Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Moja opinia na temat Mineserv.

MaxFB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wyrazić swoją opinie na temat mineserv. No to zaczynamy:

2 lata temu zacząłem przygodę z serwerami minecraft. Znalazłem ten hosting i kupowałem tam serwery przez jakiś czas. Przez pół roku było w porządku. Potem

Na serwerze zaczęły się lagi, Administracja odpisywała po tygodniu i w dodatku jaja sobie robili. Prosiłem ich o zmiane emaila raz. Wysłałem im pięknie wszystko itp. Po 2h email został zmieniony. Oczywiście się pomylili i zmienili na zły email. Musiałem czekać 2 tygodnie aby poprawili błąd. Ceny mają z kosmosu! Nie dość że 64mb Ram na slot, Lagi jak chuj, To jeszcze te ceny... Administracja to dzieci.. Na tickety odpisują po tygodniu, Nie pomogą Ci. Kolejna rzecz: Darmowe kody na 30 Craftów. Czy was to nie wkur*** ? Ktoś uczciwy normalnie płaci, A te dzieci rozdają darmowe kody na 30 craftów. To nie jest w porządku. Rozumiem zrobić promocję, Można rozdać raz na np. Miesiąc, ale nie co dziennie dawać kody na 30 craftów. O czym to świadczy? Świadczy to o tym iż, Nie mają już klijentów. Próbują wszystkiego aby przyciagnąć ludzi.. Rozdali 4 kody na 30 craftów w ciągu 20 minut... Myślę że większość tu się ze mną zgodzi. Oczywiście róbcie jak chcecie, Ja wam nie kazuje odchodzić. Ja tylko ostrzegam, Jeżeli szukacie dobrego hostingu bierzcie ownserwer, Craftserve, Pukawka, Ale nigdy nie bierzcie mineserv!. Pozdrawiam

Opublikowano

Kolega miał tam serwer, nie dość że okropne lagi i cena. To jeszcze problemy wgrywania plików przez TotalCMD i FileZille. Nie polecam nikomu

pkgKpWv.png

Baj Mi

Pomóż, I Daj Lajka < 3

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcami

według mnie najlepszy jest ownserve. korzystam z ich usług od bardzo dawna i do dzisiaj jestem bardzo zadowolony.

praktycznie nie zdarzają się na nim lagi, a ceny są najtańsze w Polsce ;)

Opublikowano

Jak dla mnie mineserv to najgorsze dziadostwo co chwile crashowało mi serwer ,a na innym hostingu na tych samych pluginach przestało ja mam postawiony serwer na ownserver.pl slot w polsce 1.50 zl i nie narzekam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Panowie i panie ale nie zgodzicie się ze mną po co mamy przepłacać za tak mało możliwości nie lepiej było by dla was kupić serwer dedykowany bądź serwer wirtualny ? I mieć pełny dostęp i wszystkim samemy zarządzać niż jakieś dzici mają zarabiać na was wieć ... ?

Opublikowano

Jakiś czas temu zakupiłem u nick server z oferty profesjonalnej. Niestety po zakupie okazało się, że wszystko muszę sam instalować. Java / Mc / itd....

Po zainstalowaniu wszystkiego niestety występowały lagi, może nie duże i ciągle, ale były...

2w6ic6t.png

Opublikowano

Witam , poczytałem trochę postów , wszedłem na MineServ.eu . Sprzedają VPS , 7 GB/ram za 200 zł z OVH.pl ! Zdzierstwo za 200 zł to ja kupie maszynę 16 GB/ram właśnie na OVH.pl ! Jednym słowem DROGO! . Nie polecam !

b_560_95_3.png

Opublikowano

Ludzie o co wam biega ?
Kontakt z mineserv.eu jest błyskawiczny poprzez TeamSpeak...
Administratorzy są dorosłymi i doświadczonymi ludźmi.
1716 Aktywnych serwerów nie jest oznaką brakujących klientów.
Wysyłane Kody są jednorazowe, i w skali 47079 jest naliczany 1 kod .
Jeśli masz jakiś problem to porozmawiaj z teamem .

Opublikowano

Piszcie co chcecie, ja osobiście od ponad roku opłacam u nich VPS-a czyli oferta prof. Co do waszych problemów, jeśli macie/mieliście jakieś problemy to dlaczego nie próbowaliście rozmawiać z administracją na ts3? Rozumiem że nikomu się nie chce ruszyć tyłka i porozmawiać, ale administracja zna się lepiej na pluginach oraz robieniu serwerów niż połowa osób piszących tutaj. Inne hostingi ? Kiedyś prowadziłem serwer na CraftServe, ok było super do czasu. Potem nagle cała strona, panel dosłownie wszystko się sypało. Więc próbujemy czegoś nowego, ownserver ? Tak, też miałem tam serwer, lagi przy 30 osobach, do tego bardzo mało możliwości. Teraz troche o MineServ... Kody na 30 craftów mają pokazać że hosting jest otwarty na nowych użytkowników oraz chętnie pomaga. Tutaj macie problemy, a jak craftserve codziennie dodaje 60 kodów dla osób z premium +/- 10 serwerów dziennie za darmo. Nazywajcie to jak chcecie, ale ja poznałem troche sekrety i craftservu i mineservu i zdecydowanie wolę zostać z moim serwerem na MineServ. Mówicie ze drogo, hmm za jakość się płaci. Administracja ? Zawsze chętnie porozmawia i pomoże, jeśli chodzi np. o CraftServe to ich system wygląda tak że jest sobie mail do którego ma dostęp ok. 4 osób. Jak może ktoś z was widział głównie to jedna osoba odpisuje i to po 3-4 tygodniach. Sorry, ale jeśli chodzi o kontakt/pomoc to nie znam hostingu który ma tak bogatą i rozbudowaną pomoc techniczną tickety/ts3 + forum na którym każdy może napisać problem i odpowiedzieć na problem innego użytkownika. Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś pytania do co MineServ to odsyłam na forum MineServ-u ew. moje pw tutaj.

sygna.gif

Opublikowano

Większości opinia jest jaka jest.. i Tego się trzymajmy. Ten hosting to gówno. Sami przyznacie że jest drogo i mało dają...

Opublikowano

Większości opinia jest jaka jest.. i Tego się trzymajmy. Ten hosting to gówno. Sami przyznacie że jest drogo i mało dają...

Post śmieszny, to że Tobie się nie podoba to nie znaczy że musisz ingerować w opinię innych, każdy ma swoje zdanie.

Jest najtaniej w Polsce - duże korzyści.

Znajdź lepszą i tańszą ofertę.

Opublikowano

Ja osobiście chciałem skorzystać z ich oferty, ale dobrze, że kolega mnie przed nimi ostrzegł. Dlatego założyłem swój serwer na http://www.server4you.net/ i nie narzekam. Chociaż nie jest to hosting takie jak reszta, tzn. tylko pod serwer i jest troche drogo, to jednak warto. Posiadam ofertę EcoServer BIG X6 i w ogóle nie żałuję. Na niej, oprócz mojego 100-slotowego serwera, działają 3 strony + team-speak i 0 lagów :D, Oczywiście wiem, że to drogo, ale od czego są sponsorzy xD

Opublikowano

@Damian dojebałeś jak hanka w kartony... Najtańsza oferta? Chyba ktoś tutaj liczyć nie potrafi... Ownserwer - Tańsza lepsza oferta.

Opublikowano

Nie znacie się to nie gadacie.

Administacja to 4 ludzi. Chce przypomnieć, że to też LUDZIE. Mają swoje życie prywatne i nie będą siedzieć przy komputerze całego dnia, bo takie dzieci jak wy nie ogarniają serwera...
Miałem raz problem - z deamonem - naprawione w 1 dzień!
Polecam hosting mineserv.eu - Jeśli admina nie spotkasz - użytkownicy na forum Ci pomogą.
Do założyciela tematu - Jak bierzesz się za antyreklamę, to pisz ze słownikiem w łapie. Nie "kazuję" Ci tego, tylko uprzedzam, że Twoja ortografia razi "klijentów" mineserv.eu i nie tylko...
Sądźcie co chcecie - Ja wyłowiłem 45 craftów i teraz serwer się rozwija :P

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...