Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Czyżby darmowy Quinn and Valor dla Polaków?

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy jesteście aż tak tępi? Każdy kraj dostaję skina ze swoją historią. Co do Alistara i Tristany, lepsze to niż nic, trzeba było pomóc w testowaniu ,a nie teraz płaczecie. W ogóle , poco wam skiny? Dodają wam tylko wygląd, który i tak każda postać ma najlepszy!

Opublikowano

ja dostałem Quinn za darmo , z poczatku myślałem ze ktos mi kupił czy cos ale ja na ich FB w konkursie startowałem i odpowiedziałem na pytanie "chyba dobrze" i dlatego dostałem Quinn ale bez skinu .

Pozdrawiam

Opublikowano

No ale tak czy siak wiem, że dla Turków to jest już bodajże 2skin. Najpierw dostali Tryndę (podobno też brolafa ale nie mam pewnošci) a teraz bandit sivir :) Wg mnie chcą tym zachęcić do grania na serwerze.

.

Opublikowano

Darmowe skiny dla Graczy z Polski już były , Husarz Xin-Zhao został dany graczom którzy byli już na Becie League of Legends.

Quinn and Valor - Był to konkurs w każdym kraju i każda osoba która wygrała w konkursie go dostała - w tym ja.

proszę więc o zamknięcie tematu.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

może coś kiedyś dadzą ;D

przynajmiej to zrozumiałem z tłumaczenia ;D

ps. chyba sobie nupka przeniosę na turcję.... podobno strasznie niski poziom bo kumpel kumpla ma na eune bronz 3 a na tureckim gold 5

to rzeczywiscie niski poziom ^^ pretendenta tam dobic to nie problem? ;d

Grecy dostali Cassio + skin, Turcy też dostali coś tam, a Polacy ... ?

Też dostali. Dostaliśmy xina + skin xin husarz, więc nie rozumiem waszych płaczy.

To nie jest tak, że każdy Grek, który teraz sobie zrobi konto dostaje cassio + skin tylko dostawali przez określony okres czasu.

Jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie, bo robicie jedynie zamieszanie na forum.

Ale polacy musieli brac udzial w beta testach, a gracy nie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...