Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Znajomości, lizanie.

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Holy prędzej czy później i tak wyleci z forum bo tacy ludzie się nie zmieniają.Kwestia czasu

Jest On jednym z wielu pionków na forum.Nie warto się nim przejmować.Ja już mam wyjebane na to bo i tak nic to nie da

Opublikowano

Zawsze byłem przekonany że VIP'a nadaje się za całokształt na forum - czyli duży staż, bądź cząstka siebie włożona w rozwój forum czy też samą pomoc na nim.

Żarty, żartami był 1 kwietnia, więc każdy się pośmiał, pospinał i pohejtował. Ale jak widać ponownie owa osoba ma VIP'a pewnie za nagrany kawałek bo za co innego?

Ale nie rozumiem waszej postawy... Dostał to dostał decyzji Admina nie zmienimy, a tematy takie jak te lub podobne będą zamykane bo znajdzie się jakiś powód - zbyt duży spam czy hejt i masa innych.

Jak widzimy i wiemy nie jest to odpowiednia osoba na VIP. Tutaj hejty, z drugiej strony swoje forum konkurencyjne i pewnie masa innych rzeczy.

Opublikowano

Pisz im to 100000000 razy, i tak będą trzymali się swojego i nie odpuszczą do póki jeden z drugim nie pozbędzie się konta.

Oni mają racje, Ty znasz prawdę czy coś takiego.

Polaczki mają takie stereotypy, że jeśli jesteś dla kogoś miły - liżesz. Pomagasz - liżesz. Jakiś Admin prosi Cię o pomoc w czymś, bo jesteś w tym dobry - liżesz.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Holy prędzej czy później i tak wyleci z forum bo tacy ludzie się nie zmieniają.Kwestia czasu

Czekajcie na ten magiczny moment.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Trzeba im wreszcie coś uświadomić nie sądzisz ? Oni sami sobie kopią groby takimi odzywkami i obelgami w moją stronę. Mnie to nie rusza, ja piję herbatkę i sobie czytam. Tylko szczerze Wam mogę powiedzieć, że nie warto opisywać bezpodstawnie różne fakty nie mając świadomości jak jest na prawdę. Dobrze jest wyzywać "wszyscy na jednego" a pomyślcie jak jest " wszyscy przeciwko Tobie".

Nie to żebym się przejmował czy coś, ale postawcie się w mojej sytuacji.

Jaki grób kopiemy ? mówisz o banie > śmieszny jesteś , mam problem nowe konto zrobić i robić z ciebie beke ,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jaki grób kopiemy ? mówisz o banie > śmieszny jesteś , mam problem nowe konto zrobić i robić z ciebie beke ,

Rób tylko nie wiem co zyskasz tą "beką". Forumowych kolegów ?

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Rób tylko nie wiem co zyskasz tą "beką". Forumowych kolegów ?

Pewnie Ciebie ?hahaha , ale mnie rozśmieszyłeś . w realu mam kolegów . Zaraz przyjdzie Mrs Makin i zamknie temat , najlepiej zamknąć jak się jest na straconej pozycji , gdzie jest w ogóle kokosz ?

Opublikowano

Kaś, lubie jak uogólniasz wszystko (czyt. przykładowo lizanie dupy) do sytuacji z holim.

Nie rozumiem czemu ma tą range ale nie zmienicie tego, pogódźcie się z tym albo się wylogujcie. Nie pamiętam, żeby pod naciskiem userów ktoś stracił range.

Opublikowano

Pisz im to 100000000 razy, i tak będą trzymali się swojego i nie odpuszczą do póki jeden z drugim nie pozbędzie się konta.

@Miyoshi w internecie nie muszę okazywać swojego honoru, jestem anonimowy.

@Immortal widzę ból przeszył Ci mózg, bo jak straciłeś kida to lizałeś mi rowek, żebym pogadał z resztą na temat Twojego powrotu. So sad.

Immortal zgłoś post , ciekawo czy dostanie 3 dni .

Opublikowano

Tak, dostanie. Jak on nie ma paska ostrzeżeń i bana może dostać tylko przez ACP.

to dlaczego ma być bez karny ?

Opublikowano

to dlaczego ma być bez karny ?

Nie jestem bezkarny, ale powiedz mi gdzie w słowach

ból, mózg, rowek, lizałeś

Widzisz tak straszną obrazę, żebym dostał 3d hem ?

Opublikowano

Dlatego, że jego praca i wkład w życie forum były tak ogromne, iż został nagrodzony VIP-em. :) Już wiesz?

rozumiem :) , musiał tyle zrobić dla forum, szkoda że Elite nie dostał

Opublikowano

Dlatego, że jego praca i wkład w życie forum były tak ogromne, iż został nagrodzony VIP-em. :) Już wiesz?

Miyo, zapomniałaś.

[ironia] [/ironia]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...