Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hackowanie na fb, help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Okaaay, a jaka jest szansa w %, że zapłace za hakowanie? :D ZAPŁACĘ nie dostane bana tylko zapłacę ;D bo dostane bana= robie następne konto, na nowo zaprosze znaj, wiec mi to wisi.

Mniej niz 1% tak jak mowie ja hackowalem, moi znajomi hackowali, moja dziewczyna hackowala bez zadnych konsekwencji.

Opublikowano

No w sumie, tyle ludu hakuje, jestem pewna, że kilkaset tysięcy spokojnie (ogolnie na swiecie) i co :P? Chwycą akorat Natalie ;P

@EDIT kurde ciągle się martwie ;/ nie stać mnie aby spłacić grzywnę, zbieram na wyższe cele, ;//

Opublikowano

Super, dostane pewnie upomnienie/5% za ten post, że go napisałam zamiast edytować ale chce, żeby był bardziej widoczny.

: Chwila, chwila. Oni NIE MOGĄ mnie nigdzie pozwać, wyciągnąć kasy ani nic, mogą mi dać bana czy coś ale nic więcej, bo jak udowodnią, że ja to hackowałam a nie, że mi się ktoś włamał na konto? ;)) Jeżeli nawet by było IP i data logowania, to ktoś podczas mojej nieobecności mógł mi się włamać na komputer. Kiedy byłam w toalecie kolega mógł mi shackować. Nie udowodnią mi tego = nie mogą mnie nigdzie pozwać.

Mam racje, czy nieszczegolnie? I czy opłaca się o tym myśleć i sobie zatruwać umysł, bo po 1 na studia zbieram i mam totalny BRAK KASY, a rodzice by mnie zabili, jakby się dowiedzieli o jakiejś grzywnie/sprawie w sądzie.

Opublikowano
Super, dostane pewnie upomnienie/5% za ten post, że go napisałam zamiast edytować ale chce, żeby był bardziej widoczny.

: Chwila, chwila. Oni NIE MOGĄ mnie nigdzie pozwać, wyciągnąć kasy ani nic, mogą mi dać bana czy coś ale nic więcej, bo jak udowodnią, że ja to hackowałam a nie, że mi się ktoś włamał na konto? ;)) Jeżeli nawet by było IP i data logowania, to ktoś podczas mojej nieobecności mógł mi się włamać na komputer. Kiedy byłam w toalecie kolega mógł mi shackować. Nie udowodnią mi tego = nie mogą mnie nigdzie pozwać.

Mam racje, czy nieszczegolnie? I czy opłaca się o tym myśleć i sobie zatruwać umysł, bo po 1 na studia zbieram i mam totalny BRAK KASY, a rodzice by mnie zabili, jakby się dowiedzieli o jakiejś grzywnie/sprawie w sądzie.

Pisalem Tobie to za drugim albo trzecim postem :-) poprostu sie tak nie przejmuj, bo nie masz czym :rolleyes:

Opublikowano

Nic Ci się nie stanie. Nikt nie ponosi żadnych strat materialnych i moralnych (choć przebicie w rankingu by pod to podeszło w USA :>) gra jest udostępniona za darmo, nie dostajesz żadnego wynagrodzenia za postępy w grze. Ich to wcale nie obchodzi, dla FB ważne są tylko reklamy. Właściwie jedyne co by mogli zrobić, to podziękować za rozreklamowanie gry.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Nic Ci nie zrobia, haha sam uzywam hacka w diamentach gdzie zatrzymuje czas i nabijam sobie po parenascie/paredziesiac milionow punktow :D

Robie to codziennie od paru miesiecy i nawet bana nie wylapalem :D

Tak samo na nk gram " na ryby " i codziennie mam wlaczonego bota na troche

Gry rankingowe to mozesz tylko wtedy wylapac bana gdy nastapi znaczna zmiana w Topce czyli przykladowo bedziesz mial wynik wiekszy niz inni na malym lvl

Jesli chcesz poczitowac sobie na FB to prosze oto bardzo ladny tutek http://www.mpcforum.pl/topic/902503-i-leethaxnet-gry-na-fb-nigdy-nie-byy-tak-atwe/

Nawiazuje do strony leethax.net gdzie masz tam pare gier do wyboru

@TOPIC Sorry ale jestes juz na studiach, i pytasz sie o takie rzeczy ? I boisz sie ze beda konsekwencje karne ? Kolego Przepraszam nie zauwazylem ze ty jestes Kobieta bo wielu tutaj ma nicki zenskie ... :D Kolezanko, to zeby komus wytoczyc sprawe sondowa trzeba troszke pieniedzy wybulic ;) a na tak glupia gre nikt nie bedzie latac po sadach zeby ciagnac 1 sprawe przez pare miesiecy / lat bo ty zhackowales gre, nie uwazasz to za glupie? :P Nic ci nie grozi, nie przejmuj sie tym co Ci pisali wczesniej. Zareczam ze jak cos to wylapiesz tylko bana ;)

Rozpisalem sie bo widzialem ze wiecej postow jest nie pelna, i nikt nie dal Ci wyraznej odpowiedzi

:
Chwila, chwila. Oni NIE MOGĄ mnie nigdzie pozwać, wyciągnąć kasy ani
nic, mogą mi dać bana czy coś ale nic więcej, bo jak udowodnią, że ja to
hackowałam a nie, że mi się ktoś włamał na konto? ;))
Jeżeli nawet by było IP i data logowania, to ktoś podczas mojej
nieobecności mógł mi się włamać na komputer. Kiedy byłam w toalecie
kolega mógł mi shackować. Nie udowodnią mi tego = nie mogą mnie nigdzie
pozwać.

Mam racje, czy nieszczegolnie? I czy opłaca się
o tym myśleć i sobie zatruwać umysł, bo po 1 na studia zbieram i mam
totalny BRAK KASY, a rodzice by mnie zabili, jakby się dowiedzieli o
jakiejś grzywnie/sprawie w sądzie.

To nie takie proste jak myslisz, wszystko mozna sprawdzic, czy to ty bylas na komputerze czy to ktos Ci sie wlamal na kompa, wszysto doslownie mozna sprawdzic :P. Zapomnij wkoncu o tej grzywnie, karze pienieznej !

Tylko czitowanie uzaleznia hehehe :D Zrobisz to raz, drugi, trzeci a za czwartym razem powiesz sobie a jeszcze raz to zrobie bo to takie proste, i tak w kolko :D

Opublikowano

Heh no to niby jest głupie, ale skąd ja mam wiedzieć co im do głowy strzeli. A jaka byłaby kara pieniężna za shackowanie gry? Dodąło mi 2 diamenty o wartości może 1-2 zł więc.. ale jeszcze łamanie prawa itp, myśle, że nie przekroczyłoby to nawet 500 zł o.O ale ja się mega na tym nie znam, chodź trochę tam wiem. Tiaa idę na studia ale ja się takimi rzeczami wg, nie interesuje, ja ide na awf wiec ;/

Opublikowano

Większość gier nie wykrywa żadnych "cheatów". Pojedyncze gry mają takie zabezpieczenia i ewentualną karą jest reset konta (w grze - konto na fejsie pozostaje bez zmian). Miałem tak z Top Eleven - Be a Football Manager

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie wiem... ale to już chore chacki na fb...

A tak na marginesie, polecam przeczytać regulamin Fb, napewno tam to jest określone.- jeśli nie, to nie śledzą takich "oszustw".

Opublikowano

Nie wiem... ale to już chore chacki na fb...

A tak na marginesie, polecam przeczytać regulamin Fb, napewno tam to jest określone.- jeśli nie, to nie śledzą takich "oszustw".

FB nic do tego nie ma... Regulaminy gier jak już.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Według mnie nic ci nie powinni zrobić, albo co najwyżej ranking zresetować, albo konto na grze zablokować (nie wiem jak to za bardzo działa). Ja zostałem zablokowany na jednej z gier poza FB, i jakoś nikt mnie nie ściga ;D

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Heh no to niby jest głupie, ale skąd ja mam wiedzieć co im do głowy strzeli. A jaka byłaby kara pieniężna za shackowanie gry? Dodąło mi 2 diamenty o wartości może 1-2 zł więc.. ale jeszcze łamanie prawa itp, myśle, że nie przekroczyłoby to nawet 500 zł o.O ale ja się mega na tym nie znam, chodź trochę tam wiem. Tiaa idę na studia ale ja się takimi rzeczami wg, nie interesuje, ja ide na awf wiec ;/

Za to nie moze Ci przyjsc do domu list z napisam " Musisz zaplacic 1k zl " Za to nie ma kary pienieznej ! Przeciez Ci juz pisalem :P

Opublikowano

zgnijesz w więzieniu, radziłbym się już wyprowadzać powoli z kraju

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...