Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w darkorbit na androidzie.

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Na jakiej przeglądarce można odpalic darkorbit na tele. Sony xperia U android 2.3.7 próbowałem na tej standardowej i mozilli i pasek dochodzi do końca i tak jak by nie było flash player choć raczej jest Pozdrawiam i proszę pomoc

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby czemu tylko na Galaxy S? Przecież oba telefonu są na andku czyli możliwości są takie same.

@topic

Pamiętaj że musisz wgrać sobie flash player. Nie pamiętam od którego andka ale oficjalne softy przestały wspierać flasha i trzeba go ręcznie instalować.

@edit

tzn przestały wspierać w sensie że nie ma w sklep play. Musisz z jakiegoś forum ściągnąć instalkę flasha, wrzucić na fona i zainstalować.

reklama

Opublikowano

Ale słyszałem że trzeba mieć roota (utrata gwarancji) a poza tym nie wiem bo mam zablokowany bootloader bo telefon z orange :(

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

U mnie na tablecie udało się zalogować na mapę, aczkolwiek na telefonie po wciśnięciu start pokazywała się czarna strona. Być może telefon nie spełnia wymagań.

Opublikowano

U mnie na tablecie udało się zalogować na mapę, aczkolwiek na telefonie po wciśnięciu start pokazywała się czarna strona. Być może telefon nie spełnia wymagań.

Tak samo, Samsung Galaxy SIII.

Opublikowano

@up

Ciekawe skąd tyle ramu ;] "512gb" jak już to MB ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanie..

Czy na androidzie da się odpalic pulpit zdalny żeby wejść na vps? Jak tak to jakim programem?

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

JAPIERDOLE, WASZ POZIOM INTELIGENCJI MI IMPONUJE.

android od wersji 4.0 nie jest wspierany przez adobe i NIE MA flash olayera na niego więc jak do chuja chcesz aby Ci poszło D O?

P.S. TV zamiast PZ hahahahahahahaah jebłem.

Dzieci, do książek.

Nie odpalisz PZ aby wejść na VPS poprzez android.

Opublikowano

Czy ty kurwa nie rozumiesz, że teamviewer łączy bezpośrednio z pulpitem idioto?

Kiedy wpiszesz nazwe usera i hasło vps?

Turn brain.

Weź chłopczyku idź na dwór, przewietrz się trochę bo widzę internet zorał ci banie.

@Topic

Instalacja flash:

1) Ściągasz instalkę: http://d-h.st/o1I

2) Wrzucasz do telefonu

3) Ściągasz z marketu jakiś menedźer plików np. Astro (chyba że masz już jakiś to pomijasz ten punkt)

4) Wchodzisz w ustawienia -> Bezpieczeństwo -> zaznaczasz "Nieznane źródła" i potwierdzasz wybór

5) Instalujesz flash

6) Cieszymy się flashem w telefonie :D

reklama

Opublikowano

@ root Ale mam zablokowany bootloader więc nic z tego.

Dzięki up sciagne i zainstaluje i zobaczymy :-)

Nadal nie działa po zaladowaniu się żółtego paska klikak przycisk na środku ekranu play i od nowa sie ładuje i tak w kółko

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Mimo że android nie wspiera już flasha, wciąż można go zainstalować na każdym urządzeniu, i uruchomić grę chociażby przez Firefoxa. Na średniawym tablecie (512 mb ramu, 2 x 1.6GHz, mali GPU 4x) da się w miarę grać z myszką (20-30 fps, na domyślnych ustawieniach)

Kwestia odpowiednich optymalizacji tabletu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...