jpg

Opublikowano

@UP

Eh ... Dzieci ... To może inaczej. Dlaczego jesteście na tym forum ??? Ponieważ chcecie pomagać innym użytkownikom ... Nie, ponieważ gracie tak słabo, że sięgacie po hacki. A na tym gra nie polega, co nie ?? Skoro cie wkurzam, unikaj mnie ?? Trudne, no nie ?? Proszę, poszukaj Hacków, udostępnij je, bo inni nie mogą się już doczekać. Jesteś taki pro, wystawiasz mi pouczenie, to wykarz się, proszę.

Nie gadaj głupot, że nie ma gotowych Hacków ... Najpierw sprawdź, upewnij się, potem pisz.

@UP

1.Hmmm... Szukam hacków do gier ?

2.Po co prawisz kazania o tym żeby nie bocić tylko ćwiczyć ? (to forum jest po to żeby udostępniać hacki a nie o tym jak ćwiczyć...)

3.Czego sam nie 'ćwiczysz' tylko bocisz ? Bo jak masz hacka to go raczej używasz, a masz więc...

1. Jak widać, słabo ci to idzie.

2. Może dlatego, że najbardziej nienawidzę Hackerów ??? Będę udostępniał Hacki takim, jak ty tylko po to, aby używali cheatów ... BFH - co to oznacza ?? Battlefield Hackers ? Chyba nie ...

3. Mam Hacka, ale go nie używam. Nie jestem tobą, czyli osobą, która tylko czeka na jakieś Hacki, bez których nie potrafi grać normalnie. Tak więc ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Eh ... Dzieci ... To może inaczej. Dlaczego jesteście na tym forum ??? Ponieważ chcecie pomagać innym użytkownikom ... Nie, ponieważ gracie tak słabo, że sięgacie po hacki. A na tym gra nie polega, co nie ?? Skoro cie wkurzam, unikaj mnie ?? Trudne, no nie ?? Proszę, poszukaj Hacków, udostępnij je, bo inni nie mogą się już doczekać. Jesteś taki pro, wystawiasz mi pouczenie, to wykarz się, proszę.

Nie gadaj głupot, że nie ma gotowych Hacków ... Najpierw sprawdź, upewnij się, potem pisz.

2. Może dlatego, że najbardziej nienawidzę Hackerów ??? Będę udostępniał Hacki takim, jak ty tylko po to, aby używali cheatów ... BFH - co to oznacza ?? Battlefield Hackers ? Chyba nie ...

3. Mam Hacka, ale go nie używam. Nie jestem tobą, czyli osobą, która tylko czeka na jakieś Hacki, bez których nie potrafi grać normalnie. Tak więc ...

@UP

To jest forum o cheatach. Nie będę tolerował takiego zachowania. Odpocznij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...