Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Linaresmt2

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum nie można pisać postów. !

Patrząc na skład team, można się spodziewać niespodzianek w grze.

Jest to skład sealianMT2, więc wszystko jest możliwe.

kogo ty tu widzisz gimbusie z sealiana? nie znasz sie to siedz cicho bo tylko wkurzasz:)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

kogo ty tu widzisz gimbusie z sealiana? nie znasz sie to siedz cicho bo tylko wkurzasz:)

Nie wyzywaj tu nikogo od gimbusów, bo akurat to ty reprezentujesz serwer. Przy odrobinie kultury, zdementował byś moją odpowiedź.

Kogo znam z sealian? Wystarczy wejść do was na TS i zobaczyć wasze nicki. Nie wiem kto się kryje pod nickami, bo są mi obce ale między nimi jest osoba, która pochodzi z sealian. Nie bd tu się wygłaszała, kto to jest. Bardzo dużo ludzi grało na sealian, z dużą pewnością i łatwością rozpoznają ową osobę.

Mam nadzieję, że za swoją lekkomyślność w słowach dostaniesz ostrzeżenie.

37143810364250485063.png

Opublikowano

sivlera tu nie ma, rolnika tez. Czyli tych co nie lubieliscie, za to daje sobie reke uciac ^^

Dlaczego od samego początku oczerniasz te dwie osoby. Nikt z powyższych ani ja, nie napisaliśmy, że kogoś nie lubimy. Człowiek ma zadanie szanować drugiego człowieka, nawet jeśli popełnia błędy. Team Sealian nie składał się tylko z Silvera i Rolnika. Mam nadzieję, że przestaniesz oceniać ludzi z góry. Nikt nic złego nie powiedział, a ty nie potrafisz przyznać, że u was w team jest osoba "cząstka" z tamtego team. Nie chcę tu mówić o nickach, których nie znam. Piszę tylko o osobach które kojarzę z tamtego serwera. Uważam, że nie macie się z czym kryć, lepiej zagrać w otwarte karty i powiedzieć jakie są realia. Człowiek musi się przyznać do swojego błędu. :)

P.S. Powinieneś zostać bez ręki, nie mogę wyrazić złego zdania o Rolniku i Silverze. Choć miałam z nimi niezłe spiny.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Ogłoszenie Parafialne.

Zapraszamy do gildi w jinno. Wbijać na tsa kanał nr.2 :) Amnesia

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...