Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Słuchawki do grania

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak z Steelseries Siberia V2 Frost zastanawiam sie nad nimi wiem że kosztuje 400 ale tez mogą być i czy ktos je mam jak tak to bym chętnie posłuchał o nich opini

Opublikowano

Osobiście również polecam słuchawki Creative Fatal1ty, dźwięk oraz jakość mikrofonu jak na tą cenę jest bardzo dobra.

Jedyny jaki minus do tej pory zauważyłem to szybkie psucie się tego dzyndzelka od mikrofonu przez wkładanie i wyciąganie :P Choć to i tak nie powoduje większych problemów :)

Opublikowano

Hue hue HUhahah !

BO FATALITY ?! Człowieku w domu mam Fatality, jak i 2 pary tych philipsów ( jedne które mają z 10 lat - a GRAJĄ lepiej niż te nowe, oraz nówki z przed 2 miesięcy ).

Cena≠jakość

Na philipsach grywałem w rózne gry od CS ( nawet HF ), po najnowsze produkcjie.

A do tego posiadaj jeszcze wzmacniacz, to zobaczył byś, że te fatalitki zaraz zaczynają trzeszczeć, gdzię philips'y dalej głosniej beż żadnego szumu itp.

Nie będe wspominał, że w fatalitkach super kabel który się skręca, i potecjometr który szybko zaczął mieć problemy :)

Co do 300 zł to moim zdaniem lepiej byś kupił sobie coś do słuchania muzyki, bo w grach i tak będzie spełniało swoją role. A nawet lepiej niż, nie jedne słuchawki dla pro-elo-graczy ( pamiętaj słuchawki nie dają skila... )

Pro-elo-graczu. Ja swoje fatalitki mam podłączone pod wzmacniacz 8setke i zero szumu.

Może to twój pseudo wzmacniacz nie daje z nimi rady? Chyba że podłączasz je pod mp3. :O

Po za tym Philips SHP2500 są dobre... do oglądania kiepskich albo przyzwoitego filmu z jakimiś dobrymi efektami.

btw. słuchawki nie dają skila? Zagraj sobie z słuchawkami za 15zł w cs'a, a potem na słuchawkach za 60-100zł, ciekawe jak Ci pójdzie.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Ludzie, to nie Counter-Strike, tu nie potrzeba wyjebanych słuchawek.

// Proponuje uniwersalne, które będą dobre do muzyki oraz gier. Moje - AKG K430 (200zł)

Opublikowano

Ludzie, to nie Counter-Strike, tu nie potrzeba wyjebanych słuchawek.

// Proponuje uniwersalne, które będą dobre do muzyki oraz gier. Moje - AKG K430 (200zł)

Kolega chciał do 300zł :)

Mogę Ci jeszcze polecić SS 7H lub 5H.

Siberia V2 też są świetne :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Wszystkie te pseudo gamingowe słuchawki wiele od siebie się nie różnią, poza cena i gadżetami. Najlepiej szukać słuchawek do słuchania muzyki typu: Sennheiser, AKG i SuperLux'y

Opublikowano

Ja mam jakieś co na nich pisze esperanza, za 10zł w jakimś sklepie były :D

Kup używane beasty za 300zł. Albo lepsze słuchawki basowe+wyciszacz 3M jak na mistrzostwach :D

beznazwy1za.png

Opublikowano

mam creative fatility i odradzam stanowczo te słuchawki !

są beznadziejne, nie bierz ich nawet jak by ci za darmo chcieli wcisnąć.

długi kabel, który się plącze co byś nie zrobilł, słaba jego jakość, jedna ze słuchawek mi szwankuje po kilku tygodniach, na dłuższą metę polecam jakieś inne, mam te około roku i narzekam na nie, ale brak hajsu na nowe

Opublikowano

mam creative fatility i odradzam stanowczo te słuchawki !

są beznadziejne, nie bierz ich nawet jak by cio za darmo chcieli wcisnąć.

długi kabel, który się plącze co byś nie zrobilł, słaba jego jakość, jedna ze słuchawek mi szwankuje po kilku tygodniach, na dłuższą metę polecam jakieś inne, mam te około roku i narzekam na nie, ale brak hajsu na nowe

+1 nie polecam tego syfu, lepsze wg. bd gamescomy ( ~100zł) lub steelseries siberia v2

Opublikowano

Kurwa, czytaj pierwszy post. Nie tylko do lola ale do bf3 i crysisa a do tych gier się dźwięk przydaje

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja uzywam Logitech G35. Maja dzwiek przestrzenny, ktory bardzo pomaga w grach FPS. Regulacje basow itp. Na dodatek kabel osloniety włóknem musialbys sie postarac zeby go przeciac nozyczkami. Przyjemnie takze sie slucha muzyki. Mikrofon jest bardzo dobry. Mam juz je rok i nie maja sladów uzytkowania.

PS. Tych sluchalek uzywa np. Dyrus lub Rojo.. Kosztuja okolo 350 zl ale moze znajdziesz oferte do 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...