Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Rescaria.pl Od Graczy do Graczy!

LaFaR

Ankiety Rescaria  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze?

• Tak.
      166
    • Nie.
      33
  2. 2. Chcecie 6/7 bon do expa?

• Tak.
      131
    • Nie.
      69
  3. 3. Czy zostawi? Sztabki na serwerze zostawi? 5kk i 2kk?

• Tak.
      167
    • Nie.
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum działa :) Jutro jak będzie strona, wejdź w zakładkę forum i masz , ja lecę do jutra , czychajcie na nową prezentację, :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Forum działa :) Jutro jak będzie strona, wejdź w zakładkę forum i masz , ja lecę do jutra , czychajcie na nową prezentację, :)

Mógłbyś dac linka ;

? :)

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem co to za geniusz wpadł na pomysł żeby wprowadzać coś takiego jak PRZEPUSTKA NA MAPĘ.

Moim zdaniem ten pomysł jest beznadziejny i typowo zastosowany aby ładować kasę w IS.

Znając politykę jaką rządzą się serwery, te przepustki będą leciały bardzo słabo i wygodniej będzie zajrzeć do IS.

Oczywiście nie oceniam serwera negatywnie, ale ten pomysł jest wyjątkowo odpychający...już widzę tą przepychankę i ksucie przy metinach.

Fajnie by było gdyby z hwanga robiło się tą lepszą zbroję a nie odwrotnie, no i zmiana tych obrzydliwych broni bo to chyba już przejadło się każdemu :P

58815786.jpg

Opublikowano

Pliki Tuor/Azaron.. Proszę co za lipa. I jeszcze te finalne bronie. Czy wy ludzie nie rozumiecie, że te bronie są obrzydliwe ?

Zróbcie swój projekt.. CZEKAM NA QUA**N . Przynajmniej będą mieli własne pliki.

Elo

Co swojego , znalezionego epvp, lub gdzie indziej . Aha, spoko :)

Odechciało to mi się patrzyć na twoją pisownię. Jak piszesz do mnie to pisz po polsku.. Poprawie przede wszystkim. 2 sprawa. Wszystkie mapy tuor'a, pelerynka była. Na początku piszesz uwaga ''6 nowych map''. Pss ..

Zamiast zachęcać to odganiasz graczy (szczerze).

Pozdrawiam, to tyle na mój temat serwera.

Elo

Dobra, dobra daruj sobie :)

Może i zapowiedź nie przyciąga zbytnio. Ale ostatnio dużo serwerów , co startowało to zapowiedź była picuś , a na starcie? ?:) Fail za każdym razem.

Opublikowano

Może i zapowiedź nie przyciąga zbytnio. Ale ostatnio dużo serwerów , co startowało to zapowiedź była picuś , a na starcie? ? :) Fail za każdym razem.

Odpisz mi na PW . Bo przeczytać, to ja też potrafię .. :D Zależy mi na tym, więc czekam na odpowiedź.. Nie ważne jaką, po prostu odpisz .

Opublikowano

ZAGRAM na 100 % jeśli nie bd problemów ze startem .I wszystko bd odbugowane ,a nie tak jak na Tuorze . Przepa na Berana-Setou dodajcie też drop z metków ,bo jak wiadomo przepa dopiła tylko z wróżki na Tuorze .

1.Gdzie bd dropiły zmianki ,dodania 6/7bonów ?

2.Gdzie zdobędziemy unikatowe eq do expa ?tzn te zbrojki :)

Ps. Zapraszam na start ,serwer godny uwagi TYLKO ABY ADMINISTRACJA NIE SPIERDOLIŁ....A tego :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

ZAGRAM na 100 % jeśli nie bd problemów ze startem .I wszystko bd odbugowane ,a nie tak jak na Tuorze . Przepa na Berana-Setou dodajcie też drop z metków ,bo jak wiadomo przepa dopiła tylko z wróżki na Tuorze .

1.Gdzie bd dropiły zmianki ,dodania 6/7bonów ?

2.Gdzie zdobędziemy unikatowe eq do expa ?tzn te zbrojki :)

Ps. Zapraszam na start ,serwer godny uwagi TYLKO ABY ADMINISTRACJA NIE SPIERDOLIŁ....A tego :)

1 - 6/7 i zmianki lecą z metków oraz mobów na nowych mapach.

2 - Unikatowe Eq do expa , czyli zbrojki i bizuterie zdobędziecie ze szkaty ripa/smierci/berana. :)

Opublikowano

mam ciekawą propozycje co do bonów 6/7 ( lecz nie wiem czy graczom to się spodoba )

6/7 ma być tylko pod expa tak ?

więc moja propozycja jest taka aby usunąć całkowicie zmianki 6/7 z serwera a zostawić dodania 6/7

o wartości :

10-silny na Potwory

5-silny przeciwko metinom

byłaby to następna nowość która wyróżnia serwer :P od innych

to by były typowe bony do expa

bo jak wiadomo

kryt / szycie / staty / PZ itp bardzo dużo pomagają w pvp

Musisz byc malo doswiadczonym graczem z bonami 6i7;) Bonusy na potwora dzialaja tez na metiny:)

Tak wiec nie ma sensu robic 5 na metiny skoro potwory dzialaja na metki.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Może i zapowiedź nie przyciąga zbytnio. Ale ostatnio dużo serwerów , co startowało to zapowiedź była picuś , a na starcie? ? :) Fail za każdym razem.

Jeszcze nie wystartowaliście, a śmiejesz się z innych serwerów .. Co za typ.

Dobra. Zmieńcie te bronie co na azm**u i troche kolejność tych broni. To bd ok .

Ogarnijcie to może zagram, ale się zobaczy ..

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Dajcie dziś bete dla wszystkich :) Ci co grają bd wiedzieli co i jak :) a tak sobie każdy przetestuję serwa i wogóle .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Jeszcze nie wystartowaliście, a śmiejesz się z innych serwerów .. Co za typ.

Dobra. Zmieńcie te bronie co na azm**u i troche kolejność tych broni. To bd ok .

Ogarnijcie to może zagram, ale się zobaczy ..

Czy ja się śmieję ? To, że tak napisałem nie znaczy, że się wyśmiewam z innych serwerów. Tak nie jest, doceniam każdego tutaj pracę.

Co do Bety :

Nic nie obiecuję , ale możliwe iż jutro odbędzie się beta w godzinach wieczornych 18-20 .

Na start zapraszam w piątek godzina 20:00 !!!

edit. System ulepszania nie zostanie zmieniony, ponieważ to nie będą ostatnie zbroje/bronie oraz maksymalny lvl. Gdy jakaś część graczy wbije maksymalny lvl czyli 200 jak na razie , to zostanie on odblokowany do 250 i zostaną dodane kolejne komplety broni i zbroi .

Opublikowano

Beta dla wszystkich to naprawdę zły pomysł. Po pierwsze będą zapewne duże lagi, albo co chwilę offy by naprawiać na bieżąco.. A wy/my będziemy płakać, że serv cały czas off;] I że nie wróżymy mu dłuższej przyszłości jak tak jest na becie.. to co dopiero na oficjal. Dlatego lepiej poczekać na oficjlaną wersję;>

Opublikowano

Nie doczytałem albo nie ma - kiedy start?

Na serwer z chęcią wejdę bardzo mi się spodobał a szczególnie handlarze jak na easy :]

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Nie doczytałem albo nie ma - kiedy start?

Na serwer z chęcią wejdę bardzo mi się spodobał a szczególnie handlarze jak na easy :]

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Start w piatek 12 Kwietnia.

A jutro mozliwe ze beta dla wszystkich o 18-20 na 1 dzien, bo teraz jest zamknieta.

Opublikowano

YoungCr7, słuchaj. Jeżeli ty taki cwany jesteś zrób coś sam. Płaczesz że pliki toura czy azmala człowieku. Każdy serwer ma cząstkę z innego. Powiem wprost to jest śmieszne pisanie odpowiedzi typu tour/azmal czy jakoś to jest dziecinne. Powiem szczerze na serwerze jest 15% innych plików, taka jest prawda, więc proszę was nie piszcie już takich odpowiedzi bo to jest szczeniackie i pokazuje to twój poziom kultury.
Pozdrawiam
[GM]Cocaine

Ps : Strona już działa :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...