Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Czyżby darmowy Quinn and Valor dla Polaków?

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kumpel przeniósł się na Turecki i zauważyłem, że w ich fan page można sobie wygenerować kod na Bandit Sivir. Postanowiłem sprawdzić czy jest coś takiego na naszym Polskim fanpage i jest zakładka pod nazwą "Quinn and Valor". Jeśli klikniemy w nią to ujrzymy informację : Check back soon for our fan offer.

https://www.facebook.com/pages/League-of-Legends-Poland/491207690890909?fref=ts

.

Opublikowano

może coś kiedyś dadzą ;D

przynajmiej to zrozumiałem z tłumaczenia ;D

ps. chyba sobie nupka przeniosę na turcję.... podobno strasznie niski poziom bo kumpel kumpla ma na eune bronz 3 a na tureckim gold 5

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

aaa ich kodu tureckiego na sivir można użyć u nas?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ta zakładka jest zrobiona dlatego że niedawno (jakiś miesiąc temu) był konkurs gdzie do wygrania była quinn wraz ze skinem. Możliwe że jeszcze jakiś będzie, lecz nie oznacza to że każdy z Polaków dostanie za darmo tą postać

Opublikowano

watpie zeby dali nam cokolwiek za darmo, takie akcje sa po to aby rozkrecic dany region tj. zachecic do gry graczy z innych. Eune jest juz bardzo popularne a na dodatek w ostatnim czasie byl konkurs z quinnem.

Opublikowano

Wydaję mi się, że nie ma podstaw dawania Polakom Quinn za frajer, ale cóź... skoro Brazylijczyki mają skina do ashe z kapelusza to może będzie jakaś niespodzianka.

Znawca
Opublikowano

U nas jest za darmo Riot Tristana i Alistar z jakąs tam skórka (gorszych champów nam dać nie mogli)

Słyszałem jeszcze, że Grecy maja cassie z skinem. Ci to maja fajnie..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

U nas jest za darmo Riot Tristana i Alistar z jakąs tam skórka (gorszych champów nam dać nie mogli)

Słyszałem jeszcze, że Grecy maja cassie z skinem. Ci to maja fajnie..

turcy tez mieli free skiny tylko nie wiem ile.

Tak samo bylo z Grecja. Polska miala tylko husarza i do tego nie darmowego tylko dla tych co uczestniczyli w jakies becie.

sstwc.jpg

Opublikowano

@ 3xup

Na polskim Fan Page LOLa na facebooku.[/quoteTa , na fb ale gdzie ta zakladka xD ? ] ?

http://prntscr.com/zsi7c

turcy tez mieli free skiny tylko nie wiem ile.

Tak samo bylo z Grecja. Polska miala tylko husarza i do tego nie darmowego tylko dla tych co uczestniczyli w jakies becie.

W becie Polskiej wersji językowej.

652601399840421198520.png

Opublikowano

No bo Polskę mają wszyscy w dupie :)

Dokładnie :/ A z drugiej strony to nie ma co się chyba dziwić...

PS. Jak wychodził turecki serwer to nie dostawali czasem Sultan Tryndy?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

To była zakładka do konkursu który był miesiąc temu ;]

A dla mnie darmowym skin'em dla Polaków powinien być xin + skórka husarza ;]

Grecy na start dostają cassio + mityczną ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Grecy dostali Cassio + skin, Turcy też dostali coś tam, a Polacy ... ?

Też dostali. Dostaliśmy xina + skin xin husarz, więc nie rozumiem waszych płaczy.

To nie jest tak, że każdy Grek, który teraz sobie zrobi konto dostaje cassio + skin tylko dostawali przez określony okres czasu.

Jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie, bo robicie jedynie zamieszanie na forum.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

nic takiego nie bedzie na fan pagu jest cos zbugowanego ... jak chcesz to masz za free skorke trisanty i alistara nic nowego za darmo nie dostaniesz

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Był konkurs gdzie była do wygrania Quinn x10 i Quinn Phoenix x10 przez parę dni chyba. Wystarczyło odpowiedzieć na pytanie. KONKURS SIĘ ZAKOŃCZYŁ I ZAKŁADKA NIEAKUTALNA.

Lol, na co wy liczycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...