Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Znajomości, lizanie.

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego SkrandeR ma vipa skoro to był prima aprilis ?

Co o tym sądzicie?

Moim zdaniem to jest dziwne, że osoba, która reklamowała inne forum dostała vipa, plakietki i wgl. unbana za jakąś głupią piosenke i udział w prima aprilis, choć sam się zastanawiam czy on brał w tym udział, bo vipa nadal ma..

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Takie życie, zdążyłem się przyzwyczaić :D

Royal, jak chcesz być "kimś" na tym forum to musisz mieć znajomości, a te znajomości zdobywasz lizaniem dupy za przeproszeniem.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Nie jest to fair w stosunku do innych użytkowników, którzy rzeczywiście pracują na swoją reputację, ale jak wiesz na świecie jest odwieczna zasada - masz znajomości, masz lepiej. :) I możesz być ponad innych. Nie tylko o Skrandera chodzi.

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego wszyscy są o to tak zazdrośni wee.gif kilka pixeli na niebiesko i większa skrzynka na wiadomości pfff... kwestia dowartościowania się i tyle.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Spoko, ale wydawało mi się, że ten Vip to był tylko żart z okazji prima aprilis, a teraz się okazuje, że tym żartem był tylko Global Botanica, a SkrandeR vipa i tak ma..

Ah te życie ..

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego wszyscy są o to tak zazdrośni wee.gif kilka pixeli na niebiesko i większa skrzynka na wiadomości pfff... kwestia dowartościowania się i tyle.

Brak paska ostrzeżeń, dzięki czemu nabiera się dużej bezkarności i dowolności w wszelkiego rodzaju pojazdach ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Pixele? Kolor? Mi chodzi o to, że on ma wgląd do AZ. Niech ma sobie tego VIP-a, ale bez uprawnień widzenia AZ.

Opublikowano

Spoko, ale wydawało mi się, że ten Vip to był tylko żart z okazji prima aprilis, a teraz się okazuje, że tym żartem był tylko Global Botanica, a SkrandeR vipa i tak ma..

Ah te życie ..

Bo to nie był żart. Vipa stracił w prima aprilis bo za duży hejt w jego kierunku poleciał :)

76561198001815076.png
Opublikowano

A ja mam ból dupy głównie dlatego, że to nie sprawiedliwe, a ja cenie sprawiedliwość, gardze podlizywaniem

Opublikowano

AZ przecież tam nic prawie nie ma, posty tam piszą (z tego co ja widziałem) raz na tydzień o ile jakiś się pojawi np. o problemie z jakimś modem, czy go degradować czy nie, beka z tego :D

Brak paska ostrzeżeń, dzięki czemu nabiera się dużej bezkarności i dowolności w wszelkiego rodzaju pojazdach ?

Co do paska to nie wiedziałem <_< jakiś +

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Skoro tak już gadamy o dupie i jej lizaniu, to widzę, że was już ładnie zaczyna dupa boleć co do Holliego, ja tam sobie odpuściłem bo wiem, że znajomości biorą góre na tym forum nic tego nie zmieni, trzeba się przyzwyczaić i zlewać to wszystko, a nie jeszcze bardziej to napędzać... ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@up

Bez walki nie ma wygranej, nie mówie tu o dziecinnym przezywaniu itp., ale warto napisać co nam nie pasuje, być może któryś z administratorów to doceni

Opublikowano

@up

Bez walki nie ma wygranej, nie mówie tu o dziecinnym przezywaniu itp., ale warto napisać co nam nie pasuje, być może któryś z administratorów to doceni

Nikt nic nie doceni, szarzy użytkownicy są tu traktowani jak robaki i taka jest niestety prawda, robią sobie co chcą bo fakt, to jest ich forum i mają nad nim władze, równie dobrze mogliby dać wszystkim swoim znajomym VIPa i my mamy gówno do gadania. Był czas przywyknąć jak to sie mówi ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Najlepsze jest to ,że jak wejdziecie na jego profil to widać Rejestracja: 02 mar 2013 i ma ponad dwa razy więcej postów ode mnie który ma forum jest trzy lata. do tego ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | KidMod Metin2 | Moderator Metin2 a to wszystko w jeden miesiąc ;)

Opublikowano

A mnie to pierdoli. Wiem że na tym forum VIPa nigdy nie będę miał, więc chuj mnie to boli. Owszem jest to nie sprawiedliwe, ale nie tylko lizaniem można coś osiągnąć #ciężka praca (jak to ironicznie brzmi, ciężka praca w dziale- co ja pierdole).

Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić forum, albo napierdalać sprzeciw to może się coś zmieni #realista.

Najlepsze jest to ,że jak wejdziecie na jego profil to widać Rejestracja: 02 mar 2013 i ma ponad dwa razy więcej postów ode mnie który ma forum jest trzy lata. do tego ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | KidMod Metin2 | Moderator Metin2 a to wszystko w jeden miesiąc ;)

Ja tam na starym koncie kida działu cs wydarłem w miecha xD

Opublikowano

A mnie to pierdoli. Wiem że na tym forum VIPa nigdy nie będę miał, więc chuj mnie to boli. Owszem jest to nie sprawiedliwe, ale nie tylko lizaniem można coś osiągnąć #ciężka praca (jak to ironicznie brzmi, ciężka praca w dziale- co ja pierdole).

Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić forum, albo napierdalać sprzeciw to może się coś zmieni #realista.

Ja tam na starym koncie kida działu cs wydarłem w miecha xD

kiedyś jak to forum mnie jeszcze obchodziło i to było przed czasem gdy ktoś taki na K.. zaczął lizać dupę wszystkim adminom złożyłem podanie na moda mc bo wtedy jeszcze w niego grałem ,miałem pół roku stażu chyba na forum a oni do mnie z tekstem, że nie bo jestem za krótko na forum.

Opublikowano

kiedyś jak to forum mnie jeszcze obchodziło i to było przed czasem gdy ktoś taki na K.. zaczął lizać dupę wszystkim adminom złożyłem podanie na moda mc bo wtedy jeszcze w niego grałem ,miałem pół roku stażu chyba na forum a oni do mnie z tekstem, że nie bo jestem za krótko na forum.

W moim przypadku konto miałem od 2010, ale byłem biernym userem.

Pamiętam jak przeglądałem sobie aplikacje innych kto chciał wtedy kida do tego działu i zawsze odpisywali "szukamy perełek". To sobie pomyślałem że może ja, udzielałem w dziale się około miesiąca, raportowałem, itd. i wszyscy byli na tak a znajomości nie miałem i do tej pory nie mam D:

Opublikowano

@up

ale dlaczego ktoś ma "ciężko pracowąć" skoro inni mają to za darmo ?

Bo forum należy do adminów i mogą dać chociażby elite komu tylko chcą. Tak to niestety działa, może ci to nie pasować (mnie też to nie pasuje), ale nie zmienisz tego, bo mogą to zrobić. Ich klocki ich zasady.

Pasjonat
Opublikowano

Będziesz tu dłużej to się przyzwyczaisz (jestem tu od 2009 na innym koncie ;p), chyba, że jesteś już długo to sorry.

Na początku chciałem zostać modem, starałem się - tutoriale, raporty itd. a tu dupa.

No więc teraz mam w dupie co tu się dzieje, kto jest w teamie itp. bo nie mam zamiaru lizać.

Wbijam tu tylko by zobaczyć co się dzieje w poszczególnych działach, a w jednej chwili mogłem się zacząć znów udzielać, to bym może dostał rangę, bo kolega, którego znałem z innego forum i miałem z nim dobry kontakt był na bardzo wysokiej randze ;)

Było już tysiące takich tematów, one nic nie zmienią - uwierz mi.

Teraz musisz wybrać liżesz albo jesteś nikim.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...