Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy Bot [ UltraBot ]

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c++

Po prostu komp ma wklepany w pamięć monitor który ostatnio używał.

na czerwono zaznaczyłem punkty które wskazują, ze masz głęboką mysmózgię (nie mówiąc już o tym, że wszelakie ą,ę,ó piszesz jako a,e,o a w sygnie masz, że piszesz po Polsku [ktoś może to uznać za błąd gramatyczny ale mam szacunek do ojczystego języka]) Tak więc przestać trollować i wypad z forum albo zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyć dowód: http://scr.hu/0duh/8vjvt nie ma to jak zachować kulturę osobistą, nie wstydzę się tego gdzie mieszkam dla twojej informacji Bydgoszcz ul. Żmudzka :)

Do kurwy nędzy mam doświadczenie poparte doświadczeniem więc wiem o czym prawie... i jakbyś nie zauważył rozdzielczość dopasowuje się automatycznie do monitora.

I co ma to do tego, że bb lezy na 543x594 czy 304x596 jak bot działa na zasadzie wyszukiwania na monitorze (przepraszam w CPU które odpowiada za wizualizację ekranu) kamyków/bb więc to nie ma jaki masz monitor czy 1200x900 czy 12000x9000 bo i tak ZAWSZE bot będzie szukał obrazka. Kamyki/bb nie pokazują się w tym samym miejscu więc bot nie ma zapisanych pozycji położenia kamyka/bb.

pisałem wyżej że jest to marny troll. próbuje być fajny no ale cóż..

27753932.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...