Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Linaresmt2

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer wydaje mi się lekko poje**** dlatego nie wbiję!

Za mało informacji w prezce!

A jakie ty chcesz mieć informacje na serv 4fun ?? Ulepki z bossów, metków i tyle

Opublikowano

To jest to na co czekałem, zmiejszony czas respu, większe respy, bronie, zbroje no jak dla mnie bomba;>

Tylko gdy wbiłem na Waszą stronkę, to miałem już konto założone i postać 20lvl^^

Czekam na start;)

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Widzę, że kd są te trucia, um itd. Jak usuniecie te kd to wbije, a jeśli zostaną to nie zagram.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ja nic nie rozdawałem, po prostu nie umiecie eq robić ; ) Serwer ten nie należy do mnie, ja mam inny projekt.

RolniK rozdawał ulepki swojej gildii ktora zrobił na innej postaci ;]

graphic.png

Opublikowano

RolniK rozdawał ulepki swojej gildii ktora zrobił na innej postaci ;]

ale po co poruszać temat tego deb** to inny serwer i mam nadzieję że lepszy team czekam na start !

Opublikowano

Ja nic nie rozdawałem, po prostu nie umiecie eq robić ; ) Serwer ten nie należy do mnie, ja mam inny projekt.

Może i nie rozdawałeś ale samo w sobie że mieliście prywatne konta w grze jako administracja zniechęca do grania, jak się opanujecie z tym będzie można zagrać a to co robiliście na se*lianie dowodzi że jesteście nieogarniętą administracją , zobaczymy w praktyce .

GLELTm4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...