Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja opinia na temat Mineserv.

MaxFB

Polecasz Mineserv?   

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Polecasz Mineserv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wyrazić swoją opinie na temat mineserv. No to zaczynamy:

2 lata temu zacząłem przygodę z serwerami minecraft. Znalazłem ten hosting i kupowałem tam serwery przez jakiś czas. Przez pół roku było w porządku. Potem

Na serwerze zaczęły się lagi, Administracja odpisywała po tygodniu i w dodatku jaja sobie robili. Prosiłem ich o zmiane emaila raz. Wysłałem im pięknie wszystko itp. Po 2h email został zmieniony. Oczywiście się pomylili i zmienili na zły email. Musiałem czekać 2 tygodnie aby poprawili błąd. Ceny mają z kosmosu! Nie dość że 64mb Ram na slot, Lagi jak chuj, To jeszcze te ceny... Administracja to dzieci.. Na tickety odpisują po tygodniu, Nie pomogą Ci. Kolejna rzecz: Darmowe kody na 30 Craftów. Czy was to nie wkur*** ? Ktoś uczciwy normalnie płaci, A te dzieci rozdają darmowe kody na 30 craftów. To nie jest w porządku. Rozumiem zrobić promocję, Można rozdać raz na np. Miesiąc, ale nie co dziennie dawać kody na 30 craftów. O czym to świadczy? Świadczy to o tym iż, Nie mają już klijentów. Próbują wszystkiego aby przyciagnąć ludzi.. Rozdali 4 kody na 30 craftów w ciągu 20 minut... Myślę że większość tu się ze mną zgodzi. Oczywiście róbcie jak chcecie, Ja wam nie kazuje odchodzić. Ja tylko ostrzegam, Jeżeli szukacie dobrego hostingu bierzcie ownserwer, Craftserve, Pukawka, Ale nigdy nie bierzcie mineserv!. Pozdrawiam

Opublikowano

klijentów? po tym zwątpiłem

Najśmieszniejsze jest to że nazywasz ich dziećmi a widzę że sam nie jesteś dorosły.

Co do Mineserv mam osobiście serwer u nich i jestem zadowolony pewnie nawgrywałeś na najtańszy serwer pełno pierdół i teraz płaczesz

Opublikowano

Ja tak samo twierdzę że mineserv to gówno, kiedyś miałem tam serwer 20 slotów i bez pluginów przy 1 graczu lagi takie że się grać nie działo (opóźnienie około 5-10sec.) jak napisałem w tej sprawie do administracji to po 3tygodniach otrzymałem odp. aby spróbował zrobić reinstal serwera -.- więc jak najbardziej twierdzę że mineserv to syf. Polecam: ownserver i craftserver (osobiście mam tam serwery i jestem zadowolony)

Opublikowano

Nie zgadzam się z tą opinią korzystam z tego hostingu już dobry rok i nigdy problemów nie było na pytania odpowiadają do 24 h może dlatego że mam status VIP lagow nie ma a ceny niskie. Co do kodów zauważ ze była to wielkanocna promocja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...