Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego MPC

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego lubisz mpc forum i czemu je wybrałeś ? Ja : jest to jedno z największych for , można spotkać fajnych ludzi , popisać na różne tematy i serio administracja jest spoko .

Opublikowano

Na wysokim poziomie stał dział, którym się interesowałem - Mu.

Później już tylko poznawałem ciekawych ludzi i przywiązywałem się ( jakby to dziwnie nie zabrzmiało)

Tak zeszło już 3 lata... ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

nie wiem jakoś tak przypadkiem się tutaj znalazłem ktoś kiedyś mi podesłał linka na Ts/ie z zapowiedzią pewnego serwera metin2 i to cała Historia -.-

a co do Atmosfery panującej tutaj to szkoda mi się wypowiadać

zwykłe kozaczenie "wywyższanie się" ubliżanie poniżanie userow :angry:

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Hmmm... Szukałem odpowiedzi na problem GameGuarda w l2, pozniej cheaty do mt2, udzielanie sie w dziale lineage 2, poznanie kilku ludzi, mod l2, poznanie duds w mmt, praca w mmt, przerwa, mod l2, przerwa, jestem teraz xD MPC ma to cos ze sie tu wraca xD

Opublikowano

To jest MPC, nie trzeba nic dodawać. Kazdy znajdzie tutaj coś dla siebie + jest duzo uzytkowników.. A czemu je wybrałem? Wpadlem na chwilkę poszukać priva i tak zostałem.. :)

Opublikowano

Randomy się wypowiedziało, gdyby nie fakt, że jest tutaj tyle użytkowników na forum nie byłoby tyle osób, bo jest zajebane bugami, opierdalaniem się administracji, rangi po znajomości nie wspominam już o newsach, esejach, nie mają pomysłu.

Opublikowano

Dla beki, forumek się stacza xD

No może nie stacza ale wydaje mi się (mam nadzieję że się mylę) ale poziom treści wypowiedzi zaczyna spadać- średnia wieku i coraz częściej widać "układy" (które były od zawsze, tylko coraz bardziej to widać).

Tak w ogóle to ściągnął mnie tutaj dział Counter-Strike. Moja ulubiona gra, dużo o niej wiem i szukałem forum na którym coś więcej się dowiem i na którym też mogę coś pomóc. Po za tym cheaty, sam nie cheatuje (w znikomych ilościach na hooku zapierdalam xD), ale przydają się do oglądania demek etc.

Opublikowano

Krótki "bo tak".Kiedyś chciałem odejść ale nie mogę ;d samo mnie przyciąga do mpcforum.Lubie tutaj przebywać tutaj można pogadać z ludźmi po śmiać się i takie różne.Zawsze gdy wbijam na kompa to pierwsze co www.mpcforum.pl i lecimy :D.Tak to już jest ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Krótki "bo tak".Kiedyś chciałem odejść ale nie mogę ;d samo mnie przyciąga do mpcforum.Lubie tutaj przebywać tutaj można pogadać z ludźmi po śmiać się i takie różne.Zawsze gdy wbijam na kompa to pierwsze co www.mpcforum.pl i lecimy :D.Tak to już jest ;).

To samo mam :D tylko że mnie co innego przyciągnęło od zawsze moderowanie forum sprawiło mi przyjemnosc i dlatego szukałem takiego większego forum aby sie wykazać w tym.

A teraz ss z moich statystyk chyba nikt nie ma większych :D:D

http://wrzuc.se/i/5163519a83a54

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Mpc bo to było (jest) forum gdzie można dość obszernie dowiadywać sie paru ciekawych rzeczy nt. Combat Arms i dowiadywac sie o nowinkach z gry.Obecnie przebywam ze względu na dział do LoLa ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Weteran
Opublikowano

Najpierw cheaty do Metin2.. potem jakoś się potoczyło i zostałem :D
Nie wiem za co lubię mpc, chyba za to, że zawsze się coś dzieje :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zaczęło się udostępnianiem cheatów do CA, a teraz to w różnych tematach się pisze itd.

Opublikowano

Najpierw szukałem cheatów do WR, później tutaj mnie nauczyli jak je robić... A teraz w komputerach sobie piszę nieco.

MPC, BO hmm bo ja tak podaje?

Bo Pro KiKi JÓnior jest leszczem w LoL'u <3

Opublikowano

Przede wszystkim ambicje i chęć poszanowania wśród ludzi. MPC jest na prawdę dla mnie ważne i moja wiedza na różne tematy oraz wzrok ( :D) nie byłby tak/a/i jak teraz.

Na nim są upadki, a także wzloty. Niestety mnie spotkało więcej upadków, ponieważ jestem uparty i obiektywny na każdy temat.

MPC trzyma mnie również przede wszystkim dzięki mądrym osobą takich jak Antix, Marselo, Things, RealSkill oraz Welnes.

Również posiadam kilku wrogów, a jednego w szczególności i dobrze ten ,,ktoś" wie, że to on ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Poziom merytoryczny tego froum czasem stoi pod znakiem zapytania, ale ciśnięcie beki z gimbusów to nadrabia "no bo beki mam nigdy dość"

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Pasjonat
Opublikowano

Szukanie cheatów i serwerów prywatnych do gry Metin2. Pierwszy raz się tu wlazło w 2009 roku ;d

Dlaczego? Bo jest full ludzi, atmosfera, spoko ludzie (nie wszyscy, ale większość ;) ), zawsze znajdziesz tu czego potrzebujesz, pomoc dot. gier itp.

nawet jest się z czego pośmiać - hejterzy, trole itp. :D

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...