Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy Bot [ UltraBot ]

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. przedstawiam Wam filmik bota.. którego beta testy bodajrze ruszyly wczoraj..

NIektórzy pewnie widzieli, niektórzy pewnie nie.. wrzucam dla tych którzy nie widzieli.

Opublikowano

witam

przypominam ze gdy wylaczy sie monitor bot przestaje dzialac

to samo przy zamknieciu klapki od laptopa

enjoy bocenie

pozdrawiam

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

witam

enjoy bocenie

pozdrawiam

Bot się nie wyłączy przy zamykaniu klapy gdy zmienicie ustawienia w : Zmień skutek zamknięcia pokrywy . I tam można wybrać że jak się zamknie to się nic nie dzieje

Opublikowano

witam

enjoy bocenie

pozdrawiam

hmm ? Jak monitor się wyłączał przy os to przestawał działać ? sam sobie odpowiedz ..

Opublikowano

witam

enjoy bocenie

pozdrawiam

Ja pierdole co za debil....

Monitor to tylko wyświetlacz danych, a nie coś co je generuje. A co do laptopa to wystarczy pogrzebać w ustawieniach energii i wyłączyć reakcję na zamknięcie klapy.

z tego co poland wkleił to ładnie się zapowiada :)

1.jpg

Opublikowano

Witam!

Ja pierdole co za debil....

Monitor to tylko wyświetlacz danych, a nie coś co je generuje. A co do laptopa to wystarczy pogrzebać w ustawieniach energii i wyłączyć reakcję na zamknięcie klapy.

z tego co poland wkleił to ładnie się zapowiada :)

Uprzejmie informuję że jest Pan w błędzie. Bez monitora bot nie zadziała. Nie postawisz go również na rzadnym vps'ie, bo wtedy działałby tak samo dobrze jak pbdobot a nawet i lepiej (bo niewykrywalny).

Także pomyśl zanim napiszesz i nie wyzywaj od razu od debili! A najlepiej to sprawdź sam, mam większe z tym doświadczenie od ciebie ziomeczku!!!

Pozdrawiam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

@up jakoś mam PCta którego podłączam do tv i jak kończę pracę na nim to odłączam go od tv i stoi bez jakiegokolwiek wyświetlacza a np. program który ustawiam żeby mi wchodził na konta i sprzedawał złoto to mi działa na zasadzie klikania pozycji...

O co ci chodzi i pbdo botem ? o.O

1.jpg

Opublikowano

Witam

@up jakoś mam PCta którego podłączam do tv i jak kończę pracę na nim to odłączam go od tv i stoi bez jakiegokolwiek wyświetlacza a np. program który ustawiam żeby mi wchodził na konta i sprzedawał złoto to mi działa na zasadzie klikania pozycji...

O co ci chodzi i pbdo botem ? o.O

Teraz jestem w stanie stwierdzić że nie ma Pan muzgu. Niech poruwna Pan rozdzielczość telewizora do małego monitora gdzie jest pewnie 1280 x 700 coś czy 1000 cos.

A TERAZ SPRÓBUJ KLIKNĄĆ W PIKSEL KTURY LEŻY NA POZYCJI 1900x1500. Nie masz takiego, a na telewizorze miales?

ALBO WYLACZ MONITOR I SPROBUJ CELNIE KLIKNAC W COS, np bonus boxa. Ciekawe w jaki sposub bot zrobi to za ciebie nie ingerujac w pakiety xD

pozdrawiam

Opublikowano

magot jesteś naprawdę marnym trollem. powinni ci wjebać bana. bot bez monitora będzie działać więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

WITAM

magot jesteś naprawdę marnym trollem. powinni ci wjebać bana. bot bez monitora będzie działać więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

UDOWODNIJ albo napisz na jakiej zasadzie to ma działać

nie wprowadzaj ludzi w blad jesli sie nie znasz

i nie wiem co to znaczy "trollem" , że niby kim jestem?!!?!

pozdrawiam

Opublikowano

WITAM

UDOWODNIJ albo napisz na jakiej zasadzie to ma działać

nie wprowadzaj ludzi w blad jesli sie nie znasz

i nie wiem co to znaczy "trollem" , że niby kim jestem?!!?!

pozdrawiam

A jak wyłączysz monitor to kbot ci będzie dałał pomyśl torche pixel oczywiście przy wyłączonym moniotrze będzie działał.

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

A jak wyłączysz monitor to kbot ci będzie dałał pomyśl torche pixel oczywiście przy wyłączonym moniotrze będzie działał.

ale kbot nie dziala tak jak ultrabot

zawsze wiedzialem ze na tym forum jest niski poziom wiec staralem sie pisac tak jak wy, ale nie wiedzialem ze az tak

ja wychodze.

Opublikowano

Każdy pixelbot zadziała ci z wyłączonym monitorem. Bez monitora nie wiem jak było by z ustawieniem rozdziałki, ale da się na 100% :)

Opublikowano

Każdy pixelbot zadziała ci z wyłączonym monitorem. Bez monitora nie wiem jak było by z ustawieniem rozdziałki, ale da się na 100% :)

Po prostu komp ma wklepany w pamięć monitor który ostatnio używał.

Witam!

Uprzejmie informuję że jest Pan w błędzie. Bez monitora bot nie zadziała. Nie postawisz go również na rzadnym vps'ie, bo wtedy działałby tak samo dobrze jak pbdobot a nawet i lepiej (bo niewykrywalny).

Także pomyśl zanim napiszesz i nie wyzywaj od razu od debili! A najlepiej to sprawdź sam, mam większe z tym doświadczenie od ciebie ziomeczku!!!

Pozdrawiam.

Witam

Teraz jestem w stanie stwierdzić że nie ma Pan muzgu. Niech poruwna Pan rozdzielczość telewizora do małego monitora gdzie jest pewnie 1280 x 700 coś czy 1000 cos.

A TERAZ SPRÓBUJ KLIKNĄĆ W PIKSEL KTURY LEŻY NA POZYCJI 1900x1500. Nie masz takiego, a na telewizorze miales?

ALBO WYLACZ MONITOR I SPROBUJ CELNIE KLIKNAC W COS, np bonus boxa. Ciekawe w jaki sposub bot zrobi to za ciebie nie ingerujac w pakiety xD

pozdrawiam

na czerwono zaznaczyłem punkty które wskazują, ze masz głęboką mysmózgię (nie mówiąc już o tym, że wszelakie ą,ę,ó piszesz jako a,e,o a w sygnie masz, że piszesz po Polsku [ktoś może to uznać za błąd gramatyczny ale mam szacunek do ojczystego języka]) Tak więc przestać trollować i wypad z forum albo zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyć dowód: http://scr.hu/0duh/8vjvt nie ma to jak zachować kulturę osobistą, nie wstydzę się tego gdzie mieszkam dla twojej informacji Bydgoszcz ul. Żmudzka :)

Do kurwy nędzy mam wiedzę popartą doświadczeniem więc wiem o czym prawie... i jakbyś nie zauważył rozdzielczość dopasowuje się automatycznie do monitora.

I co ma to do tego, że bb lezy na 543x594 czy 304x596 jak bot działa na zasadzie wyszukiwania na monitorze (przepraszam w CPU które odpowiada za wizualizację ekranu) kamyków/bb więc to nie ma jaki masz monitor czy 1200x900 czy 12000x9000 bo i tak ZAWSZE bot będzie szukał obrazka. Kamyki/bb nie pokazują się w tym samym miejscu więc bot nie ma zapisanych pozycji położenia kamyka/bb.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...