Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leethax.net - Gry na FB nigdy nie były tak łatwe

kapicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Postanowiłem opisać tutaj działanie i funkcjonalność dodatku do przeglądarki internetowej Mozilla Firefox - leethax.net.

Pewnie kilka osób zna ten dodatek (choćby z mojego tematu o Diamond Dash), ale pewnie jeszcze więcej osób nie ma pojęcia o czym tutaj mowa. Ten artykuł wszystko Wam wyjaśni - co to takiego i z czym to się je. Zaczynamy.

Opis programu:

Leethax.net jest to dodatek do znanej przeglądarki internetowej - Mozilli Firefox, który umożliwa nam ingerencję w niektóre gry na portalu społecznościowym Facebook poprzez przekierowanie niektórych żądań internetowych na serwerze.

Jednym słowem mówiąc za pomocą tego dodatku możemy "oszukiwać" gry, dzięki czemu nasza droga do bycia najlepszym nie musi być długa, ciężka i monotonna, a wręcz przeciwnie - szybka i prosta!

Instalacja:

Aby móc zacząć używać dodatku należy wejść na stronę główną produktu

www.leethax.net

następnie wejść w zakładkę extension i kliknąć w "Install Extension". Wyskoczy nam okno z informacją od autora, po przeczytaniu tego komunikatu ( Już to widzę ) klikamy "I understand and agree with the above". W lewym górnym rogu pojawi się chmurka "Program Firefox nie pozwolił tej witrynie (leethax.net) zapytać o zgodę na instalację oprogramowania." klikamy zezwól. Naszym oczom ukaże się okno i po odczekaniu trzech sekund klikamy zainstaluj i uruchamiamy ponownie przeglądarkę (w lewym górnym rogu znów wyskoczy chmurka, gdzie klikamy "Uruchom ponownie"

Po tym długim, żmudnym, wielojęzycznym i jakże skomplikowanym procesie dodatek został pomyślnie zainstalowany w przeglądarce i można z niego dowolnie korzystać ; )

Wymagania:

Core 2 Duo 2.5 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB, 2GB HDD

Oczywiście z tymi wymaganiami to żart, wystarczy tylko:

- Przeglądarka internetowa Mozilla Firefox

- Konto na portalu społecznościowym Facebook

- Plugin do Firefox'a leethax.net

Przydałaby się również minimalna znajmojść języka angielskiego by w używaniu cheatów było wiadomo który do czego służy.

Gry:

Angry Birds:

-Darmowe i nieograniczone bonusy (oprócz Mighty Eagle)

-Wszystkie bonusy mogą być używane razem

-Ulepszenie Laser Sight

Bejeweled Blitz:

- Nieskończone ilość gotówki

- Wykorzystanie wszystkich pięciu bonusów

- Dodatkowe kody, które zostały wyłączone (lecz dalej są dostępne w kodzie gry)

- 1 ... 7 - ustawienie koloru wybranego klejnot

- F - Zmienia wybrany klejnot w Flame gem

- S - Zmienia klejnot w w Star gem

- H - Zmienia klejnot w Hypercube

- P - Zmienia klejnot w Phoenix Prism gem

- M - Zmienia klejnot w Multiplier gem

- N - Zmienia klejnot w Normal gem

-C - Dodaje pieniążek do wybranego klejnota

- Backspace - Usuwa wybrany klejnot

- Delete - "Burzy" wybrany klejnot

- B - Aktywuje Blazing Speed

- G - Dostajesz Rare Gem (unikatowy klejnot) po zakończeniu bieżącej gry

Bubble Island:

-Nieskończona ilość żyć

- Nieskończona ilość fireball'i

- Pobierz dowolną ilość monet

Bubble Witch Saga:

- Nieskończone życie

- Darmowe eliksiry, zwoje i przedmioty

- Włączenie wszystkich wdzięków w grze

Candy Crush Saga:

- Nieskończone życia i przyśpieszenia

- Wszystkie kupione czary są odblokowane

CityVille:

- Automatyczne zbieranie rośliń / czynszu / dochodów z przedsiębiorstw

- Automatyczne ponowne otwieranie (uzupełnienie zapasów) przedsiębiorstw

Diamond Dash:

- Nieskończone życie

- Darmowe moce

- Zamrożenie/zatrzymanie czasu

Marvel: Avengers Alliance:

- Automatyczne wysyłanie bohaterów na misje i i zbieranie nagród

- Skanowanie dóbr sojuszników za pomocą jednego tylko kliknięcia.

- Automatyczne odświeżenie po wykryciu błędów

- Prezenty za pośrednictwem Network Gift ( Maksymalna dzienna ilość wynosi 50)

Monster World:

- Automatyczne zbieranie roślin, kiedy są dojrzałe

- Automatyczne sadzenie rośliny po uprzednim zebraniu

Slingo:

- Slingo Vision może być zawsze włączony

- Speed Bar Refil może być zawsze włączony

- Pokazuje wynik monety

Slotomania:

- Prezenty za pośrednictwem Gift Network

- Automatyczne zbieranie bousów co cztery godziny

Solitaire Blitz:

- Zamrożenie/Zatrzymanie czasu

- Auto-player

- Uzyskanie wszystkich punktów, ilości monet i energii

The Sims Social:

- Inspiracja Sim'a

- Natychmiastowy ruch, interakcja, użycie przedmiotu

- Ukryte elementy są dostępne w sklepie

- Prezenty za pośrednictwem Gift Network

- Przyjmowanie prezentów ignoruje limit plecaka

- Zaawansowany, konfiguratywny AI, który zarabia za Ciebie, gdy nie ma Cie w pobliżu

- Przedmioty (trawa, itp.) może być przeniesiona

Zuma:

- Zatrzymanie czasu gry

- Mnożnik wyniku

Jak ktoś chce mogę również do każdej gry dodać porady, które ułatwią używanie dodatku.

!UWAGA!

Pamiętajcie, że używacie tego na własną odpowiedzialność. Każdy plik, który nie jest częścią oprogramowania,a który jest używany do przewagi nad innymi graczami, dodawania sobie surowców/monet/przedmiotów(etc.), zmieniania szybkości postaci(...) jest uznawane za nielegalne i równoznaczne ze złamaniem regulaminu i w ostateczności może prowadzić do zablokowania konta (szczerze wątpię, ale to tylko taka uwaga)

31.03.13 - dodane wszystkie gry.
Jeżeli coś zostanie zaktualizowane, zostaniecie o tym poinformowani.
Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia proszę pisać w temacie, bądź wysyłać wiadomości na skrzynkę prywatną. Posty typu "nie musiałeś tego upubliczniać; teraz będzie więcej oszustów! Stfu!" będą ignorowane.

Korzystając z okazji chciałbym życzyć wesołych, udanych, rodzinnych i zdrowych Świąt Wielkanocy

Fuck now, surfer later

Opublikowano

Bardzo dobry tutek, a co do wymagan to zlapales mnie ^^ ;p, w pierwszej chwili pomyslalem " Co ku*wa ?? !!, to moj lapek jest slabszy "

A czy te boty do gier dzialaja przy zminimalizowanym oknie gry? czy okno musi byc na wierzchu i jak w wiekszosci botach nie mozna nic innego robic w tym czasie?

Opublikowano

Bardzo dobry tutek, a co do wymagan to zlapales mnie ^^ ;p, w pierwszej chwili pomyslalem " Co ku*wa ?? !!, to moj lapek jest slabszy "

A czy te boty do gier dzialaja przy zminimalizowanym oknie gry? czy okno musi byc na wierzchu i jak w wiekszosci botach nie mozna nic innego robic w tym czasie?

To nie jest bot (choć w niektórych grach ma takowe możliwośći np. kupowanie, sprzedawania, etc.).

Jest to dodatek jak pisałem w pierwszym poście i owszem - działa przy zminimalizowanym oknie przeglądarki w zależności również od wyboru gry np. w Monster World, nie trzeba ingerencji gracza, gdyż dodatek sam zbiera rośliny a następnie ponownie je zasadza. Jednakże w grach typu: Diamond dash czy choćby Bejeweled blitz gra sama się nie toczy, więc musisz sam w nią grać, ale ze wszystkimi ułatwieniami ; )

Fuck now, surfer later

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jest podobny bot/hack do leethax ale na inne przeglądarki? Np. opera czy chrome

Can you make an extension for Google Chrome?

Chrome doesn't have the necessary extension API.

Jest to pytanie z odpowiedzią ze strony głównej (FAQ)

Tłumaczenie:

Czy mógłbyś stworzyć rozszerzenie do Google Chrome?

Chrome nie posiada niezbędnego rozszerzenia API.

Co do podobnych rzeczy jak leethax.net to nie mam pojęcia, gdyż nie zawracałem sobie głowy szukaniem. Jeżeli dowiem się czy istnieją podobne dodatki to na pewno je umieszczę.

Fuck now, surfer later

• 1 rok później...
Opublikowano

mam pytanko....czy mozna sciagnac dzialajacy hack do slotomania ? bo z neta to ryczej tylko oszusci i reklamy ...mam slotomania hack 2014 ale niestety nie mam klucza do niego. Walcze z ta gra od kilku dni za pomoca CE , Leethax ( wolnych spiuns mam dosyc hahahaha), Charle i Fiddler.....nie dzialaja gdyz "wynalazcy" zabezpieczaja ja po jakims czasie.....Bede  bardzo wdzieczna za pomoc.Joa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie czy można z tego korzystać bez ograniczeń i czy zbierać monety czy tylko spiny jeśli chodzi o slotomanie. Proszę o porady dotyczące slotomani :) 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...