Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Słuchawki do grania

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam zamiar kupić jakieś dobre słuchawki do grania w lola bf3 crysisa i takie tam zależy mi na dobreym dźwięku i mikrofonie max 300zł

Sorry za 30 za 300zł

Opublikowano

ja mam takie od empetrujki i dobrze slychac wszystko xD

a jak ci chodzi o takie z mikrofonem do gadania to podlacz te od empetrujki doi wejscia na sluchawki mikrofon i mow do sluchawki i jak mikrofon dziala :P

Za wysoka.

Opublikowano

z biedry są tak samo niezłe jak osławione auchany czy lidelki... Tanio, dobra jakość, solidne wykonanie, zacna marka (na chacie się możesz zawsze pochwalić :P ). Nie opłaca się kopywać słuchawek za xxx zł, bo często jakieśinne za 10-20zł są tej samej jakości.

Opublikowano

@2UP

bo jak sie nie umie słuchać muzyki i sie słucha tylku łup łup łup etc. to dla niego słuchawki za 99 groszy będą dobre.

Kretynizm.. mówić ,że słuchawki za 20 zł mogą się równać chociażby z słuchawkami za 80 zł. totalna bzdura.

@TOP

Nie opłaca się słuchawek za 30 zł, już polecam dołożyć trochę i kupić sobie Senheizery HD201 + Zelman MIC-01 coś takiego (około 80zł razem)

Opublikowano

z biedry są tak samo niezłe jak osławione auchany czy lidelki... Tanio, dobra jakość, solidne wykonanie, zacna marka (na chacie się możesz zawsze pochwalić :P ). Nie opłaca się kopywać słuchawek za xxx zł, bo często jakieśinne za 10-20zł są tej samej jakości.

HAHAHAHAHAH

Jak podłączacie pod zintegrowaną dżwiękówke to tak jest, kup sobie te swoje auchany i głupie Fatalitki hd800 za 80zł i podłącz je pod głośniki lub wzmacniacz, to zobaczysz jaka jest różnica.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Ja od siebie polecam SuperLux'y hd681 i jakiś doczepiany micro ( choć to cena około 100zł + micro), słuchawki gniotą wszystko do 200- 300zł. Niesamowity dźwięk i pozycjonowanie w FPS'ach. Wcześniej miałem Tracer Octopus( 35zł bodajże) i Sennheiser'y HD201.

Opublikowano

Ja osobiście używam Pioneer SE-M390 i jak dla mnie są ok. ( Chociaż one jakoś ponad stówę, bynajmniej kiedyś po tyle były nie wiem ja teraz )

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mam te same superluxy, i powiem wam że dźwięk jest świetny. W tfie nie boli głowa od natłoku dźwięków, a są po prostu genialne. Cena zamyka się w 130zł z mikro.

W fatal1tkach płacisz głównie za markę, superluxy lepsze

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

SteelSeries siberia v2 polecam większość streamerów je ma frost edition chyba używają ich drużyny Fnatic oraz skgaming.

Opublikowano

Bierz Creative Fatal!ty Gaming HS-800

Miałem je i wiem z doświadczenia, że są okej.

Mam je już trzeci rok, i wszystko śmiga jak należy, tylko kabel się skręca.

Cena przystępna, w 80-90zł się zmieścisz, odczepiany mikrofon, duże (zakrywają całe uszy), wygodne.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Ja mam osobno mikrofon i osobno słuchawki, tak mi jest wygodniej :P

Nie oszczędzaj na takim sprzęcie bo będziesz żałował, no chyba że nie masz wysokich wymagań

Opublikowano
Takie słuchawki do gier to sobie możesz o tyłek rozbić, one są raczej do muzy.

Po za tym słuchawki 60zł + 10zł przesyłka to masz 70zł, dołożysz 10-20zł i masz Fatality albo inne lepsze słuchawki do gier.

Fatal!ty znajdziesz w każdym sklepie z RTV i AGD.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Takie słuchawki do gier to sobie możesz o tyłek rozbić, one są raczej do muzy.

Po za tym słuchawki 60zł + 10zł przesyłka to masz 70zł, dołożysz 10-20zł i masz Fatality albo inne lepsze słuchawki do gier.

Fatal!ty znajdziesz w każdym sklepie z RTV i AGD.

Hue hue HUhahah !

BO FATALITY ?! Człowieku w domu mam Fatality, jak i 2 pary tych philipsów ( jedne które mają z 10 lat - a GRAJĄ lepiej niż te nowe, oraz nówki z przed 2 miesięcy ).

Cena≠jakość

Na philipsach grywałem w rózne gry od CS ( nawet HF ), po najnowsze produkcjie.

A do tego posiadaj jeszcze wzmacniacz, to zobaczył byś, że te fatalitki zaraz zaczynają trzeszczeć, gdzię philips'y dalej głosniej beż żadnego szumu itp.

Nie będe wspominał, że w fatalitkach super kabel który się skręca, i potecjometr który szybko zaczął mieć problemy :)

Co do 300 zł to moim zdaniem lepiej byś kupił sobie coś do słuchania muzyki, bo w grach i tak będzie spełniało swoją role. A nawet lepiej niż, nie jedne słuchawki dla pro-elo-graczy ( pamiętaj słuchawki nie dają skila... )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Razer Kraken Pro , co prawda będziesz musiał dopłacić z 30 zł , ale są ok , i można chować mikro , co jest bardzo dobre przy słuchaniu samej muzyki.

Opublikowano

Polecam Gamecom. Sam je mam i są super, dodatkowo masz przenośną kartę dźwiękową, dźwięk jest cudowny, tak samo mikro bardzo wygodne i dobra jakość

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...