Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w darkorbit na androidzie.

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest przeglądarka na androida, wystarczy pobrać ze sklepu

nazwa : "Photon Browser"

Jak wchodzimy w darkorbit to klikamy w taki piorun obok adresu i aktywuje nam się flash i możemy grać w darkorbit na androidzie. Flasha możemy użyć tylko na 1 stronie przeglądarki. Użycie na innej stronie spowoduje wyłączenie flasha na stronie poprzedniej.

Moja wersja androida : 4.4.2

Kolega ma w zupełności rację.

Także odpalam na swoim andrku 4.4.2 darkorbit przez Photon Browser. Wersję Trial możesz pobrać ze sklepu play i różni się to m.in. tym, że w wersji trial masz reklamy ale to zbytnio nie przeszkadza. Natomiast miałem problem z dopasowaniem rozdzielczości, bo wiadomo ekran w telefonie nie jest nie wiadomo jak duży. W każdym razie do sellania Promerium ze Skylabu styka na lajcie xD

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Na tele można zbierać boxy, bić alienki(kubik ciężko bo jak klikniesz na protka to :) chyba żeby się nie ruszać xD). Nawet grałem przez neta z telefonu, tylko trzeba pamiętać, że telefon ma mało ram i musi cały czas pobierać nowe dane do DO... Limicik idzie :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...