Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Znajomości, lizanie.

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest to fair w stosunku do innych użytkowników, którzy rzeczywiście pracują na swoją reputację, ale jak wiesz na świecie jest odwieczna zasada - masz znajomości, masz lepiej. :) I możesz być ponad innych. Nie tylko o Skrandera chodzi.

no tak , ale forum na pewno sobie tym nie polepsza.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Kurwa chuj z tego, że ma vipa ? To jest tylko napis plakietki tak samo chuj mi po większej skrzynce na wiadomości. :)

Ale tu chodzi o wgląd do AZ! A nie o jakiś napis, czy kolor...

Opublikowano

Yebiemeto

Kurwa, to tylko forum. Calm your tits...

tak tylko , oni powinni mieć do nasz szacunek , jeśli nie my to by forum nie było.

Opublikowano

VIp też nie może dostać ostrzeżenia i może nazwać lub usunąć własny temat. Oprócz tego ma większą skrzynke na wiadomości, wgląd do AZ

To wszystko dostal za darmo pan na S

Ale nas szanują Ci Administratorzy ...

Tak jak wspomniał up, bez Nas tego forum by nie było.

Opublikowano

VIp też nie może dostać ostrzeżenia i może nazwać lub usunąć własny temat.

To wszystko dostal za darmo.

Ale nas szanują Ci Administratorzy ...

jacy administratorzy ,Chyba Lord Makin ,

Opublikowano

Ale tu chodzi o wgląd do AZ! A nie o jakiś napis, czy kolor...

Vip nie ma az, tylko elita

Chyba, że holly'emu dorzucili

s2c77Oa.png

Opublikowano

Sorry ale trochę mi się chce śmiać. O jakim szacunku wy pierdolicie?

Przypominam raz jeszcze, że znajdujecie się na forum, nie w realu.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Sorry ale trochę mi się chce śmiać. O jakim szacunku wy pierdolicie?

Przypominam raz jeszcze, że znajdujecie się na forum, nie w realu.

a co ty myślisz , że jak będą nas w huja robić to tu ktos zostanie ?

Specjalista
Opublikowano

Prawda jest taka, że to My użytkownicy tworzymy te forum. Warto dyskutować o takich sprawach jakie są zawarte w tym temacie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Tak.

Jak sobie dasz z siebie robić ****** , to proszę zostaj . Nie będę pisał obrażającego słowa bo tu są tacy ułomni aministratorzy i globale że od razu dają bany .

Opublikowano

Jak sobie dasz z siebie robić ****** , to proszę zostaj . Nie będę pisał obrażającego słowa bo tu są tacy ułomni aministratorzy i globale że od razu dają bany .

Jesteś tak naiwny i idealistyczny, że po prostu...wow...

Opublikowano

- nie ma nic za darmo

- Ci, którzy mają wiedzieć za co mam VIP'a to wiedzą ;)

- wgląd do AZ miałem już wcześniej więc ocb.

- ta dyskusja nic nie zmieni ot co.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

- nie ma nic za darmo

Nie stoję po niczyjej stronie w tej "dyskusji" ale takimi wypowiedziami sam sobie szkodzisz.

Opublikowano

- nie ma nic za darmo

fanów na pewno sobie nie znajdziesz .

Opublikowano

Nie stoję po niczyjej stronie w tej "dyskusji" ale takimi wypowiedziami sam sobie szkodzisz.

Trzeba im wreszcie coś uświadomić nie sądzisz ? Oni sami sobie kopią groby takimi odzywkami i obelgami w moją stronę. Mnie to nie rusza, ja piję herbatkę i sobie czytam. Tylko szczerze Wam mogę powiedzieć, że nie warto opisywać bezpodstawnie różne fakty nie mając świadomości jak jest na prawdę. Dobrze jest wyzywać "wszyscy na jednego" a pomyślcie jak jest " wszyscy przeciwko Tobie".

Nie to żebym się przejmował czy coś, ale postawcie się w mojej sytuacji.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Trzeba im wreszcie coś uświadomić nie sądzisz ? Oni sami sobie kopią groby takimi odzywkami i obelgami w moją stronę. Mnie to nie rusza, ja piję herbatkę i sobie czytam. Tylko szczerze Wam mogę powiedzieć, że nie warto opisywać bezpodstawnie różne fakty nie mając świadomości jak jest na prawdę. Dobrze jest wyzywać "wszyscy na jednego" a pomyślcie jak jest " wszyscy przeciwko Tobie".

Najlepiej to wyjdź z tego forum i nigdy tutaj nie wracaj wtedy każdy będzie szczęśliwy

+ Zajmiesz się swoim "mini forum"

805491408806070489277.png

Opublikowano

Postaw się w sytuacji innych - dajmy na to, że ktoś serio się zaangażował, ciężko pracuje na to, żeby 'chociaż' dobrnąć do rangi moderatora swojego działu, a przychodzisz taki Ty, po aferach, kasacji konta, wyzwiskach administracji, reklamach swojego forum i z miejsca dostajesz VIP-a i wgląd do AZ. Zero honoru.

Czekam na Wasz ból dupy jak będę miał VIPa jako główną rangę. Jezu, skoro ma to czymś na pewno zasłużył.

Omg... czy są jakieś dyskusje na temat innych VIP-ów MPC? Tamci zasłużyli, a Skrander za swoje akcje nie powinien go mieć. :) Tyle w temacie.

Opublikowano

Czekam na Wasz ból dupy jak będę miał VIPa jako główną rangę. Jezu, skoro ma to czymś na pewno zasłużył.

Pisz im to 100000000 razy, i tak będą trzymali się swojego i nie odpuszczą do póki jeden z drugim nie pozbędzie się konta.

@Miyoshi w internecie nie muszę okazywać swojego honoru, jestem anonimowy.

@Immortal widzę ból przeszył Ci mózg, bo jak straciłeś kida to lizałeś mi rowek, żebym pogadał z resztą na temat Twojego powrotu. So sad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...