Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego MPC

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trafiłem tu w roku 2010... wtedy było normalniej xD

Spodobała mi się atmosfera administracja i w sumie zostałem na MPC,

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Po 1 Jest to jedne z najwiekszych for, jak nie najwieksze forum w polsce o czitkach.

Wbilem tu bo kiedys na google szukalem czitkow i wyskoczylo mpc, to wszedlem a ze trzeba bylo sie zarejestrowac aby zobaczyc linki, to zrobilem to :D i zostalem bo bylo to forum rozwiniete.

A teraz to trzyma mnie spmowanie i lapanie warnow, niekiedy za free :D

Opublikowano

To samo mam :D tylko że mnie co innego przyciągnęło od zawsze moderowanie forum sprawiło mi przyjemnosc i dlatego szukałem takiego większego forum aby sie wykazać w tym.

A teraz ss z moich statystyk chyba nikt nie ma większych :D:D

http://wrzuc.se/i/5163519a83a54

Jak by te statystyki były prowadzone od początku istnienia forum, to wątpie czy byłbyś pierwszy :)

Na początku 2k8 szukałem bota do silka. Wchodziłem na forum aby pobrać nowszą wersje bota, później się zarejestrowałem aby pomóc innym z konfiguracji. Można nawet powiedzieć że zarobiłem na tym interesie, bo gdyby nie mpc to bym nie wiedział o SBocie i bym nie założył swojego konta do niego a potem bym go nie sprzedał za całkiem fajną sumkę :)

76561198001815076.png
Opublikowano

2k9 - cheaty do metina

2k11 - cheaty do cs'a i tak zostało.

Udzielam się w cs'ie od 2011 roku. W między czasie udzielałem się trochę w metku, pograłem na kilku priwach, pomoderowałem dwa fora prywatnych serwerów i spodobało mi się to, więc postanowiłem walczyć o moda na tak ogromnym forum jakim jest MPC. To tyle chyba;d

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na początku siedziałem tak o, bo miałem problemy ze zrobieniem prywatnego serwera Metin2 ^.^

Teraz jak wchodzę na komputer to standardowo: MPC, GMAIL i FB. xD

Próbowałem odejść, zazwyczaj po 2dniach wracałem.

Opublikowano

To jest mpc ... jak wejdziesz już nie wyjdziesz , ale piszę to siedząc na klopie więc z kibla nie wyjde :D ! A tak może lajcik za trafiony temat , miałem przeczucia a tu 35 odp !

Opublikowano

Bo mpc mi się szybciej włącza niż strona z kabaretami. A tak na serio to szukałem cheatów i modyfikacji kilenta do mt2 z czasem znalazłem ciekawsze gry a niektóre mają nawet działy na tym forum. Udzielanie się na tym forum to czysta zabawa i obserwacja psychologiczna odpowiedzi na podane stwierdzenia przy różnych typach osobowości więc dokształcam się także psychologicznie ale i językowo :D

Opublikowano

Pierwsze wejście na forum aby pobrać cheaty do metin2 i tak zostało. Konto z bodajże 2009 roku ;D

Opublikowano

Ja wybrałem mpc, bo tutaj jest dużo tematów, które mógłbym rozwijać i mnóstwo ludzi, którzy dzielą pasję podobną do mojej - czyli granie i tworzenie :D

Opublikowano

Ja szczerze powiem ze nie wiem. Ciagnie mnie chyba pomoc innym uzytkownikom, zwlaszcza ze mam spora wiedze na niektore tematy i moge sie nimi podzielic. Po za tym jeszcze chec osiagniecia czegos na forum :), nie byc taka szara myszka tylko byc szanowanym i respektowanym uzytkownikiem.

sstwc.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Ponieważ pomijając spam jest tutaj olbrzymia liczba ciekawych tematów do poczytania lub dyskusji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Miła atmosfera, świetni ludzie, wiele działów. To główne czynniki dzięki którym tutaj siedzę.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

To forum jest najlepsze i nic go nie zastąpi . Jestem na nim już od 2011 i na długo pewno będę .

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...