Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]FirstShot-gra MMOFPS na silniku Unity3D

VillaFranca

FirstShot  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy za?o?y? specjalnie dla Was forum?

2. 2. Czy zarejestrujesz si? na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, JS itp. Jeżeli nie masz nic do wniesienia to tobie podziękujemy. Cały team jest tak podzielony, żeby zrobil swoje i gra się udała :)

Michal, twoje modele są w 100% udane i POTRZEBNE !

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten "dwunastolatek" umie o wiele więcej od ciebie

jaki projekt serwer majkraft bukkit herojbrine ?

co mnie to obchodzi że 16 <_<

Pisząc tego posta wykazałeś się swoja dojrzałością. Oceniając moja osobę, bez zapoznania się ze mną jest bezsensowne i idiotyczne. Zrobiłeś z siebie kompletnego pajaca. Nie wiesz co ja potrafię, a piszesz, ze "on" umie i tak więcej i lepiej... Podsumowując zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy, które sadzi, ze ma lepsza łopatkę od innych, jeżeli w tym projekcie są tacy ludzie to wiele nie osiągnięcie...

Opublikowano

Dobra koniec kłótni ... W tym temacie Michal publikuje swoje działania w projekcie, nie wiem o co ta sprzeczka :/

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

Opublikowano

Pisząc tego posta wykazałeś się swoja dojrzałością. Oceniając moja osobę, bez zapoznania się ze mną jest bezsensowne i idiotyczne. Zrobiłeś z siebie kompletnego pajaca. Nie wiesz co ja potrafię, a piszesz, ze "on" umie i tak więcej i lepiej... Podsumowując zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy, które sadzi, ze ma lepsza łopatkę od innych, jeżeli w tym projekcie są tacy ludzie to wiele nie osiągnięcie...

Pisząc to widzę żę masz 10 lat :P

ja w grze nie pomogę ale życzę szczęscia :)

Opublikowano

Dobrze witam i posprawdzałem te twoje projekty michał.

To prawda, że bez modeli nie ma gry.

MICHAŁ JEŻELI MASZ TS3 TO WBIJ NA 94.23.11.179:9988

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Widzicie jak się staram zdejmijcie mi parę %
Opublikowano

kurczaki po chu. ta kłutnia ja nie kminie :D każdy jest do czegoś potrzebny, każda nawet najmniejsza rola w projekcie ma równie wielki znaczenie więc przestańcie pierd.... i robić podziały tylko zacznijcie współpracować

Opublikowano

kurczaki po chu. ta kłutnia ja nie kminie :D każdy jest do czegoś potrzebny, każda nawet najmniejsza rola w projekcie ma równie wielki znaczenie więc przestańcie pierd.... i robić podziały tylko zacznijcie współpracować

A zgadnij co robimy madal proszę o lepszy opis o mnie na stronoe !

jak postępy ? ja robię model snajpera żeby się jeszcze ruszał nie wiem to zrobić ale zobaczę ;)

Opublikowano

hahaha michal, Villa nie napisał nic o mnie, ja się sam dodałem do strony głównej blog'u

@EDIT Michal robi się "Kości" a potem się wkleja do avatara Mecanim z Animacjami

Opublikowano

@cody&Michal już daje aktualizacje na blogu

@cody nie wiem czemu, ale chyba nie ma logowania na blogu

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Opublikowano

Robicie to od dupy strony. Najpierw się robi mechanikę, a później dodaje ficzery. Bo potem się okazuje, że rok grafikowi w dupe poleciał, bo ty nie mechaniki się nie udało zrobić. To jest najważniejsza kwestia

Opublikowano

Robicie to od dupy strony. Najpierw się robi mechanikę, a później dodaje ficzery. Bo potem się okazuje, że rok grafikowi w dupe poleciał, bo ty nie mechaniki się nie udało zrobić. To jest najważniejsza kwestia

Nie szalej Mechanika jest robiona radze ochłonąć ;)

Opublikowano

Dokładnie tak jak powiedział @UP

W naszym Teamie każdy ma robotę podzieloną.

@EDIT masz już admina

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Opublikowano

Nie no wymiata

aaa i Michał jeszcze taka sprawa będziemy robić animacje do przejścia w tryb celownika czy od razu się celownik pojawi?

Bo nie wiemy z codym czy robić skrypt

DAJ LAJKA!
TO NIE BOLI!
Opublikowano

Virtual battle bardziej realistycznie i profesjonalne niech się wypowie cody ustawie tło na stronie takie 682_144098728.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...