Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Topka do 30 dni

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amatorszczyzna.

LK dopiero w 14 dniu gry, w 12 dniu jakieś 100 pik, cały czas w eko... i ty masz 4 letnie doświadczenie? To jest opis gry początkującego gracza, a nie doświadczonego.

LK robi się w max 5 dniu gry, do tego czasu powinieneś mieć jakieś 120-150 pik i eko 4/3/1. Cały czas farmiąc rozwijamy hutę i rekrutujemy LK.

Przy limicie farmienia staramy się farmić limit i ładować w eko

Przy braku limitu - farmimy ile wlezie i rekrutujemy non stop LK. Eko rozwijamy przy 200+ LK

Szkoda, że nie grasz obok mnie. Taka farma obok? Marzenie.

Opublikowano

Amatorszczyzna.

LK dopiero w 14 dniu gry, w 12 dniu jakieś 100 pik, cały czas w eko... i ty masz 4 letnie doświadczenie? To jest opis gry początkującego gracza, a nie doświadczonego.

LK robi się w max 5 dniu gry, do tego czasu powinieneś mieć jakieś 120-150 pik i eko 4/3/1. Cały czas farmiąc rozwijamy hutę i rekrutujemy LK.

Przy limicie farmienia staramy się farmić limit i ładować w eko

Przy braku limitu - farmimy ile wlezie i rekrutujemy non stop LK. Eko rozwijamy przy 200+ LK

Szkoda, że nie grasz obok mnie. Taka farma obok? Marzenie.

A ty jakie masz doświadczenie?

Najlepiej jest bez eko i budować w 3 dniu gry stajnie i w tym samym dniu już zbadać lekką , a jak surowce pozwolą to ich oprócz tego rekrutować.

Pików 80 sztuk wystarczy jak najbardziej do farmienia na początek.

Ew. tylko wojsko z zadań byle było non stop w ruchu.

Opublikowano

łącznie z 2-3 letnie. Grałem jakieś 4-5 lat temu na świecie 17, a teraz gram na nowszych. Oczywiście zdobyłem trochę punktów, max 5 mln. Więcej nie powiem.

na nowym świecie ciężko jest zrobić Lk już w 3 dniu, ba nawet cięzko jest o jakiekolwiek surowce. Na starszych światach jak najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...